Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nebyli ste v tom sami kuciiii..Kua,ja se nejak prezral,az je me z teho šófl.. :)

to mi povídej,taky mě není nějak nejlíp.A poprvý to není z chlastu :feve:

Vloženo

Jj presne tak..A to sem pod vetvi nasel i alkohol tester,kterej je mi dneska k prdu... :D

Vloženo
Jj presne tak..A to sem pod vetvi nasel i alkohol tester,kterej je mi dneska k prdu... :D

Přidávám se, taky se mi už před večeří neudělalo úplně dobře :feve:

Vloženo
Nejhorší je,že to jídlo je pořád na stole a vždycky když jdu okolo,tak něco z toho sežeru

Cjece,ty uplne mluvis za me..To je porad neco.Bud uzobavam salat,nebo naky orisky,cukrovi..Porad neco.. :help:

Vloženo
Cjece,ty uplne mluvis za me..To je porad neco.Bud uzobavam salat,nebo naky orisky,cukrovi..Porad neco.. :help:

A přesně takhle se pozná nenažranec... lollollol

Vloženo
Neříkej, že to neděláš taky :p

Dělám, ale trošku jinak, chodím s půllitrem v ruce a pokaždé, když jdu přes kuchyň, tak si natočím novou dávku... lol

Vloženo
Dělám, ale trošku jinak, chodím s půllitrem v ruce a pokaždé, když jdu přes kuchyň, tak si natočím novou dávku... lol
Kuš...!!!

Straropramen rulezzz... :palec2:

To je ještě horší, i na štědrý den se zřídíš jak ten mužik :p

Vloženo
To je ještě horší, i na štědrý den se zřídíš jak ten mužik :p

Kurec ještě Ty me kálej, koza furt mečí, že na ňu kašlu a furt točim... lol

Vloženo

Hmmm,a takhle se pozná alkoholík

Vloženo
Kurec ještě Ty me kálej, koza furt mečí, že na ňu kašlu a furt točim... lol

Tak ji natoc taky... lol lol lol a mas to...A nebo ji musis rict,ze dnes je to "Stará promiň".. lol

Vloženo
Tak ji natoc taky... lol lol lol a mas to...A nebo ji musis rict,ze dnes je to "Stará promiň".. lol

Ale šak už se tam vystřídali všichni, já jsem přenesl do kuchyně na linku výčepku z garáže, tudletu:

post-272-1198533559_thumb.jpg

Vloženo

jako zatím ty talíře mě nechávají chladného, najedl jsem se, zkusil cukrové, ale že druhá flaša metaxy je na dně, me lehce zneklidňuje, neb další už néní lol

jo a dostal jsem nějaké to pivo "Hogengarden" či jak se to píše pomeranč s čímci, zkusil jsem to, no pěkná sračka

Vloženo
Ale šak už se tam vystřídali všichni, já jsem přenesl do kuchyně na linku výčepku z garáže, tudletu:

Tak to ja uz potom nevim,co s tim.. :D Pekny naradicko mas..Taky si mozna pujdu dat jednoho kusa.. ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...