IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 metr ode mě na NTB tak na nho houkni at se nestrani kolektivu, soudruh prdím...ještě mě tu bude hlídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 nic... odcházím.. Tak se mějte čauky Ahoj Věruš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 metr ode mě na NTB tak na nho houkni at se nestrani kolektivu, soudruh prdím...ještě mě tu bude hlídat snad bys nemela strach z "prumerneho chlapa" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 čus bus autobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 čus bus autobus cus chlape, jek de zivote ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 metr ode mě na NTB tak na nho houkni at se nestrani kolektivu, soudruh prdím...ještě mě tu bude hlídat snad bys nemela strach z "prumerneho chlapa" ne a máš ho tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 metr ode mě na NTB tak na nho houkni at se nestrani kolektivu, soudruh prdím...ještě mě tu bude hlídat a jsi v pr..li Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 metr ode mě na NTB tak na nho houkni at se nestrani kolektivu, soudruh prdím...ještě mě tu bude hlídat snad bys nemela strach z "prumerneho chlapa" ne a máš ho tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a jsi v pr..li nejsu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a jsi v pr..li nejsu... to jeste nevis, ale jsi kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a jsi v pr..li nejsu... to jeste nevis, ale jsi kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 nic... odcházím.. Tak se mějte čauky Mej se hezky....ahojky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ba že je v riti Jinak je vcelku ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no jasne BadyS, davam nizkokaloricko 10ku a k tomu dáme rumíka, at muže taky Ivanka do čajíku lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ba že je v riti Jinak je vcelku ok cože????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj Badysku medvísku Já jen čajček Ahoj sluníčko a co lumíčka nedáme? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no jasne BadyS, davam nizkokaloricko 10ku a k tomu dáme rumíka, at muže taky Ivanka do čajíku lol To by asi nebylo dobré k tomu penicilinu kdo ví co bych pak vyváděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tak dáme nizkokalorické -_- -_- Brý večír ahojky neprikousni si jazyk Achoj Loriii -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj Badysku medvísku Já jen čajček Ahoj sluníčko a co lumíčka nedáme? lol nemaaaaaaaaaaaaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj Badysku medvísku Já jen čajček Ahoj sluníčko a co lumíčka nedáme? lol nemaaaaaaaaaaaaam ale sluníčko napsal mi ! a né tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj Badysku medvísku Já jen čajček Ahoj sluníčko a co lumíčka nedáme? lol nemaaaaaaaaaaaaam ale sluníčko napsal mi ! a né tobě Ivanko, ja myslel rumicek, to ze mi Badysek nerika slunicko mi nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) ]Ivanko, ja myslel rumicek, to ze mi Badysek nerika slunicko mi nevadi no to je jasné,že jsi myslel rumíka,ještě to tak, aby to povídal tobě Editováno: 1. Únor 2007, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to tu hřeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 :smich: co se smejes ty moje slunicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky