Jar_da Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 obou institucí se musíme holt zůčastnit ať chceme lebo ne já už té druhé, dvě holky mám, do třetice to riskovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 tak to já namíchal skvěle 1. kluka - ať nemusím všechno dělat sám 2. holku - ať nemusím s mojou jezdit po nákupech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 tak to jsem z tohoto pohledu na tom dobře , nákupy jsou pro mě víc než noční můra, práci snad zvládnu, raději skládat uhlí než superhypermegamarkety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 vidíš - vše má své výhody zkus to ještě jednou a možná se na to skládání uhlí budeš dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 už jsme starý, teda na toto, přece nepůjdu s klukem do tanečních v 54 letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 hmm to je taky fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 jsem zastavoval na benzině na kopci a akorát tam lustrovali poláka s kamionem, neměl nic, jednotku ani prachy na pokutu, jsem nelenil a pokecal s chlapama, jezdí dva celnící a dva od Kapsche s Transporterem a ukazovali mi i techniku, dost dobrý Tak nas take pouc a poreferuj.Mne by to take zajimalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 v podstatě jde o to vybavení, jsou kdekoliv schopni zastavit a všechny kamiony kolem projíždějící jim to signalizuje vč. dat odkud a kolik mají placeno ev. kdo je vlastník jednotky, takže jim neprojede nikdo bez jednotky, jezdí se pořád po 12 hodinách a celé to funguje i za jízdy. ne na všech mýtných branách je rozlišovací technika, která snímá kamion a pořizuje záznamy o tom, že je to vozidlo, které má platit, to jsou ty brány s kamerama, pak nastupuje tato mobilní technika, taková jednoduše řečeno mobilní brána, takže takové ty rady o alobalu a spreji tu nepomůžou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 jj,o tom alobalu uz jsem slysel v radiu,ze je to kravina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 chlapi...takovy laicky a asi tezko zodpovezeny dotazek,ale zeptam se...co si myslite o kokte 2002 ktera ma najeto udajne 167 tisic.Jeste jsem ji nevidel,a nevim zda km jsou pravdive,ale kdyby jo.. co na ty km rikate.Je to moc nebo normal..co ten motor na to..ma to byt tdi,ale Kw jeste newim. Za nazory diky....a sory,pokud to tady nepatri,ale v hospe se probira vsechno,ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 vem to tak že to najelo přes 30tis za rok což je naprosto normalní my ted doma řešíme pracanta, má namotáno přes 400 no uvidime co to bude zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 jj...to asi jo.....ja tak jezdim 17 rocne,ale vis..cislo trochu zarazi....jak rikal Cosby,kazdy,teda vetsina lidi kupuje auto podle km a ne stavu.Jak to tak ctu,kolem a kol,tak ty kilometry jsou asi normalni,motor by mel asi byt v cajku,ale co ostatni casti podvozek a tak ? Takze je to 05/2002,elegance ,66 Kw,vymena brzd a kapalin,nove ovladace na klice,tonovane zadni okna,pravidelny servis,najeto 167,nebylo pry bourane,cerny intros,+ zimaky ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 tak co bude ? nikdo nikde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 tak co bude ?nikdo nikde ? ale jo, davam kafčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 se chystáš na noční ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 kde je ten černoch ? jsem si všiml že má varování tak jsem celej zvědavej za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 se chystáš na noční ? nechystám,ale přece k bábovce nebudu pít škopek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 hmm to by bylo asi vaďas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 kde je ten černoch ?jsem si všiml že má varování tak jsem celej zvědavej za co od velkého M že nedal vtip do sekce vtip,ale do lampárny, no hrozná tragedie, co si budem povídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 tak to je teda prohřešek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Kde to zjistím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 ani on sám to žeprej neví za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 asi toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18201 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Kde to zjistím?? zkus si kliknout na těch svých 33% a víš hned lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 jestli budeš sekat latinu, poslouchat na slovo tak to smáznem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky