Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ale prd delam pres ikonku. delam to uplne normalne,uz sem ty fotky sly davat,ale uz to zase nejde,porad se mi tam akorat toci nahravam soubor

Vloženo
Ale prd delam pres ikonku. delam to uplne normalne,uz sem ty fotky sly davat,ale uz to zase nejde,porad se mi tam akorat toci nahravam soubor

jo kochtíku a necpeš sem moc velký ty fota? ;)

Vloženo

Já ti dám pár facek a hned ti to pude lamo :wallbash:

Vloženo

lol:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Vloženo

lol

lol:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

lollollol:palec2::palec2::palec2:lollollol

Vloženo
Vim,jak se to dela,nejsem lamoid,ale proste mi to nejde,nevim proc,ten soubro se mi tam proste neprilozi

Všem to fuguje jen tobě ne a přesto nejseš lama? Hmm tak jo no :palec2:

Vloženo

hej lidi tak jak to jde? ted sem se nalil jak prase s jednim nejmenovanym clenem v na jedny nejmenovany diskotece v nejmenovanym meste jak nejmenovany prase ale on sem da foto :) tak uvidite ty nejmenovany prasata :)

Vloženo
vstávat a mrskat :)

Jak kteří Vašíku , já se zmrskal v sobotu lollollol

stačí ženský né sebe :)

čeče ani hlava nebolela lollol

tak tos tomu dal asi málo

Vloženo
vstávat a mrskat :)

Jak kteří Vašíku , já se zmrskal v sobotu lollollol

stačí ženský né sebe :)

čeče ani hlava nebolela lollol

tak tos tomu dal asi málo

nene použil jsem kvalitní materiál :palec2:;)lollollol

Vloženo
dovezls sis kósek moravy ? ;)

no skoro tak, tohle byl dovozní matroš from England, domácí materiál je uschován pro lékařské účely ;)

Vloženo
hej lidi tak jak to jde? ted sem se nalil jak prase s jednim nejmenovanym clenem v na jedny nejmenovany diskotece v nejmenovanym meste jak nejmenovany prase ale on sem da foto :) tak uvidite ty nejmenovany prasata :)

no comment :smich: :smich: :smich:

Vloženo
tak co kuci jak ste to dneska vypraskali? U me to vzhledem k predchazejici noci probihalo v poklidnejsim duchu :D

za hodinku mam byt na malem zapase v kulecniku - nevim jk to skonci - ale nerikejte mi alkoholiku :p:smich::smich::smich:

Vloženo
tak co kuci jak ste to dneska vypraskali? U me to vzhledem k predchazejici noci probihalo v poklidnejsim duchu :D

tak to si to uzi, to ja du odpocivat, pustim nakej filmecek a otevru lahvace lol ale vcera to bylo kvalitni, nekdy to musime zopaknout -_-

Vloženo

tak to si to uzi, to ja du odpocivat, pustim nakej filmecek a otevru lahvace lol ale vcera to bylo kvalitni, nekdy to musime zopaknout -_-

VCERA JSEM SEM ZMRSKAL JAK KDYBY BYLY TY VELIKONOCE........ NEMAM SLOV ALE BYLO TO VEEEEELICE GUT A MUSIME TO ZOPAKNOUT!!!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...