kocht Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Ale ta by byla draha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Čao agente, stav se na jedno... Zdar Brno jak sviňa, hmmm není time :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 ty jo Spidi taky bych se stavil treba na polivku Jj, stav se, dnes je zase nějaká hovězí, ta Ti posledně šmakovala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Zdar Brno jak sviňa, hmmm není time :( No zdaáár woééé, u mě nápodobně, času málo, práce moc... Dneska se mi zdálo o besídce a byl to zlý sen, zvažuji svoji účast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 ty jo Spidi taky bych se stavil treba na polivku Jj, stav se, dnes je zase nějaká hovězí, ta Ti posledně šmakovala... No o tem zadna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 No o tem zadna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Zdar Brno jak sviňa, hmmm není time :( No zdaáár woééé, u mě nápodobně, času málo, práce moc... Dneska se mi zdálo o besídce a byl to zlý sen, zvažuji svoji účast... Už tě bolela hlava předem jo? lol hele tu cimru berem ja,nebo jak to máš doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 No o tem zadna to je panecku moravacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Už tě bolela hlava předem jo? lol hele tu cimru berem ja,nebo jak to máš doma? No nějak tak... Hele slečna Frenny se ještě vyjádřila, tak stav je stále open... Kdyžtak Tě vezmem do trojky, ale já chci bejt nahoře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 to je panecku moravacek Áááá, pán ráčil zavítat mezi prostý lid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Kdyžtak Tě vezmem do trojky, ale já chci bejt nahoře... OK dělej jak myslíš lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 OK dělej jak myslíš lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 tak ode dneška přezuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 hm tak to ja zitra přidrandím na zimáčkách, víš jak tam bylo minule lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 nestraš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 dobrej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 tak ode dneška přezuto nějak brzy ještě ne?? na to že včera a dneska ráno u nás pěkná klouzačka na silnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 pěkný večír fšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Pekny vecer... Tenhle taky prezul na letni...a jak dopadl.. http://www.novinky.cz/krimi/ridic-zemrel-p...0885_stcka.html jen blbnete,je brezen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 to bylo jako BU BU BU nešlo odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 to bylo jako BU BU BU nešlo odolat já ještě počkám,ale myslím,že zbytečně.ono je to stejně jedno.v neděli jsem vjel do jednosměrky a vidím vycouvávat opla.tak zastavím tak 10metrů za ním,ale on jede pořád.tak jsem troubil,blikal, a pak ještě popojel z5 asi 5 metrů.dál to nešlo,protože mezitím přijela další autí.a ten debil to do mě našil.65 let na očích dna od půlitru.zabil bych ho debila.škoda tak za 45tisíc.naštěstí jen plasty a světla.plechy ok.mollynka bude v pátek ok a pojišťovna to slíbila zacvakat,protože vinu uznal a policajti to také uznali.loni to stálo za houby a letos se mi daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 to bylo jako BU BU BU nešlo odolat BAF...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Pekny vecer... Tenhle taky prezul na letni...a jak dopadl.. http://www.novinky.cz/krimi/ridic-zemrel-p...0885_stcka.html jen blbnete,je brezen... Ale ten jel rychle dneska jsem naměřil 16stupňů O výkendu přezouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 dobré ránko všem a vše nej všem TOMÁŠŮM k dnešnímu svátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky