JasteR Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 no kafe už jsem měl a k tomu makovkuale díky za pozvání Nemáš zač, já pořád odbíhám do garáže, čéče teď tady začalo sněžit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 a to jsem chtěl přezout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 a to jsem chtěl přezout Já ještě ten měsíc vydržím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 MĚSÍC ???? TO TEDA NÉÉÉ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 MĚSÍC ????TO TEDA NÉÉÉ No do konce března... Teď jsem koukal na webkamery v Chorvatsku a celá Makarská riviéra je zalitá ranním sobotním sluncem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Ahoj všem. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Ahoj všem. Honza Ahoj Honzi, jak na pryglu ? sněhulákuje...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Ahoj všem. Honza Ahoj Honzi, jak na pryglu ? sněhulákuje...? Padají dost velký náhradní díly na sněhuláky. Ale jinak nejsem v hokně jenom tady pélím sérii DVD s krtkem pro chirurgické oddělení dětské nemocnice,kde už mám 3 dny malýho Honzíka. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Padají dost velký náhradní díly na sněhuláky. Ale jinak nejsem v hokně jenom tady pélím sérii DVD s krtkem pro chirurgické oddělení dětské nemocnice,kde už mám 3 dny malýho Honzíka. Ahoj. Ajejej, tak ať máš malýho zase brzo doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Ale hlavně ať se to dobře povede, vždyť za 3 roky jeho života je to již 3 operace a ta 1. byla asi nejhorší. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Odcházím do nemocnice,mějte se krásně a buďte nasebe milí. Ahoj Honza Ororo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Ale hlavně ať se to dobře povede, vždyť za 3 roky jeho života je to již 3 operace a ta 1. byla asi nejhorší. Ahoj. Ahojky brzke uzdraveni malemu preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Ale hlavně ať se to dobře povede, vždyť za 3 roky jeho života je to již 3 operace a ta 1. byla asi nejhorší. Ahoj. Tak to držím palce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Padají dost velký náhradní díly na sněhuláky. Ale jinak nejsem v hokně jenom tady pélím sérii DVD s krtkem pro chirurgické oddělení dětské nemocnice,kde už mám 3 dny malýho Honzíka. Ahoj. přeji též brzké a hlavně uplné vyzdravení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Hezké dopoledne přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 bré dopoledníčko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 bré dopoledníčko všem čágo Rádo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 U nas (podobna nadmorska vyska jako LBC) dneska v 10:00rano -0,5c a chumeli !!! Dneska jsem jel na servisku s tim, ze si dam letnaky, ale necham si zatim zajit chut a pri ceste zpatky koukam hasici, zachranka, ve skarpe cervena octa, prazska SPZ a letnaky asi 17"alu.... Pro ty kdo neveri...to je moje octa dneska na snehu, ne ta bourana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Hello tak u nás bylo dopoledne krásně, tak sem se pustil do práce a vyměnil předni brzdy, na zadek nemám stahovak tak se mě to nepodařilo, ale s tím sem počítal, vyměnil řemen, nasadil láknuté kliky a začlo chcáááát boufam že něco taky tady nachumeelí at to protáhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Hello tak u nás bylo dopoledne krásně, tak sem se pustil do práce a vyměnil předni brzdy, na zadek nemám stahovak tak se mě to nepodařilo, ale s tím sem počítal, vyměnil řemen, nasadil láknuté kliky a začlo chcáááát boufam že něco taky tady nachumeelí at to protáhnu Zdar jak Brno Bady, já jsem se taky hotovil na nějakou tu činnost a ono prd, takže to bylo omezeno na interiérové práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Zdar jak Brno Bady, já jsem se taky hotovil na nějakou tu činnost a ono prd, takže to bylo omezeno na interiérové práce... Čus draku, jo tak zase ty tvoje interiér sexual harašment? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Čus draku, jo tak zase ty tvoje interiér sexual harašment? lol Jj, nějak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky