Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bry ranko :)

no kafe už jsem měl a k tomu makovku

ale díky za pozvání

Nemáš zač, já pořád odbíhám do garáže, čéče teď tady začalo sněžit... :huh::o:unsure:

a to jsem chtěl přezout

a to jsem chtěl přezout

Já ještě ten měsíc vydržím... ;)

MĚSÍC ????

TO TEDA NÉÉÉ

MĚSÍC ????

TO TEDA NÉÉÉ

No do konce března... ;)

Teď jsem koukal na webkamery v Chorvatsku a celá Makarská riviéra je zalitá ranním sobotním sluncem... :angry::angry::angry:

Ahoj všem. Honza

Ahoj všem. Honza

Ahoj Honzi, jak na pryglu ? sněhulákuje...?

Ahoj všem. Honza

Ahoj Honzi, jak na pryglu ? sněhulákuje...?

Padají dost velký náhradní díly na sněhuláky. Ale jinak nejsem v hokně jenom tady pélím sérii DVD s krtkem pro chirurgické oddělení dětské nemocnice,kde už mám 3 dny malýho Honzíka. Ahoj.

Padají dost velký náhradní díly na sněhuláky. Ale jinak nejsem v hokně jenom tady pélím sérii DVD s krtkem pro chirurgické oddělení dětské nemocnice,kde už mám 3 dny malýho Honzíka. Ahoj.

;)

Ajejej, tak ať máš malýho zase brzo doma... :palec2:

Ale hlavně ať se to dobře povede, vždyť za 3 roky jeho života je to již 3 operace a ta 1. byla asi nejhorší. Ahoj.

Odcházím do nemocnice,mějte se krásně a buďte nasebe milí. Ahoj Honza Ororo. :D:D:D

dobre ranko :)

Ale hlavně ať se to dobře povede, vždyť za 3 roky jeho života je to již 3 operace a ta 1. byla asi nejhorší. Ahoj.

Ahojky brzke uzdraveni malemu preji ;)

Tak to držím palce... :palec2:

přeji též brzké a hlavně uplné vyzdravení ;):palec2:

Hezké dopoledne přeji :)

• Autor
:) dobré dopoledne :)

bré dopoledníčko všem -_--_-

• Autor
bré dopoledníčko všem -_--_-

čágo Rádo -_--_-

U nas (podobna nadmorska vyska jako LBC) dneska v 10:00rano -0,5c a chumeli !!!

Dneska jsem jel na servisku s tim, ze si dam letnaky, ale necham si zatim zajit chut a pri ceste zpatky koukam hasici, zachranka, ve skarpe cervena octa, prazska SPZ a letnaky asi 17"alu....

Pro ty kdo neveri...to je moje octa dneska na snehu, ne ta bourana

:D

post-31-1172920076.jpg

Hello

tak u nás bylo dopoledne krásně, tak sem se pustil do práce a vyměnil předni brzdy, na zadek nemám stahovak tak se mě to nepodařilo, ale s tím sem počítal, vyměnil řemen, nasadil láknuté kliky a začlo chcáááát :D boufam že něco taky tady nachumeelí at to protáhnu :D

Hello

tak u nás bylo dopoledne krásně, tak sem se pustil do práce a vyměnil předni brzdy, na zadek nemám stahovak tak se mě to nepodařilo, ale s tím sem počítal, vyměnil řemen, nasadil láknuté kliky a začlo chcáááát :D boufam že něco taky tady nachumeelí at to protáhnu :D

Zdar jak Brno Bady, já jsem se taky hotovil na nějakou tu činnost a ono prd, takže to bylo omezeno na interiérové práce... :D

Zdar jak Brno Bady, já jsem se taky hotovil na nějakou tu činnost a ono prd, takže to bylo omezeno na interiérové práce... :D

Čus draku, jo tak zase ty tvoje interiér sexual harašment? lol lol

Čus draku, jo tak zase ty tvoje interiér sexual harašment? lol lol

Jj, nějak tak... lollollol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.