Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 pohoda,sem měl péřovku Tak to joo ..,,ale nevim jak by po te mrazive noci vypadalo jedno péřo ... , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kurnik, já su celej nesvůj, pondělí a já su doma, to je nějaký divný... Kluci, máte volno až do příštího týdne, nebo jde někdo do práce...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kurnik, já su celej nesvůj, pondělí a já su doma, to je nějaký divný... Kluci, máte volno až do příštího týdne, nebo jde někdo do práce...? volnó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) Do prace ani naaahodou. Telefony vypnute. TO JE ISTOTA. HEHE. Mimochodom salatek som uz zmakol a uz sa chladi. Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: jogofogo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to by jako šlo lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Já půjdu akorát v pátek odpoledne na firmu, jestli jsou nějaký nový zakázky na únor 2008 a hlavně tam mám domluvený rande A ve středu 2.1. musím do školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Áää,už je to lepší,volaj na mě,ať jdu ochutnat salát,že jsem to prej včera nestihl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to by jako šlo lol Hustéééééééééé...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Já půjdu akorát v pátek odpoledne na firmu, jestli jsou nějaký nový zakázky na únor 2008 a hlavně tam mám domluvený rande A ve středu 2.1. musím do školy S kým?Modrooká blondýna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ty kraaavo i s vyhrievanou ruckou. TO JOO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 S kým?Modrooká blondýna? Jo, ale ne s tou vysokou, s tou menší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Dobreeee stedreee den,panove.. Tak uz sem se konoecne taky vypotacel z pelechu asi pred hodkou.. Byl jsem na tom vcera skoro stejne jak Jirka..Dal sem si 7 skopku,zelenou,jednu vodecku s dzusem a sel sem dom.. Smakovalo mi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Dobreeee stedreee den,panove.. Tak uz sem se konoecne taky vypotacel z pelechu asi pred hodkou.. Byl jsem na tom vcera skoro stejne jak Jirka..Dal sem si 7 skopku,zelenou,jednu vodecku s dzusem a sel sem dom.. Smakovalo mi.. Zdar jaxviňa Marty, tak to byl hodně podobnej scénář jako u mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) do prace jdu 4.1 ... Ták ja mizim.... Uzijte si tu rodinnou atmosferu poradne .! ... a zitra cau Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Zdar jaxviňa Marty, tak to byl hodně podobnej scénář jako u mě... Zdar jak dve svine... Fakt jo? ale je fakt,ze vcera jak mi smakovalo,tak mi to i sedlo.. A dneska jsem cilej,jak rybicka...Jen doufam,ze ne,jak stedrovecerni rybicka.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ták ja mizim.... Uzijte si tu rodinnou atmosferu poradne .! ... a zitra cau Takhle brzop jo?To je na pokutu!! Taky si to uzij a mej se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 do prace jdu 4.1 ... Ták ja mizim.... Uzijte si tu rodinnou atmosferu poradne .! ... a zitra cau Maj sa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jeste musim dobalit zbytek darku,ktery sem malem utajil sam pred sebou.. lol a dat do kupy sanky pro synovce.. A vedel bych co nadelit Evce pod stromecek..Jen nejsou fiňáre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 do prace jdu 4.1 ... Ták ja mizim.... Uzijte si tu rodinnou atmosferu poradne .! ... a zitra cau Měj se a moc se nepřežer.Mimochodem salát máme moooc dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jeste musim dobalit zbytek darku,ktery sem malem utajil sam pred sebou.. lol a dat do kupy sanky pro synovce.. A vedel bych co nadelit Evce pod stromecek..Jen nejsou fiňáre... Tak naděl něco extra, co nestojí moc lowů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak naděl něco extra, co nestojí moc lowů... JJ jeste budu muset neco dovymyslet..Ale myslim,ze dostane pekny darecky.. A kdyz uz nejsou prachy na tu FRS,tak by mi z ni stacily ty kola... Jdu si ted dat pekne polivcicku,tak za chvilu su tu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak polivka je v pupku...A venku kosa..tak me ted vyhecoval kamos,ze bedu brusle a jdu se podivat na jezero,jakej mame led.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak polivka je v pupku...A venku kosa..tak me ted vyhecoval kamos,ze bedu brusle a jdu se podivat na jezero,jakej mame led.. Tak ať si nenabereš vodu do nosa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Mno ty kola k nej pasuju nadherne. Inac dobru chut. JJ jeste budu muset neco dovymyslet..Ale myslim,ze dostane pekny darecky.. A kdyz uz nejsou prachy na tu FRS,tak by mi z ni stacily ty kola... Jdu si ted dat pekne polivcicku,tak za chvilu su tu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jako zatím co mě nejvíce dostala SMS z Vánoc je od kamaráda tato: "Woe slevnili RUM za 129,- 1litr, startuj, dupej, jedeme pro to" lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky