Andílek Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 čau bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 to je vůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 čus Kačko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 hoj Kačko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 jak trávíte víkend hoši? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 léčím se u TV a PC a hlídal jsem dětli lebo Denča jela nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 jak trávíte víkend hoši? pracovně a zitra na geburstak na prajské -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 léčím se u TV a PC a hlídal jsem dětli lebo Denča jela nakupovat ty jsi Vaší nemocný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 pracovně a zitra na geburstak na prajské -_- ty jo, jak vy to hoši děláte že makáte aj o vikendu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 ty jo, jak vy to hoši děláte že makáte aj o vikendu?? to je hra na blbečka, neznáš? oblíkneš si firemní tričko a jdeš o vikendu do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 sme nemocní skoro furt Vašíka pustíme do školky a on už něco donese. A Prostějov má teď největší nemocnost. Jinak jsem dnes taky "pracoval" a zítra zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 to je hra na blbečka, neznáš? oblíkneš si firemní tričko a jdeš o vikendu do prace hehe, znala sem to, ale vyšla sem už ze cviku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 tak to tedy protestuji.Není to vtip,ale odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 už se poprali už se poprali ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 nejsu si jistej, ale myslím že plačeš na nesprávným hrobě. Musíš za soudcem a katem v jedné osobě - panem M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Seru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Brej vecer mladeznici :-) http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5555774 .. vymazlenej kousek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Brej vecer mladeznici :-) http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5555774 .. vymazlenej kousek ;-) eště kolečka dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Brý večer kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Cosik řvalo pod oknem, koukam z okna a melou se tam 2 staré cigošky, jedna druhé stahuje kabat (asi norek hihi ) druhá ho veme a zapálí na místní 4-proudovce, pěknej taborák, za chvilu dorazili MPci a jem si řikal bude sranda a dostanou obuškem za dělani bordelu........ jóó a ono nic, stojí u toho už 20minut koukaji na to pospolu,asi uvažují že zajdou pro buřty.......já bych blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Zdarec, kurfa, gde fšici sou? Se to tady fubec nechybe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) tak je tu konec wekendu tak ho celej neprochrápejte Editováno: 14. leden 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 nechrápem, už ráno jsem se byl podívat jak se kámošovi povedlo kousnout převodovku na O RS cosbošku nemáš novou ve skříni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 nechrápem, už ráno jsem se byl podívat jak se kámošovi povedlo kousnout převodovku na O RS cosbošku nemáš novou ve skříni? co s ni delal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 nechrápem, už ráno jsem se byl podívat jak se kámošovi povedlo kousnout převodovku na O RS cosbošku nemáš novou ve skříni? co s ni delal ? dal za 3 a na konci křižovatky se mu kouslo kolo a nejde řadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky