Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Radši mi řekni, ty kola co máš avataru, to jsou RONALy? Jsme se tuhle bavili s předsedou a nemohli se shodnout..

Technická přestávka při kalbě, došly peníze... lollollol

Woe Ronaly 39 8x18" - ses dávno mohl zeptat mě... ;)

Vloženo
Tak jak? najezeny,napity,odpocinuty :D

Jak jezusek,bohaty ?

Joo pohoda,nikdy nebylo liíp :D .. najezeny na rok dopredu a napity ,dnes vecer mam pocit jak na dva :) , jinak byl jezusek privetivy,,.. nemuzu si stezovat ;) ,celkove ty letosni vanoce byly nejake pestrejsi ...

a jak ty ? ..

Vloženo
Joo pohoda,nikdy nebylo liíp :D .. najezeny na rok dopredu a napity ,dnes vecer mam pocit jak na dva :) , jinak byl jezusek privetivy,,.. nemuzu si stezovat ;) ,celkove ty letosni vanoce byly nejake pestrejsi ...

a jak ty ? ..

u mne take nasyceny zaludek,ale ted zrovna uz moc ne :D

u nas to bylo v poklidu,tak normal,akorat male srgorky,ty mely rodosti neskutecne...ta nefalsovana decka radost...to zahralo u srdce.

Vloženo
u mne take nasyceny zaludek,ale ted zrovna uz moc ne :D

u nas to bylo v poklidu,tak normal,akorat male srgorky,ty mely rodosti neskutecne...ta nefalsovana decka radost...to zahralo u srdce.

u nas taky zadne miloonove mega dary ,,proste vecicky co potesi :) a prsto se mi zda ,ze se fakticky ty vanoce podarily ,o deckach ani nemluv ,nekdy skoro az slza ukapla,..

Vloženo
u nas taky zadne miloonove mega dary ,,proste vecicky co potesi :) a prsto se mi zda ,ze se fakticky ty vanoce podarily ,o deckach ani nemluv ,nekdy skoro az slza ukapla,..

jj,presne.....hold ony to umeji prozivat jak se patri.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...