Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to my jí máme někde z jihu moravy, ale já tohle pití moc nemusím, ale když není nic lepšího NE, NIC LEPŠÍHO UŽ NENÍÍÍÍ.... Jinak dobrej večír vespolek Ahoj Franku tož fím co je kde dobré, ale nechutí mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 NE, NIC LEPŠÍHO UŽ NENÍÍÍÍ.... Jinak dobrej večír vespolek zdaaaaaaaaaaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ahoj Ivi a Vašo, ako sa mate na večer?? Golfíka mi dovezl v pořádku tak už je fajn A ty jsi snad Cosbymu nevěřila a o autíčko se bála? no kdo ví co v něm vezl a jestli na něho moc nezvykl aby mi ho nezabavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 naštěstí nic nevykopla ale rozhodně jsi ju ted pobavil dokoncce orhla oči od té romantiky jo a kdy že se stavíš aspoň na kafi ? No stavím se kdykoliv, když budu v ČR, jinak si ulož číslo 603 168 515 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 no kdo ví co v něm vezl a jestli na něho moc nezvykl aby mi ho nezabavil zabaví tvoje - zabavíš jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 tak u nás jede TV celej den, ale taky nevím jak jinak by sme dvě děti dokázali zabavit když teď byli výceméně furt nemocní ale dneska jsme byli na procházce celá rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 naštěstí nic nevykopla ale rozhodně jsi ju ted pobavil dokoncce orhla oči od té romantiky jo a kdy že se stavíš aspoň na kafi ? No stavím se kdykoliv, když budu v ČR, jinak si ulož číslo 603 168 515 erotišn linkos ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 no kdo ví co v něm vezl a jestli na něho moc nezvykl aby mi ho nezabavil zabaví tvoje - zabavíš jeho ee pro mě je sup moc velký,i když se mi sním jezdí dobře,ale golfík je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 tak u nás jede TV celej den, ale taky nevím jak jinak by sme dvě děti dokázali zabavit když teď byli výceméně furt nemocníale dneska jsme byli na procházce celá rodinka Taky to tak u nás bylo, že TV byla non stop v záběhu, ale naštěstí prcek si i často chodil hrát do pokoje a nebo jsme něco vytvářeli - většinou to teda nemělo žádný shodný tvar s něčím teď už naštěstí pohoda - školka a od září snad škola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 erotišn linkos ? šajze počong... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 no kdo ví co v něm vezl a jestli na něho moc nezvykl aby mi ho nezabavil NO zase by ti zbyl Sup a to by taky nebylo špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 tak Vašík je přes týden taky ve školce a stejně si hraje s autama a sleduje to jen tak na 1/2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ee pro mě je sup moc velký,i když se mi sním jezdí dobře,ale golfík je lepší a hele tady neplatí pravidlo že větší je lepší rozumím Ti Ivi ale ja bych asi prave byla na ty větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 tak Vašík je přes týden taky ve školce a stejně si hraje s autama a sleduje to jen tak na 1/2 jo, ale když mu to vypneš, i když se věnuje něčemu jinému, tak to potom je mamíííí, nevypínej mi to Aspon tak u nas to nějak bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ee pro mě je sup moc velký,i když se mi sním jezdí dobře,ale golfík je lepší a hele tady neplatí pravidlo že větší je lepší rozumím Ti Ivi ale ja bych asi prave byla na ty větší pokud myslíš na to ,co já tak je sto pro lepší větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jj ti zdraví jsou ... je teda velkej, ale línej ézt zátím jen zpátečku zvládá Honzíku, kamaráde, hlavně se s Luckou držte a vše nej pro malýho, až je mu fajne a zdravíčko ať mu slouží... ahojda to víš že jo musím na ně dávat pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 pokud myslíš na to ,co já tak je sto pro lepší větší ehm ale zas ne moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 a hele tady neplatí pravidlo že větší je lepší rozumím Ti Ivi ale ja bych asi prave byla na ty větší Sodoma Gomora . Slečno tady je to o autech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Sodoma Gomora . Slečno tady je to o autech čak já fím - já bych radši supa nežli golfa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jj Kači přesně tak a když sednu k PC tak hned chce hrát auta tak si nakonec vezmu druhej PC a dál si hraje s autama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Když už jste tu probírali ty děcka, tak Lucka teď 4,5 měsíce a 7,2 kg...aktuální výšku ale nefím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ahojda to víš že jo musím na ně dávat pozor Jasně Honzi, jak se to u vás uklidní, tak se otočím, v Praze jsem teď často.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Sodoma Gomora . Slečno tady je to o autech čak já fím No jen jestli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jj Kači přesně tak a když sednu k PC tak hned chce hrát auta tak si nakonec vezmu druhej PC a dál si hraje s autama to už mám doma pořešený - PC jen na pul hodiny za den, páč tu má nějaké výukové programy ale jinak teď už se spíš orientujeme na psaní atd... no prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ee pro mě je sup moc velký,i když se mi sním jezdí dobře,ale golfík je lepší a hele tady neplatí pravidlo že větší je lepší rozumím Ti Ivi ale ja bych asi prave byla na ty větší pokud myslíš na to ,co já tak je sto pro lepší větší šak ti letošní ježíšek nadělil většího než ten loňský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky