Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jako zatím co mě nejvíce dostala SMS z Vánoc je od kamaráda tato:

"Woe slevnili RUM za 129,- 1litr, startuj, dupej, jedeme pro to" lol lol lol

Husté, kua už mi přišlo od rána asi 70 vánočních sms lol

Vloženo
Tak ať si nenabereš vodu do nosa... lollollol

Nestras Kudlakova.. ;)

Jinak ja se porad dokopavam k tomu,poslat ty SMS...Ale ne takvoy,jako prisla Badymu... lol lol

@jogofogo: Jj jdou..ty sou fakt paradni..A ani by mi nevadilo,ze jsou to jen 15"..Soupnout to na zem,jako Maca a bylo by..By mel primou konkurenci... :D

Vloženo
Nekoukáte někdo na Discovery na Znovuzrození automobilu ?

ten typek mě moc nebere, na co koukám je Boyd, Rození obchodníci a London GARAGE lol atd..

Vloženo
ten typek mě moc nebere, na co koukám je Boyd, Rození obchodníci a London GARAGE lol atd..

No je trochu mantinel, já koukám teda spíš po těch autech... lol

A London Garage nemá chybu... lol

Vloženo
Kua hosi,tak uz su nabalene,jak cibule a je me porad zima jak hajzl,jak by rekl Spidak..A kdyz pomyslim na to jak je venku.. :feve:

Že se Ti chce... A Evča jde taky...?

Vloženo
Kua hosi,tak uz su nabalene,jak cibule a je me porad zima jak hajzl,jak by rekl Spidak..A kdyz pomyslim na to jak je venku.. :feve:

A bude hůř,ta voda taky nebude nejteplejší lol

Vloženo
Bry den... ;)

ahoj draku ;) taky to tam u vas mate tak neskutecne uklouzany jako tady u nas...dnes na R10 asi 30 po skarpach a ve svodidlech...paradni cestovani ;)

Vloženo
jojo u me od soboty naprosta pohodicka...ale v tydnu jsem toho mel mooooc

no jo,to tak bejvá,nejvíc práce před svátkama.No a teď už jenom žrát a pít ;)

Vloženo
ahoj draku ;) taky to tam u vas mate tak neskutecne uklouzany jako tady u nas...dnes na R10 asi 30 po skarpach a ve svodidlech...paradni cestovani ;)

Jo, prej tam v devět ráno sejmula nějaká tetka borca, co zrovna dával po nehodě trojúhelník za auto... :feve:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...