BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 ale to kopčisko tak a je po vejlete když se hecnem tak to zvládnem
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Jj, mezi Kysucó a New City over Váh... Oprava, mezi Myjavó a New City over Váh...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 ale to kopčisko tak a je po vejlete když se hecnem tak to zvládnem no hlavne se nesmime pod kopcem hecovat asi 5 desitkama ze sedmyho
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 když se hecnem tak to zvládnem HÉÉÉC tož mám to 183,7km až na kopec, HÉÉÉČ lol
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 tož mám to 183,7km až na kopec, HÉÉÉČ lol Já 132 km jak kilowat v eReSu, PRC...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 no hlavne se nesmime pod kopcem hecovat asi 5 desitkama ze sedmyho to pak ale nezjistíme nic o místní kultuře, to musíme
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 to pak ale nezjistíme nic o místní kultuře, to musíme Pre mňa namieto piva borovičku, hej...?
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Hele, co takhle udělat velikou tour de octaviaclub po českých, moravských a posléze i slovenských hradech a zámcích...?
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Hele, co takhle udělat velikou tour de octaviaclub po českých, moravských a posléze i slovenských hradech a zámcích...? zajimavy to napad chtelo by to nejaky ten harmonogram
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Pre mňa namieto piva borovičku, hej...? ojééé tak to bude chtít nějaké zimer frei
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 zajimavy to napad chtelo by to nejaky ten harmonogram No ba... A v okrese dané kulturní památky by jsme vybrali partnerský pivovar. Třeba já se dlouho chystám k návštěvě zámku Hluboká nad Vltavou, tam je partner jasný - budějovický Budvar...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 zajimavy to napad chtelo by to nejaky ten harmonogram No ba... A v okrese dané kulturní památky by jsme vybrali partnerský pivovar. Třeba já se dlouho chystám k návštěvě zámku Hluboká nad Vltavou, tam je partner jasný - budějovický Budvar... jj Hluboka je krasna...dat tam neco v kempu na vecer...hmm to by nemuselo byt vubec spatne... za sebe bych doporucil www.detenice.cz s tuze vypecenym kulturnim programem
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 zajimavy to napad chtelo by to nejaky ten harmonogram No ba... A v okrese dané kulturní památky by jsme vybrali partnerský pivovar. Třeba já se dlouho chystám k návštěvě zámku Hluboká nad Vltavou, tam je partner jasný - budějovický Budvar... pěkný
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 A v okrese dané kulturní památky by jsme vybrali partnerský pivovar. Třeba já se dlouho chystám k návštěvě zámku Hluboká nad Vltavou, tam je partner jasný - budějovický Budvar... tam jezdim každej rok na tuning sraz na křivonosku,vždy záři,a v hluboké znám luxusní papací zařizení u švejka jinak bych do něčeho šel
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 jj Hluboka je krasna...dat tam neco v kempu na vecer...hmm to by nemuselo byt vubec spatne...za sebe bych doporucil www.detenice.cz s tuze vypecenym kulturnim programem No vida, po Čachticích máme další flek... No je fakt, že my jezdíme akorát na srazy, na besídky a na benzinky a na pořádnej vejlet nejedeme, to kolegové z OC Polska nebo z německé Škodacommunity.de jezdí po takovejhle památkách jak zjednaní...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 no ja myslim Spidi ze to vubec neni spatny napad a ze by jsme si mohli vzit priklad
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 tam jezdim každej rok na tuning sraz na křivonosku,vždy záři,a v hluboké znám luxusní papací zařizení u švejka jinak bych do něčeho šel Já, křivonoska gut und Schweik auch...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 no ja myslim Spidi ze to vubec neni spatny napad a ze by jsme si mohli vzit priklad Tak pro začátek, 2 + 1 = ?
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 no ja myslim Spidi ze to vubec neni spatny napad a ze by jsme si mohli vzit priklad Tak pro začátek, 2 + 1 = ? a neni to pro zacatek prilis narocny??
cosby Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 pěkný je Český Krumlov-nádherná hopoda u Mlýna.Jinak Good nápad
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 pěkný je Český Krumlov-nádherná hopoda u Mlýna.Jinak Good nápad ahoj cosby... jj Krumlov je nadherny a mam i nejake kontakty na penziony
Doporučené příspěvky