Hensel Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 a co nám sem vezeš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 dobrý večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Nevezu nic,ale asi tam nechám někde na benzínce moravské hovínko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Nevezu nic,ale asi tam nechám někde na benzínce moravské hovínko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Nevezu nic,ale asi tam nechám někde na benzínce moravské hovínko :D to si nech doma @spidi no vidíš Lubo a to jsem si ještě v práci udělal nový kabýlek od zesilovače k subwooferu i s canon konektorama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 bre vecr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 bre vecr Moc si tady nemaluj, vyser se a upaluj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 nazdááár spidi a bauí no to je dost rob jasně snad jo Robe jak to ze nejedes s nama neco trochu popít Doufám že dorazím do Lhoty ,tak dáme aspoň birell..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Dobrou bando..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 nazdááár spidi a bauí no to je dost rob jasně snad jo Robe jak to ze nejedes s nama neco trochu popít Doufám že dorazím do Lhoty ,tak dáme aspoň birell..... jak Lhota dyť je besídka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 jaká besídka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 á pán je ještě nalitej to ta cesta dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Vstávat a cvičit bando líná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Vstávat a cvičit bando líná Kušuj čerte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Vstávat a cvičit bando líná Kušuj čerte Zdar lumpe to je dost že se taky vozveš a koukej vstávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Vstávat a cvičit bando líná Kušuj čerte Zdar lumpe to je dost že se taky vozveš a koukej vstávat Jééééé, prej "koukej vstávat" Čéče, já už su od 8 v práci, takže vstátej jsem až dost Zdar pardále Japak se máme? Jseš v Brně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Vstávat a cvičit bando líná Kušuj čerte Zdar lumpe to je dost že se taky vozveš a koukej vstávat Jééééé, prej "koukej vstávat" Čéče, já už su od 8 v práci, takže vstátej jsem až dost Zdar pardále Japak se máme? Jseš v Brně? Jenom vod 8 já už hokním od sedmi Máme se střídavě oblačno,někdy zataženo v noci roztaženo V Brně zrovna nésu,ale budu za téden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jenom vod 8 já už hokním od sedmi Máme se střídavě oblačno,někdy zataženo v noci roztaženo V Brně zrovna nésu,ale budu za téden No jo, ty musíš být furt něco extra U nás taky oblačno (co se počasí týká - není náhodou dneska sraz na okruhu?), jinak celkem pohoda, akorát malá, to je poslední dobou děs, lezou jí zuby a jenom řve a řve a řve, u mladého jsme nic takového nepoznali. Za týden je besídka, jedeš??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Čao Franku, tak náš business může proběhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Čao Franku, tak náš business může proběhnout... Jo, poslal jsem Ti SZ a koukám, že ty jsi byl rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jo, poslal jsem Ti SZ a koukám, že ty jsi byl rychlejší Jj, máš taky SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jenom vod 8 já už hokním od sedmi Máme se střídavě oblačno,někdy zataženo v noci roztaženo V Brně zrovna nésu,ale budu za téden No jo, ty musíš být furt něco extra U nás taky oblačno (co se počasí týká - není náhodou dneska sraz na okruhu?), jinak celkem pohoda, akorát malá, to je poslední dobou děs, lezou jí zuby a jenom řve a řve a řve, u mladého jsme nic takového nepoznali. Za týden je besídka, jedeš??? no to víš to só ty uřvaný baby Besídka čeče ještě nevím možná jen udělám krátkou zastávku a pak směr Brno záleží na tom jak moc budu do toho Brna spěchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 nazdááár spidi a bauí no to je dost rob jasně snad jo Robe jak to ze nejedes s nama neco trochu popít Doufám že dorazím do Lhoty ,tak dáme aspoň birell..... jak Lhota dyť je besídka Jojo ,ale besídku nestíhám,zkusím se utrhnout v sobotu a sjedu kouknout na Lhotu,ale možná ani tam ne,,,,No a v neděli zase do práce.Prostě děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jojo ,ale besídku nestíhám,zkusím se utrhnout v sobotu a sjedu kouknout na Lhotu,ale možná ani tam ne,,,,No a v neděli zase do práce.Prostě děs. Čao Robe, njn, znám to, práce, práce a zase práce, protože lowe nerostou na stromě... Ale tentokrát to mám pořešený, v pátek večer zabouchnu dveře od kanclu a otevřu je zase až v pondělí, bo posledně mě oktaviáni div neukamenovali, že jsem besídku v nejlepším opustil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jojo ,ale besídku nestíhám,zkusím se utrhnout v sobotu a sjedu kouknout na Lhotu,ale možná ani tam ne,,,,No a v neděli zase do práce.Prostě děs. Čao Robe, njn, znám to, práce, práce a zase práce, protože lowe nerostou na stromě... Ale tentokrát to mám pořešený, v pátek večer zabouchnu dveře od kanclu a otevřu je zase až v pondělí, bo posledně mě oktaviáni div neukamenovali, že jsem besídku v nejlepším opustil... Hoj chlape,no můžu ti jen závidět,ale snad to zase bude ok a pořeším to příště jako ty.Prostě řeknu práci NE!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky