Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 No nic pratele,metelim za moji polovickou..Tak se mejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 no tak se mej kdyz ji nemas doma no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 no tak se mej kdyz ji nemas doma no Nesměj se mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Radši mi řekni, ty kola co máš avataru, to jsou RONALy? Jsme se tuhle bavili s předsedou a nemohli se shodnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 jak to tu jde ? Koukam ze je dneska zaviracka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Radši mi řekni, ty kola co máš avataru, to jsou RONALy? Jsme se tuhle bavili s předsedou a nemohli se shodnout.. Technická přestávka při kalbě, došly peníze... Woe Ronaly 39 8x18" - ses dávno mohl zeptat mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 rozbijis prasatko a valis opet zase do viru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 rozbijis prasatko a valis opet zase do viru No tak to je jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 No tak to je jasný... a je alespon vypasene nebo ho mas o hladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 a je alespon vypasene nebo ho mas o hladu asi ho mel vypasene... .. ale ja pisu co mi sily staci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 zdarec zdarec i tobě !... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 zdarec i tobě !... Tak jak? najezeny,napity,odpocinuty Jak jezusek,bohaty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Tak jak? najezeny,napity,odpocinuty Jak jezusek,bohaty ? Joo pohoda,nikdy nebylo liíp .. najezeny na rok dopredu a napity ,dnes vecer mam pocit jak na dva , jinak byl jezusek privetivy,,.. nemuzu si stezovat ,celkove ty letosni vanoce byly nejake pestrejsi ... a jak ty ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Joo pohoda,nikdy nebylo liíp .. najezeny na rok dopredu a napity ,dnes vecer mam pocit jak na dva , jinak byl jezusek privetivy,,.. nemuzu si stezovat ,celkove ty letosni vanoce byly nejake pestrejsi ... a jak ty ? .. u mne take nasyceny zaludek,ale ted zrovna uz moc ne u nas to bylo v poklidu,tak normal,akorat male srgorky,ty mely rodosti neskutecne...ta nefalsovana decka radost...to zahralo u srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 u mne take nasyceny zaludek,ale ted zrovna uz moc ne u nas to bylo v poklidu,tak normal,akorat male srgorky,ty mely rodosti neskutecne...ta nefalsovana decka radost...to zahralo u srdce. u nas taky zadne miloonove mega dary ,,proste vecicky co potesi a prsto se mi zda ,ze se fakticky ty vanoce podarily ,o deckach ani nemluv ,nekdy skoro az slza ukapla,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 nic,,jsem nejaky dosti unaven ... mizim do perin,tak se mej -Brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 u nas taky zadne miloonove mega dary ,,proste vecicky co potesi a prsto se mi zda ,ze se fakticky ty vanoce podarily ,o deckach ani nemluv ,nekdy skoro az slza ukapla,.. jj,presne.....hold ony to umeji prozivat jak se patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 buenos ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 buenos ve spolek zdarec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Taky je vám tak špatně jako mě...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Taky je vám tak špatně jako mě...? Mne ne,mne je fajne a i nacpany jsem po o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Mne ne,mne je fajne a i nacpany jsem po o. No tak aspoň někdo je v kondici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 No tak aspoň někdo je v kondici... snazim se alespon v tomto byt OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 snazim se alespon v tomto byt OK No ale to si ty vánoce moc neužíváš, nééé...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky