Petr81 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Brý den Koukám zase nikdo nikde Zdááár Já být chvilku tady a chvilku u dětí, celý zbytek rodiny mi marodí Tak hezky pečej. U nás zatím všichni zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Tak hezky pečej. U nás zatím všichni zdraví Tak to buď rád, jako mít rázem nemocnou manželku i obě děti je docela hukot, už skoro nevím čí su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 to já musím zaťukat, že my jsme už dlooooouho nebyli nemocní, ale hold to kompenzujeme úrazem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 pekne odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Kdybys neseděl furt v tý hospodě, tak bys to věděl... Přemíra alkoholu otupuje mysl... na tom něco bude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Kolem me je taky marodno. Bejvalka,to je total, kamos co s nim chodim cvicit je taky KO,a 2. kamos,co s nim zase chodim plavat je taky hotovej,neco sem dorazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Sejdo gel mam kurva dobrej je tam i Aloe Věra kdyby doslo k natrzeni z duvodu nadrzeni z pocitu nadrazeni . Univerzalni pro vsechny,co maji sefa no jo no,dříve si používal indulonu a ted jsi si holt polepšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 dobrý večer na boardu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Hello Váša -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Kochte,ta tvoje bejvalka už není tvoje??Byla docela good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 hoj severáku řekneme Cosbymu jeho nový povolání ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Voe,jsem důchodce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 hoj severáku řekneme Cosbymu jeho nový povolání ? Ale opatrně mu to podej,aby se hned nelekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 neé, dostaneš modrý montérky a budeš mě a Badymu dělat šopťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Voe,jsem důchodce a ještě s varovným cejchem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 za dobrý zásluhy dostaneš kárko vozík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 co je to šopťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 neé, dostaneš modrý montérky a budeš mě a Badymu dělat šopťáka necháme mu udělat stylovou reklamu na toyótu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 to jsou ti co ti bydlí nad barákem a jak na ně furt nadáváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 neé, dostaneš modrý montérky a budeš mě a Badymu dělat šopťáka necháme mu udělat stylovou reklamu na toyótu? COSBY POŠTA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 to jsou ti co ti bydlí nad barákem a jak na ně furt nadáváš Řezník? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 neé, dostaneš modrý montérky a budeš mě a Badymu dělat šopťáka necháme mu udělat stylovou reklamu na toyótu? COSBY POŠTA CPL COSBY POST LINE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ty řezníci byli hasiči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 jsem mimo.Myslíš Gay?To bydlí nad barákem.Pošta je vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Cosby se urazil a nebaví se s nama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky