Vaša Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 včerejší dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Zdra kamarádi, speciálně Vaši a Bady, už jsem zase tady, byl u mě soused, co prej dneska vymňoukneme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 kůůůůůůůůrec to je dráha to čučím teda, za nás když byla jedna klopená zatáčka bylo dobře :D jinak pěkné plátno akorát je to takovej trochu aušus a myslím že dlouho to bez ubgrade nevydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Zdra kamarádi, speciálně Vaši a Bady, už jsem zase tady, byl u mě soused, co prej dneska vymňoukneme... Zdar jak sviňa já mám naštěstí klid, kamáradi pijani odjíždí dnes lozit do Alp takže klídek, ale ráno jim to nedalo a v 01:00 telefon, že estli nezajdu na jedno, že konečně našli otevřenou hospu lol cipi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 akorát je to takovej trochu aušus a myslím že dlouho to bez ubgrade nevydrží naolejuj zákruty lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Zdar jak sviňa já mám naštěstí klid, kamáradi pijani odjíždí dnes lozit do Alp takže klídek, ale ráno jim to nedalo a v 01:00 telefon, že estli nezajdu na jedno, že konečně našli otevřenou hospu lol cipi Tak to je blbi blb jak jatě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 včerejší dobrota na kapra to má divné tvar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 na kapra to má divné tvar půlka chrochtá druhá půlka kvoká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Zdar jak sviňa já mám naštěstí klid, kamáradi pijani odjíždí dnes lozit do Alp takže klídek, ale ráno jim to nedalo a v 01:00 telefon, že estli nezajdu na jedno, že konečně našli otevřenou hospu lol cipi by dostal šméra už tak to furt vracím na trať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 půlka chrochtá druhá půlka kvoká chutný zvěřinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 by dostal šmérauž tak to furt vracím na trať nj tak když jezdíte pilu jak sviňa, před zatáčkou nepřibrzdíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 půlka chrochtá druhá půlka kvoká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 nj tak když jezdíte pilu jak sviňa, před zatáčkou nepřibrzdíte kdyby to šlo aspon s citem rozhodit a pak dveřma napřed ale nějak do nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Zdra kamarádi, speciálně Vaši a Bady, už jsem zase tady, byl u mě soused, co prej dneska vymňoukneme... Tak aby ses zas nevožráááál.. Ty jo Vasi,draha dobra spageta.. To mas recht Bady s tou jednou klopenou..A kdyz byla druha,tak podlozena kostkama.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Tak aby ses zas nevožráááál.. Neboj, prej ve dvě vyrážíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Neboj, prej ve dvě vyrážíme... No práááávě..Nebo ze by naka rally zase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 No práááávě..Nebo ze by naka rally zase? Ne ne, normálně a regulérně se jdeme ožrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Ne ne, normálně a regulérně se jdeme ožrat... Takhle na Bozi hod..A jeste k tomu ve dve vodpoledne..To budes v 8 doma a budes ji mit,jak prase cvicky,co? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Nazdar zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Tak co vegetite a cpete sa kolaackami ?? HEHE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Tak co vegetite a cpete sa kolaackami ?? HEHE Ja jeste dobaluju darky na druhej Stedrej vecer.Na zitra..Pro zbytek rodiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Co sa ti nepacilo na prvy Stedry vecer. to znova zabalis a posles dalej ?? To sa nerobiii . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 bonzurno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Co sa ti nepacilo na prvy Stedry vecer. to znova zabalis a posles dalej ?? To sa nerobiii . Ale neeeee.dorazi sestra se svarou a prckem,tak darky pro ne.. Zdar prezďo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Zdar bosse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky