lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 nazdáárek No čau Věruš...Jak je? ujde to.. S Kubikem super, ale v práci toho mám moc a ani mě to moc nebaví.. Ale hlavně že mám práci a budou korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 KONTROLA JIZDENEK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 KONTROLA JIZDENEK AHojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 KONTROLA JIZDENEK Jejda ještě před chvilkou jsem ji ještě měla ale ted.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 KONTROLA JIZDENEK Jejda ještě před chvilkou jsem ji ještě měla ale ted.. no nic, to bude pokuta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 KONTROLA JIZDENEK Jejda ještě před chvilkou jsem ji ještě měla ale ted.. no nic, to bude pokuta tak to beru .. už jsem myslela že budu muset vystoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 tak to beru .. už jsem myslela že budu muset vystoupit hned potom si vystoupis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 ujde to.. S Kubikem super, ale v práci toho mám moc a ani mě to moc nebaví.. Ale hlavně že mám práci a budou korunky nj... hlavně ,že je práce... to vydržíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 tak to beru .. už jsem myslela že budu muset vystoupit hned potom si vystoupis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 tak to beru .. už jsem myslela že budu muset vystoupit hned potom si vystoupis... nebud na ní taky zlý,aby ti pak nebylo smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 ujde to.. S Kubikem super, ale v práci toho mám moc a ani mě to moc nebaví.. Ale hlavně že mám práci a budou korunky nj... hlavně ,že je práce... to vydržíš... já bych si třeba i našla jinou práci... ale kde mám jistotu že tam by to bylo lepší.. Navíc tady všechny moc dobře znám... A mám poblíž i Kubíka :-) Navíc na jiných místech co jsem se ptala chcou angličtinu a praxi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 tak to beru .. už jsem myslela že budu muset vystoupit hned potom si vystoupis... nebud na ní taky zlý,aby ti pak nebylo smutno čteš Kubi?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 tak to beru .. už jsem myslela že budu muset vystoupit hned potom si vystoupis... nebud na ní taky zlý,aby ti pak nebylo smutno čteš Kubi?????? ctu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 já bych si třeba i našla jinou práci... ale kde mám jistotu že tam by to bylo lepší.. Navíc tady všechny moc dobře znám... A mám poblíž i Kubíka :-) Navíc na jiných místech co jsem se ptala chcou angličtinu a praxi právě ta nejistota je nejhorší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 pěkné odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 pěkné odpoledne pekne, sviti slunicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 pěkné odpoledne pekne, sviti slunicko jo a my jsme v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) svítí,ale vždy tak půl hodky pak trochu sněhu s deštěm a pak o5 slunko.je to jak sen. včera jsem jel na narozky tak jsem umyl auto ,když svítilo sluníčko.jen jsem do něj sednul tak sníh,déšť celou cestu až tam.a pak o5 slunko a všichni koukali,že zrovna já mám špinavé auto by mne jeblo Editováno: 4. Březen 2007, autor: BLACK MOLLY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 pěkné odpoledne ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 zdravím pana továrníka zdar jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 pěkné odpoledne ahojky ahojky.taky makám,ale už jen 10minut a valím dom za kočkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 pěkné odpoledne ahojky ahojky.taky makám,ale už jen 10minut a valím dom za kočkou. čtyřnohou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 TAK BALÍM A VALÍM.Zatím ahoj a pěkné odpoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 TAK BALÍM A VALÍM.Zatím ahoj a pěkné odpoledne všem ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 pěkné odpoledne ahojky ahojky.taky makám,ale už jen 10minut a valím dom za kočkou. čtyřnohou? dvounohou 15.letou.někam jí vytáhnu ven-jen poznámka pro tebe.nejsem pedofil,je to má dcerka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky