BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ale to kopčisko tak a je po vejlete když se hecnem tak to zvládnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jj, mezi Kysucó a New City over Váh... Oprava, mezi Myjavó a New City over Váh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ale to kopčisko tak a je po vejlete když se hecnem tak to zvládnem no hlavne se nesmime pod kopcem hecovat asi 5 desitkama ze sedmyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 když se hecnem tak to zvládnem HÉÉÉC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 když se hecnem tak to zvládnem HÉÉÉC tož mám to 183,7km až na kopec, HÉÉÉČ lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tož mám to 183,7km až na kopec, HÉÉÉČ lol Já 132 km jak kilowat v eReSu, PRC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no hlavne se nesmime pod kopcem hecovat asi 5 desitkama ze sedmyho to pak ale nezjistíme nic o místní kultuře, to musíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 to pak ale nezjistíme nic o místní kultuře, to musíme Pre mňa namieto piva borovičku, hej...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Hele, co takhle udělat velikou tour de octaviaclub po českých, moravských a posléze i slovenských hradech a zámcích...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A sme v peeeerdeli pane hraaabe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Hele, co takhle udělat velikou tour de octaviaclub po českých, moravských a posléze i slovenských hradech a zámcích...? zajimavy to napad chtelo by to nejaky ten harmonogram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Pre mňa namieto piva borovičku, hej...? ojééé tak to bude chtít nějaké zimer frei Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 zajimavy to napad chtelo by to nejaky ten harmonogram No ba... A v okrese dané kulturní památky by jsme vybrali partnerský pivovar. Třeba já se dlouho chystám k návštěvě zámku Hluboká nad Vltavou, tam je partner jasný - budějovický Budvar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ojééé tak to bude chtít nějaké zimer frei Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 zajimavy to napad chtelo by to nejaky ten harmonogram No ba... A v okrese dané kulturní památky by jsme vybrali partnerský pivovar. Třeba já se dlouho chystám k návštěvě zámku Hluboká nad Vltavou, tam je partner jasný - budějovický Budvar... jj Hluboka je krasna...dat tam neco v kempu na vecer...hmm to by nemuselo byt vubec spatne... za sebe bych doporucil www.detenice.cz s tuze vypecenym kulturnim programem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 zajimavy to napad chtelo by to nejaky ten harmonogram No ba... A v okrese dané kulturní památky by jsme vybrali partnerský pivovar. Třeba já se dlouho chystám k návštěvě zámku Hluboká nad Vltavou, tam je partner jasný - budějovický Budvar... pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A v okrese dané kulturní památky by jsme vybrali partnerský pivovar. Třeba já se dlouho chystám k návštěvě zámku Hluboká nad Vltavou, tam je partner jasný - budějovický Budvar... tam jezdim každej rok na tuning sraz na křivonosku,vždy záři,a v hluboké znám luxusní papací zařizení u švejka jinak bych do něčeho šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 jj Hluboka je krasna...dat tam neco v kempu na vecer...hmm to by nemuselo byt vubec spatne...za sebe bych doporucil www.detenice.cz s tuze vypecenym kulturnim programem No vida, po Čachticích máme další flek... No je fakt, že my jezdíme akorát na srazy, na besídky a na benzinky a na pořádnej vejlet nejedeme, to kolegové z OC Polska nebo z německé Škodacommunity.de jezdí po takovejhle památkách jak zjednaní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no ja myslim Spidi ze to vubec neni spatny napad a ze by jsme si mohli vzit priklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tam jezdim každej rok na tuning sraz na křivonosku,vždy záři,a v hluboké znám luxusní papací zařizení u švejka jinak bych do něčeho šel Já, křivonoska gut und Schweik auch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no ja myslim Spidi ze to vubec neni spatny napad a ze by jsme si mohli vzit priklad Tak pro začátek, 2 + 1 = ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no ja myslim Spidi ze to vubec neni spatny napad a ze by jsme si mohli vzit priklad Tak pro začátek, 2 + 1 = ? a neni to pro zacatek prilis narocny?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 já jsem taky pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 pěkný je Český Krumlov-nádherná hopoda u Mlýna.Jinak Good nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 pěkný je Český Krumlov-nádherná hopoda u Mlýna.Jinak Good nápad ahoj cosby... jj Krumlov je nadherny a mam i nejake kontakty na penziony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky