mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Dneska je tu asi celozávodní dovolená Všichni pracujou přece, na zahrádce, jen já v garáži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Dneska je tu asi celozávodní dovolená Všichni pracujou přece, na zahrádce, jen já v garáži No, a já v práci ale zítra si to vynahradím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 No, a já v práci ale zítra si to vynahradím. Jsi musel či co? Nám naštěstí všem více méně nařídili volno, tak jsem šel příkladem a vzal si i středu, čtvrtek, pátek, ať si trochu oddechnu a řádně se připravím na škodahome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ale zas dobrá práce, že můžeš na net, to já to tak easy s netem v práci nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Příhodím alespoň jeden příspěvek, aby se neřeklo, že si nic nedám. Je tu nějaký klid. To mají všichni dovču??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak konečně dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 já dnes byl na dni otevřených dveří AČR v Přáslavicích. a pak samozřejmě ležel v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 já dnes byl na dni otevřených dveří AČR v Přáslavicích.a pak samozřejmě ležel v autě Čau Vašo, Přásky jsou kousek od Olmika. Že ses neozval, jel bych taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 dobré ránko hmm nikde nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 dobrou chut pokud zrovna obedvate.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Zdarec vsichni...koukam, ze jakmile tu neni MichalF, tak je tu nejak "mrtvo" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 hezkou dobrou noc přeju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 dobre ranko, hadi, uz se vam ten srazek blizi, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Dobré ránko. A jedno pořádné kafé. Ahoj Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 dobre rano, kafe by bodlo, co tyakhle usporadat nejaky parnik ???? Dobré ránko. A jedno pořádné kafé. Ahoj Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Clovek se chvili utrhne v praci a tady koukam mrtvo ... se nechlasta pri strede nebo co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Je mi to jasny ... streda je ho tam treba .. se vsichni setrite na vecer abyste mohli zasunout co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 a to myslis ze streda rano ho tam neni treba ???? Je mi to jasny ... streda je ho tam treba .. se vsichni setrite na vecer abyste mohli zasunout co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 zase nemate co delat bo co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 a to myslis ze streda rano ho tam neni treba ????Je mi to jasny ... streda je ho tam treba .. se vsichni setrite na vecer abyste mohli zasunout co ? To jo, ale to uz bylo takze ted sbirate sily na vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 zase nemate co delat bo co?? Cus mladezniku ... mame co delat ale nastesti mame chvilinku volna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 zase nemate co delat bo co?? Cus mladezniku ... mame co delat ale nastesti mame chvilinku volna to ja kua nemam ale uz to vypada ze by problem mohl byt vyresen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 zase nemate co delat bo co?? Cus mladezniku ... mame co delat ale nastesti mame chvilinku volna to ja kua nemam ale uz to vypada ze by problem mohl byt vyresen Btw ... co kamos s RS6 ?? Koukam na vysledky a nikde ho nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Btw ... co kamos s RS6 ?? Koukam na vysledky a nikde ho nevidim no kdyz jezdil tak jsem tam uz nebyl a jak dopadl nevim ale na sprinty ji mel pripravenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky