jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nebyli ste v tom sami kuciiii..Kua,ja se nejak prezral,az je me z teho šófl.. to mi povídej,taky mě není nějak nejlíp.A poprvý to není z chlastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to mi povídej,taky mě není nějak nejlíp.A poprvý to není z chlastu Jj presne tak..A to sem pod vetvi nasel i alkohol tester,kterej je mi dneska k prdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to mi povídej,taky mě není nějak nejlíp.A poprvý to není z chlastu Jj presne tak..A to sem pod vetvi nasel i alkohol tester,kterej je mi dneska k prdu... Přidávám se, taky se mi už před večeří neudělalo úplně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nejhorší je,že to jídlo je pořád na stole a vždycky když jdu okolo,tak něco z toho sežeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nejhorší je,že to jídlo je pořád na stole a vždycky když jdu okolo,tak něco z toho sežeru Cjece,ty uplne mluvis za me..To je porad neco.Bud uzobavam salat,nebo naky orisky,cukrovi..Porad neco.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Cjece,ty uplne mluvis za me..To je porad neco.Bud uzobavam salat,nebo naky orisky,cukrovi..Porad neco.. A přesně takhle se pozná nenažranec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A přesně takhle se pozná nenažranec... Dekuju uctive... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A přesně takhle se pozná nenažranec... Neříkej, že to neděláš taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Neříkej, že to neděláš taky Dela,ale hazi to na nas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Dela,ale hazi to na nas.. A teď se ani nemůže bránit, prt. si šel zrovna něco zobnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Neříkej, že to neděláš taky Dělám, ale trošku jinak, chodím s půllitrem v ruce a pokaždé, když jdu přes kuchyň, tak si natočím novou dávku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A teď se ani nemůže bránit, prt. si šel zrovna něco zobnout Kuš...!!! Straropramen rulezzz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Dělám, ale trošku jinak, chodím s půllitrem v ruce a pokaždé, když jdu přes kuchyň, tak si natočím novou dávku... Kuš...!!!Straropramen rulezzz... To je ještě horší, i na štědrý den se zřídíš jak ten mužik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 To je ještě horší, i na štědrý den se zřídíš jak ten mužik Kurec ještě Ty me kálej, koza furt mečí, že na ňu kašlu a furt točim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Dělám, ale trošku jinak, chodím s půllitrem v ruce a pokaždé, když jdu přes kuchyň, tak si natočím novou dávku... Hmmm,a takhle se pozná alkoholík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Hmmm,a takhle se pozná alkoholík lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 lol On Tě ten humor jednou přejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kurec ještě Ty me kálej, koza furt mečí, že na ňu kašlu a furt točim... Tak ji natoc taky... lol a mas to...A nebo ji musis rict,ze dnes je to "Stará promiň".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak ji natoc taky... lol a mas to...A nebo ji musis rict,ze dnes je to "Stará promiň".. Ale šak už se tam vystřídali všichni, já jsem přenesl do kuchyně na linku výčepku z garáže, tudletu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ale šak už se tam vystřídali všichni, já jsem přenesl do kuchyně na linku výčepku z garáže, tudletu: Veselíčko jsi říkal?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jako zatím ty talíře mě nechávají chladného, najedl jsem se, zkusil cukrové, ale že druhá flaša metaxy je na dně, me lehce zneklidňuje, neb další už néní jo a dostal jsem nějaké to pivo "Hogengarden" či jak se to píše pomeranč s čímci, zkusil jsem to, no pěkná sračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ale šak už se tam vystřídali všichni, já jsem přenesl do kuchyně na linku výčepku z garáže, tudletu: to je hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Veselíčko jsi říkal?! Teď momentálně ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to je hezké No, to teda je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ale šak už se tam vystřídali všichni, já jsem přenesl do kuchyně na linku výčepku z garáže, tudletu: Tak to ja uz potom nevim,co s tim.. Pekny naradicko mas..Taky si mozna pujdu dat jednoho kusa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky