Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Fpohode ... ja jen ze to tam psal tak se pro jistotku ptam jj.Já sem právě čuměl jak tele na nový vrata. Zkousi tu na nas nejaky finticky !!! No to si nenecháme líbit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Fpohode ... ja jen ze to tam psal tak se pro jistotku ptam jj.Já sem právě čuměl jak tele na nový vrata. Zkousi tu na nas nejaky finticky !!! No to si nenecháme líbit!!! Co mu udelame ?? Dame jeho email na spammer listy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Fpohode ... ja jen ze to tam psal tak se pro jistotku ptam jj.Já sem právě čuměl jak tele na nový vrata. Zkousi tu na nas nejaky finticky !!! No to si nenecháme líbit!!! Co mu udelame ?? Dame jeho email na spammer listy ? Umučíme ho smrtí HULA HULA!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tady je to jak spisovatelskej krouzek Japa to ? to tady skace ty stranky ze clovek jen zasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Umučíme ho smrtí HULA HULA!!! Ty kravo no to neni blbej napad ... jak se to dela ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tady je to jak spisovatelskej krouzek Japa to ? to tady skace ty stranky ze clovek jen zasne Jo, čtení je náročný koníček!!! A jak se ztratíš, můžeš začít od začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tady je to jak spisovatelskej krouzek Japa to ? to tady skace ty stranky ze clovek jen zasne No jeste ze si jen chvilkovej navstevnim pac jinak by sme to nestihali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tady je to jak spisovatelskej krouzek Japa to ? to tady skace ty stranky ze clovek jen zasne Jo, čtení je náročný koníček!!! A jak se ztratíš, můžeš začít od začátku. no ty voe nejsem tu pet minut a nevim vo co go Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tady je to jak spisovatelskej krouzek Japa to ? to tady skace ty stranky ze clovek jen zasne Jo, čtení je náročný koníček!!! A jak se ztratíš, můžeš začít od začátku. A nebo se na to vy*rat a jet od konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no ty voe nejsem tu pet minut a nevim vo co go Prave resime vnitropolitickou situaci v Kuala Lumpur ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tady je to jak spisovatelskej krouzek Japa to ? to tady skace ty stranky ze clovek jen zasne No jeste ze si jen chvilkovej navstevnim pac jinak by sme to nestihali to delam pro vase dobro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no ty voe nejsem tu pet minut a nevim vo co go Prave resime vnitropolitickou situaci v Kuala Lumpur ! Stoji to riadnu <> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zase tu mam praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Umučíme ho smrtí HULA HULA!!! Ty kravo no to neni blbej napad ... jak se to dela ? To byl jakej si super vtip, ale teď si nevzpomenu. Zkusím ho někde najít a píchnout ho sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zase tu mam praci tak neco delej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak pánové, můj pracovní čas vypršel a musím se Vámi rozloučit!!! Zbytek proberem večer nebo až zase zítra. alespoň se ti pomalejší, dostanou k jádru věci Tak čus!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Umučíme ho smrtí HULA HULA!!! Ty kravo no to neni blbej napad ... jak se to dela ? To byl jakej si super vtip, ale teď si nevzpomenu. Zkusím ho někde najít a píchnout ho sem Nebo zhaveni lebky zvane Budik :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Fpohode ... ja jen ze to tam psal tak se pro jistotku ptam jj.Já sem právě čuměl jak tele na nový vrata. Zkousi tu na nas nejaky finticky !!! já mu dam fintičky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak pánové, můj pracovní čas vypršel a musím se Vámi rozloučit!!! Zbytek proberem večer nebo až zase zítra. alespoň se ti pomalejší, dostanou k jádru věci Tak čus!!! Mej se cavec !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 já mu dam fintičky.... sama levarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zase tu mam praci tak neco delej jak vidis makam, ze ani psat nestiham !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec...zdarec...zdarec...Tak jsem se vcera stavoval na Talak za onou Verkou, ale bohuzel...pokud to neni starsi kudrnata pani, ktera na sobe mela komlet spodni pradlo....tak tam nebyla :-) Cos všechno nevyzkoumal Když už jsme u těch servírek a potažmo jejich prádla, ty znáš nějak blíž ty holčiny z Evropy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec...zdarec...zdarec...Tak jsem se vcera stavoval na Talak za onou Verkou, ale bohuzel...pokud to neni starsi kudrnata pani, ktera na sobe mela komlet spodni pradlo....tak tam nebyla :-) Cos všechno nevyzkoumal Když už jsme u těch servírek a potažmo jejich prádla, ty znáš nějak blíž ty holčiny z Evropy? Tedle post sem nejak prehlidl ... tak tam budes muset jit znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec...zdarec...zdarec...Tak jsem se vcera stavoval na Talak za onou Verkou, ale bohuzel...pokud to neni starsi kudrnata pani, ktera na sobe mela komlet spodni pradlo....tak tam nebyla :-) Cos všechno nevyzkoumal Když už jsme u těch servírek a potažmo jejich prádla, ty znáš nějak blíž ty holčiny z Evropy? znam, ale zase tak blizko ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec...zdarec...zdarec...Tak jsem se vcera stavoval na Talak za onou Verkou, ale bohuzel...pokud to neni starsi kudrnata pani, ktera na sobe mela komlet spodni pradlo....tak tam nebyla :-) Cos všechno nevyzkoumal Když už jsme u těch servírek a potažmo jejich prádla, ty znáš nějak blíž ty holčiny z Evropy? Tedle post sem nejak prehlidl ... tak tam budes muset jit znova No vzdycky na to odpoledne zapomenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky