IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 já jsem taky pro To já takýýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 pěkný je Český Krumlov-nádherná hopoda u Mlýna.Jinak Good nápad Čao cosby, buď vítán, co si dáš ? Pivčo, víno nebo nějakej destilát...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 To já takýýýýý A já takýýýýýý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 To já takýýýýý A já takýýýýýý... tak plán máme slušný, už aby bylo léto, uplně to živě vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobré ráno Áááá, pán se vrátil z degustace ve sklípku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 uplně to živě vidím fákt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobré ráno Ahoj Franku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 pěkný je Český Krumlov-nádherná hopoda u Mlýna.Jinak Good nápad Čao cosby, buď vítán, co si dáš ? Pivčo, víno nebo nějakej destilát...? nene,jdu hajat.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tak plán máme slušný, už aby bylo léto, uplně to živě vidím Když jsem byl menší, tak jsem měl od dědy knížku, která se jmenovala "Tři kluci + kilometry". Byl to cestopis, jak tři kluci a jejich táta jeli Octavií Super s přívěsem na dálkou celstu polél vranic Československa, taky navštěvovali hrady, zámky a různý památky a to bylo prosím pěkně na přelomu padesátých a šedesátých let... V případě zájmu mohu poskytnout knihu k nahlédnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobré ráno Áááá, pán se vrátil z degustace ve sklípku... Ni Pán byl uspávat omladinu a nějako zaducal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 nene,jdu hajat.Díky Tak prášek na spaní...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ni Pán byl uspávat omladinu a nějako zaducal Hmmm, stane se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tak plán máme slušný, už aby bylo léto, uplně to živě vidím Když jsem byl menší, tak jsem měl od dědy knížku, která se jmenovala "Tři kluci + kilometry". Byl to cestopis, jak tři kluci a jejich táta jeli Octavií Super s přívěsem na dálkou celstu polél vranic Československa, taky navštěvovali hrady, zámky a různý památky a to bylo prosím pěkně na přelomu padesátých a šedesátých let... V případě zájmu mohu poskytnout knihu k nahlédnutí... to je zajimave a ted vice nez stylove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobré ráno Ahoj Franku Áááhoj Že nechám děkovat za ty , to je zajisté Radegast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 nene,jdu hajat.Díky Tak prášek na spaní...? To nemusíš jak lehne, tak řeže dřevo na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Áááhoj Že nechám děkovat za ty , to je zajisté Radegast Plosím pekně no jistěěěěěěěéééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Aááhoj Že nechám děkovat za ty , to je zajisté Radegast No z New Jersey to asi nic jiného nebude... Přemejšlím, co je Štrambecu za hrad nebo zámek, ale napadá mě akorát kamenolom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 To nemusíš jak lehne, tak řeže dřevo na zimu Tak to jsme na tom stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 nene,jdu hajat.Díky Tak prášek na spaní...? To nemusíš jak lehne, tak řeže dřevo na zimu Na zimu??? na jakou zimu??? ona je letos nějaká zima??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Na zimu??? na jakou zimu??? ona je letos nějaká zima??? Jj letos bude ještě zima, ve čtvrtým kvartálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Aááhoj Že nechám děkovat za ty , to je zajisté Radegast No z New Jersey to asi nic jiného nebude... Přemejšlím, co je Štrambecu za hrad nebo zámek, ale napadá mě akorát kamenolom... No ve Štrambecu nic ,ale u nás ve Štramberku máme Trúbu a pěkný výhled z ní i z rozhledny kousek vedle....A máme tu UŠI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 No ve Štrambecu nic ,ale u nás ve Štramberku máme Trúbu a pěkný výhled z ní i z rozhledny kousek vedle....A máme tu UŠI Trúbu máme doma taky a uši si prohlídnu v koupelně v zrcadle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Přemejšlím, co je Štrambecu za hrad nebo zámek, ale napadá mě akorát kamenolom... já vždycky dostal vynadané že jsem z výletu nedovezl uši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Aááhoj Že nechám děkovat za ty , to je zajisté Radegast No z New Jersey to asi nic jiného nebude... Přemejšlím, co je Štrambecu za hrad nebo zámek, ale napadá mě akorát kamenolom... Woe, zdvořilostní fráze ne Ivanka zajisté pochopila, šejó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky