FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 už se to lepší Ale, nový avatárek!!! no.Autí bylo umytý a napastovaný a dostal sem novej foťák Ta fotka vypadá pěkně i s tím pozadím. Budu muset taky nějak zapracovat a vyměnit to své světlo no udělam sem asi 70 fotek na různých místech a vybíral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No nic panove, mejte se ! tak teda zatim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Nene, ja mizim do ty hnusny diry jmenem Pragl ! A jinak jsi kde? Jinak sem v jiny dire viz pod mojim avatarem Tak to jo a do Praglu jedeš do práce nebo na služebku? No asi na sluzebku trikrat tydne Alespoň to tam znáš. Já když jedu do Prahy, tak jedině vlakem. Autem si netroufám :-( Sice tam často nejezdím, ale přivalím vlakem, sednu na metro a vystoupím přímo na místě. Žádný zácpy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No nic panove, mejte se ! ja se teda meju kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 už se to lepší Ale, nový avatárek!!! no.Autí bylo umytý a napastovaný a dostal sem novej foťák Ta fotka vypadá pěkně i s tím pozadím. Budu muset taky nějak zapracovat a vyměnit to své světlo no udělam sem asi 70 fotek na různých místech a vybíral.... Myslím, že jsi vybral dobře!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 už se to lepší Ale, nový avatárek!!! no.Autí bylo umytý a napastovaný a dostal sem novej foťák Ta fotka vypadá pěkně i s tím pozadím. Budu muset taky nějak zapracovat a vyměnit to své světlo no udělam sem asi 70 fotek na různých místech a vybíral.... Myslím, že jsi vybral dobře!!! kuju.Sem rád že se aspoň líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No nic panove, mejte se ! ja se teda meju kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 už se to lepší Ale, nový avatárek!!! no.Autí bylo umytý a napastovaný a dostal sem novej foťák Ta fotka vypadá pěkně i s tím pozadím. Budu muset taky nějak zapracovat a vyměnit to své světlo no udělam sem asi 70 fotek na různých místech a vybíral.... Myslím, že jsi vybral dobře!!! kuju.Sem rád že se aspoň líbí To jo, potrpím si na pěkný fotky a hlavně, když je nafotím sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 už se to lepší Ale, nový avatárek!!! no.Autí bylo umytý a napastovaný a dostal sem novej foťák Ta fotka vypadá pěkně i s tím pozadím. Budu muset taky nějak zapracovat a vyměnit to své světlo no udělam sem asi 70 fotek na různých místech a vybíral.... Myslím, že jsi vybral dobře!!! kuju.Sem rád že se aspoň líbí To jo, potrpím si na pěkný fotky a hlavně, když je nafotím sám no pěkný fotky.Některý fotky co sem stvořil je fakt fuj.Njn-nejsem profík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 už se to lepší Ale, nový avatárek!!! no.Autí bylo umytý a napastovaný a dostal sem novej foťák Ta fotka vypadá pěkně i s tím pozadím. Budu muset taky nějak zapracovat a vyměnit to své světlo no udělam sem asi 70 fotek na různých místech a vybíral.... Myslím, že jsi vybral dobře!!! kuju.Sem rád že se aspoň líbí To jo, potrpím si na pěkný fotky a hlavně, když je nafotím sám no pěkný fotky.Některý fotky co sem stvořil je fakt fuj.Njn-nejsem profík Tak to já taky ne, ale když se mi něco povede, mám radost a fotky z pěkným pozadím prostě žeru. Ale autí jsem s pěkným pozadí zatim nefotil. Budu to muset někdy udělat. Na novej avatárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tahle se povedla.Ale jsou to zatim spíš tak trochu náhody, jak to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tady je to samej fotograf :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tahle se povedla.Ale jsou to zatim spíš tak trochu náhody, jak to vyjde. Jsem o víkendu viděl pěkně upravenou Octu, ale nějak se mi nechtělo zastavovat a fotit. Teď mě to mrzí, ale snad tam bude ještě někdy zaparkovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tady je to samej fotograf :-) Spíš amatéři, ale ten tvůj novej avatar je taky pěknej a ten minulej v tom sněhu taky dělal nějakej profík, ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tady je to samej fotograf :-) aaaa vo tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tady je to samej fotograf :-) Spíš amatéři, ale ten tvůj novej avatar je taky pěknej a ten minulej v tom sněhu taky dělal nějakej profík, ne??? vsechno jsou moje fotky...hlavne fotim na chalupe kde je naprosto uzasny prostredi na foceni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tady je to samej fotograf :-) aaaa vo tom to je presne tak pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tady je to samej fotograf :-) Spíš amatéři, ale ten tvůj novej avatar je taky pěknej a ten minulej v tom sněhu taky dělal nějakej profík, ne??? vsechno jsou moje fotky...hlavne fotim na chalupe kde je naprosto uzasny prostredi na foceni... Viděl jsem tam na pár fotkách tu dokonalou zídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Viděl jsem tam na pár fotkách tu dokonalou zídku jj ta je taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 brej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Viděl jsem tam na pár fotkách tu dokonalou zídku jj ta je taky super V takovém prostředí se to pak fotí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tady je to samej fotograf :-) Spíš amatéři, ale ten tvůj novej avatar je taky pěknej a ten minulej v tom sněhu taky dělal nějakej profík, ne??? vsechno jsou moje fotky...hlavne fotim na chalupe kde je naprosto uzasny prostredi na foceni... jj ty jsou hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 brej den Ahoj!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 brej den zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Viděl jsem tam na pár fotkách tu dokonalou zídku jj ta je taky super V takovém prostředí se to pak fotí!!! jj tam to jde samo... ahoj Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky