MichalF Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Deme domu nebo o cem ste to mluvili ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 znas to kdo pozdi chodi sam si ho ho.... eee chtel jsem rict ze sam sobe skodi to je vocas ty voe na hadanky ses dobrej...jestli ti takhle jdou i osmimerky a sudoku tak te prihlasime do nejaky souteze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 znas to kdo pozdi chodi sam si ho ho.... eee chtel jsem rict ze sam sobe skodi No teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 znas to kdo pozdi chodi sam si ho ho.... eee chtel jsem rict ze sam sobe skodi No teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku... jj pane jen doufam ze jsem neuhodil badyska na hlavicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 znas to kdo pozdi chodi sam si ho ho.... eee chtel jsem rict ze sam sobe skodi No teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku... jj pane jen doufam ze jsem neuhodil badyska na hlavicku mě nééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 mě nééé tak to jsem rááád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 mě nééé tak to jsem rááád Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 mě nééé tak to jsem rááád Nápodobně... mě se zdáá že.... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 mě se zdáá že.... lol Bady, co na to řikáááš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 mě se zdáá že.... lol Bady, co na to řikáááš...? nevim co rika bady...ale ja nemam slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 mě se zdáá že.... lol Bady, co na to řikáááš...? ale jo ale joo !! nepostavíme jednu v letě? zatím nemám na leto co stavět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 nevim co rika bady...ale ja nemam slov No prostě pěkná práce, hlavně ty lampy od Helly ve stylu G5 tomu dávají grááádes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ale jo ale joo !! nepostavíme jednu v letě? zatím nemám na leto co stavět Tak jelikož máme dvě čtyřky doma, tak by byl zdroj dílů zaručen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ale jo ale joo !! nepostavíme jednu v letě? zatím nemám na leto co stavět Tak jelikož máme dvě čtyřky doma, tak by byl zdroj dílů zaručen... no vida ja hodim třeti do placu a něco sesmolíme přece za to umíme vzít a rozklepat nejtek nám jde dobře lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 nevim co rika bady...ale ja nemam slov No prostě pěkná práce, hlavně ty lampy od Helly ve stylu G5 tomu dávají grááádes... presne tak...kola krasne sladeny...no paradicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 kua bade jestli nejsi alergicky na kajenský pepřík tak muzes dorazit do strednich cech a stavet u me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 kua bade jestli nejsi alergicky na kajenský pepřík tak muzes dorazit do strednich cech a stavet u me co je kajanský vepřik kua? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no vida ja hodim třeti do placu a něco sesmolíme přece za to umíme vzít a rozklepat nejtek nám jde dobře lol To by šlo... Jak se tady nedávno propírala Standova okta, něco se nalezl na dysku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 kua bade jestli nejsi alergicky na kajenský pepřík tak muzes dorazit do strednich cech a stavet u me co je kajanský vepřik kua? lol tak co je kajanský neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jooo modrou mam taky...az na par detailu z meho pohledu tak je kvasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no vida ja hodim třeti do placu a něco sesmolíme přece za to umíme vzít a rozklepat nejtek nám jde dobře lol To by šlo... Jak se tady nedávno propírala Standova okta, něco se nalezl na dysku... no jistěééé, pěkná prdééééél z vysokého mýta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 kua bade jestli nejsi alergicky na kajenský pepřík tak muzes dorazit do strednich cech a stavet u me co je kajanský vepřik kua? lol tak co je kajanský neviem no vidíš v tom to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 kua bade jestli nejsi alergicky na kajenský pepřík tak muzes dorazit do strednich cech a stavet u me co je kajanský vepřik kua? lol tak co je kajanský neviem no vidíš v tom to bude asik jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no jistěééé, pěkná prdééééél z vysokého mýta No jistěééééééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky