Spidi Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 bady my sme tri a ty buchty ctyri. to je od tebe hezke ze myslis na to ze prezident bude mit dve najednou Mi jedna stačí, bo druhou mám doma a budeme taky tři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 bady my sme tri a ty buchty ctyri. to je od tebe hezke ze myslis na to ze prezident bude mit dve najednou Mi jedna stačí, bo druhou mám doma a budeme taky tři... kua tak to te jako preza musim trumfnout, ja budu mit 3 takze budeme 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 kua tak to te jako preza musim trumfnout, ja budu mit 3 takze budeme 4 Kua tak to my příjdem k vám a bude slušná hangarparty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 kua tak to te jako preza musim trumfnout, ja budu mit 3 takze budeme 4 Kua tak to my příjdem k vám a bude slušná hangarparty... kurva to su zvedav co na to ta se stiskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 kua tak to te jako preza musim trumfnout, ja budu mit 3 takze budeme 4 a já myslel že čumíš na film lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 a já myslel že čumíš na film lol home video woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 kua tak to te jako preza musim trumfnout, ja budu mit 3 takze budeme 4 a já myslel že čumíš na film lol to tam mam aby me mohli votravovat jen ti/ty co chci neeeeeee? to je moje balada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 a já myslel že čumíš na film lol home video woe... neni mozno leda out-of-home video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 murder: jak to vypada s tím z tematu body? To je na dlouho počítám minimálně měsíc až dva než rozhodne nějakej německej samosoudce a než mi to přijde. Hned jak budu vědět víc hodím to do bodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 murder: jak to vypada s tím z tematu body? To je na dlouho počítám minimálně měsíc až dva než rozhodne nějakej německej samosoudce a než mi to přijde. Hned jak budu vědět víc hodím to do bodů. jinak u nás byla Naďa a říkala, že jsi ji jednou tahal do sklepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 jinak u nás byla Naďa a říkala, že jsi ji jednou tahal do sklepa To ti blbě podala, ne do sklepa, ale ze sklepa a ne ji, ale vodu když je to vytopilo. Jinak se to dá uznat jako pravdivá info radia Jerevan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 jinak u nás byla Naďa a říkala, že jsi ji jednou tahal do sklepa To ti blbě podala, ne do sklepa, ale ze sklepa a ne ji, ale vodu když je to vytopilo. Jinak se to dá uznat jako pravdivá info radia Jerevan já vím Napsal jem to tak schválně, aby byla trošku sranda. Podala to správně, tak jak říkáš. Ptala se, jestli seš svobodnej Jinak prej nedáváš pozor, když zaléváš zahrádku a kropíš umytý okna Tak to dej přiště pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj Spidaku . dneska jsem si vyjimecne privstal,takze si zahakuju tak o hodinku dele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 hm ráno a dobré hm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 bre den kolegove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Krásné dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Kurva to jsem tu zase sam jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Kurva to jsem tu zase sam jo? přešně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Po dlouhé době, ahoj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Dobré dopoledne Ahoj Peťul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Dobré dopoledne Ahoj Peťul Ahoj Kačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj Kačí jak jste si s Petulou užívali víkendu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj Kačí jak jste si s Petulou užívali víkendu?? Docela good - venčení chlupáče, vyklízení na baráku, včera večer bazén atd. Co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky