Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tak co je nového? jen se zeptám bude chtít někdo kdo pojede do Chaber překreslit desku pro zesík do levé bočnice? já abych věděl kolikrát to mám překresliti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Honziku ja urcite jelikoz se pomalu chystam ze bych neco vytvoril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Teda tady u nás je hnusně!!! Už aji pěkně leje a vypadá to na dlouho!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tak co je nového? jen se zeptám bude chtít někdo kdo pojede do Chaber překreslit desku pro zesík do levé bočnice? já abych věděl kolikrát to mám překresliti? já bych si jí s dovolením taky vzal.Musim časem dát nové krmení a asi na tej sedačce by to bylo mooooc velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tak co je nového? jen se zeptám bude chtít někdo kdo pojede do Chaber překreslit desku pro zesík do levé bočnice? já abych věděl kolikrát to mám překresliti? Děláš do hudby??? Nebo ještě do něčeho jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Honziku ja urcite jelikoz se pomalu chystam ze bych neco vytvoril nějaký ty bedýnky a kablíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Honziku ja urcite jelikoz se pomalu chystam ze bych neco vytvoril oki akorát tu musím někde v práci oškubat flipcart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tak co je nového? jen se zeptám bude chtít někdo kdo pojede do Chaber překreslit desku pro zesík do levé bočnice? já abych věděl kolikrát to mám překresliti? Děláš do hudby??? Nebo ještě do něčeho jiného? do včel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tak co je nového? jen se zeptám bude chtít někdo kdo pojede do Chaber překreslit desku pro zesík do levé bočnice? já abych věděl kolikrát to mám překresliti? Děláš do hudby??? Nebo ještě do něčeho jiného? do včel SUPER, medu není nikdy dost!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Honziku ja urcite jelikoz se pomalu chystam ze bych neco vytvoril oki akorát tu musím někde v práci oškubat flipcart tam nekde neco sezenes ty jsi kluk sikovnej...jinak plato doma ocisteny, material na potazeni pripravenej a ted uz me jen chybej reproduktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Honziku ja urcite jelikoz se pomalu chystam ze bych neco vytvoril oki akorát tu musím někde v práci oškubat flipcart tam nekde neco sezenes ty jsi kluk sikovnej...jinak plato doma ocisteny, material na potazeni pripravenej a ted uz me jen chybej reproduktory Čím to plato budeš potahovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Čím to plato budeš potahovat? koupil jsem material cim se potahujou plata nebo subwoofry...stal 400kc/m a jeste doma mam alcantaru tak mozna neco vymyslim ale spis to bude asi jen cerny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Čím to plato budeš potahovat? koupil jsem material cim se potahujou plata nebo subwoofry...stal 400kc/m a jeste doma mam alcantaru tak mozna neco vymyslim ale spis to bude asi jen cerny A to potáhneš jako tak, aby tam byly i ty vzory nebo to zarovnáš??? Myslím tím, že to plato má takový ty malý prohlubně. A budeš to lepit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Čím to plato budeš potahovat? koupil jsem material cim se potahujou plata nebo subwoofry...stal 400kc/m a jeste doma mam alcantaru tak mozna neco vymyslim ale spis to bude asi jen cerny A to potáhneš jako tak, aby tam byly i ty vzory nebo to zarovnáš??? Myslím tím, že to plato má takový ty malý prohlubně. A budeš to lepit? no plato mam zaroven s plastama jestli myslis tohle...a bude pulka na pevno lezet a pulka se bude zvedat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Čím to plato budeš potahovat? koupil jsem material cim se potahujou plata nebo subwoofry...stal 400kc/m a jeste doma mam alcantaru tak mozna neco vymyslim ale spis to bude asi jen cerny A to potáhneš jako tak, aby tam byly i ty vzory nebo to zarovnáš??? Myslím tím, že to plato má takový ty malý prohlubně. A budeš to lepit? no plato mam zaroven s plastama jestli myslis tohle...a bude pulka na pevno lezet a pulka se bude zvedat Tak to zní zajímavě. Kdybych bydlel blíž, stavil bych se na omrknutí, ale takhle je to trochu dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Čím to plato budeš potahovat? koupil jsem material cim se potahujou plata nebo subwoofry...stal 400kc/m a jeste doma mam alcantaru tak mozna neco vymyslim ale spis to bude asi jen cerny A to potáhneš jako tak, aby tam byly i ty vzory nebo to zarovnáš??? Myslím tím, že to plato má takový ty malý prohlubně. A budeš to lepit? no plato mam zaroven s plastama jestli myslis tohle...a bude pulka na pevno lezet a pulka se bude zvedat z čeho to máš.MDF deska?nebo jak s eto jmenuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Honziku ja urcite jelikoz se pomalu chystam ze bych neco vytvoril oki akorát tu musím někde v práci oškubat flipcart tam nekde neco sezenes ty jsi kluk sikovnej...jinak plato doma ocisteny, material na potazeni pripravenej a ted uz me jen chybej reproduktory sem si ho šel drze vyfasovat do skladu nene do hudby nedělám jen jsem loni v létě udělal novou verzi bočnice do kufru a dal pár lidem pláneček nebo desku a šablonu ikdyž jsem koupil combi si nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Honziku ja urcite jelikoz se pomalu chystam ze bych neco vytvoril oki akorát tu musím někde v práci oškubat flipcart tam nekde neco sezenes ty jsi kluk sikovnej...jinak plato doma ocisteny, material na potazeni pripravenej a ted uz me jen chybej reproduktory sem si ho šel drze vyfasovat do skladu nene do hudby nedělám jen jsem loni v létě udělal novou verzi bočnice do kufru a dal pár lidem pláneček nebo desku a šablonu ikdyž jsem koupil combi si nechal Tak i tak klobouk dolů!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 (editace) kus plata je z mdf a zvedací část je ze silnější překližky tedy pokud to neupravil a jak to vím bo jsem mu dal to moje ...zvedání je pomoci klavírového pantu vid Jiříku udělal jsem si ho tak a rozdělil ho protože se zachová dobrý přístup do kufru a nenamáhají se tlumiče dveří Editováno: 10. Květen 2007, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 kus plata je z mdf a zvedací část je ze silnější překližky tedy pokud to neupravil a jak to vím bo jsem mu dal to moje ...zvedání je pomoci klavírového pantu vid Jiříkuudělal jsem si ho tak a rozdělil ho protože se zachová dobrý přístup do kufru a nenamáhají se tlumiče dveří Jiřík mlčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 díky docela jsem si s tím pográl, ale měl jsem i pomocníky Garny a MartinRS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Honziku ja urcite jelikoz se pomalu chystam ze bych neco vytvoril oki akorát tu musím někde v práci oškubat flipcart tam nekde neco sezenes ty jsi kluk sikovnej...jinak plato doma ocisteny, material na potazeni pripravenej a ted uz me jen chybej reproduktory sem si ho šel drze vyfasovat do skladu nene do hudby nedělám jen jsem loni v létě udělal novou verzi bočnice do kufru a dal pár lidem pláneček nebo desku a šablonu ikdyž jsem koupil combi si nechal novou verzi bočnice-tys si měl víc verzí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj foxíku dvě verze byly jedna původní ne moc doladěná a druhá sladěná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ale i tak se do něčeho pustit aby to vypadalo dá kus práce a každý další se má alespoň možnost vyvarovat se prblémů. Popřemýšlím, co bych si sám dokázal taky upravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Asi se zeptám blbě, ale nejsou bočnice jen v combi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky