baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 je to presne jak rikas Honzo...jinak z toho co jsi me dal jsem zachoval pouze tu cast co se zveda...zbytek je novy a vsechnu latku jsem ztrhal desku ocitistil od lepidla a vse se bude delat nove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše ty matýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 je to presne jak rikas Honzo...jinak z toho co jsi me dal jsem zachoval pouze tu cast co se zveda...zbytek je novy a vsechnu latku jsem ztrhal desku ocitistil od lepidla a vse se bude delat nove :-) Baui, nemáš nějakou větší fotku toho tvého motoru? Chtěl bych se mrknout, jaké ty části máš všechny přestíkané!!! Sice nemám motor tak obsáhlý jako ty, ale jen tam abych viděl, co se dá nabarvit Můžeš poslat na matysanek@seznam.cz, ale jen pokud to není tajné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 dobrý dén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše tymatýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru Jám mám totiž v autě boky holé Třeba se tam časem něco přidá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše tymatýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru co mel viki u sebe jsem vubec nepouzil...pouzil pulku toho od tebe a zbytek mam ze sve zahradky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 dobrý dén zdary vary Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 dobrý dén Ahoj!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 je to presne jak rikas Honzo...jinak z toho co jsi me dal jsem zachoval pouze tu cast co se zveda...zbytek je novy a vsechnu latku jsem ztrhal desku ocitistil od lepidla a vse se bude delat nove :-) Baui, nemáš nějakou větší fotku toho tvého motoru? Chtěl bych se mrknout, jaké ty části máš všechny přestíkané!!! Sice nemám motor tak obsáhlý jako ty, ale jen tam abych viděl, co se dá nabarvit Můžeš poslat na matysanek@seznam.cz, ale jen pokud to není tajné tak jsem koukal a bohuzel v praci nemam fotky v plnem rozliseni...spis z domova ti muzu poslat tam jich mam mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 ááhoj kucí stalo se něco po dobu mé nepřítomnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 je to presne jak rikas Honzo...jinak z toho co jsi me dal jsem zachoval pouze tu cast co se zveda...zbytek je novy a vsechnu latku jsem ztrhal desku ocitistil od lepidla a vse se bude delat nove :-) Baui, nemáš nějakou větší fotku toho tvého motoru? Chtěl bych se mrknout, jaké ty části máš všechny přestíkané!!! Sice nemám motor tak obsáhlý jako ty, ale jen tam abych viděl, co se dá nabarvit Můžeš poslat na matysanek@seznam.cz, ale jen pokud to není tajné tak jsem koukal a bohuzel v praci nemam fotky v plnem rozliseni...spis z domova ti muzu poslat tam jich mam mraky Jo v pohodě, to nespěchá. Stačí jedna i ta z toho avatárku akorát ve větším. Jen mrkny, jaký tam máš ty nabarvený věci. Vypadá to fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 ááhoj kucí stalo se něco po dobu mé nepřítomnosti ZDÁÁÁÁÁÁÁÁÁR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 ááhoj kucí stalo se něco po dobu mé nepřítomnosti vubec nic Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 je to presne jak rikas Honzo...jinak z toho co jsi me dal jsem zachoval pouze tu cast co se zveda...zbytek je novy a vsechnu latku jsem ztrhal desku ocitistil od lepidla a vse se bude delat nove :-) Baui, nemáš nějakou větší fotku toho tvého motoru? Chtěl bych se mrknout, jaké ty části máš všechny přestíkané!!! Sice nemám motor tak obsáhlý jako ty, ale jen tam abych viděl, co se dá nabarvit Můžeš poslat na matysanek@seznam.cz, ale jen pokud to není tajné tak jsem koukal a bohuzel v praci nemam fotky v plnem rozliseni...spis z domova ti muzu poslat tam jich mam mraky Jo v pohodě, to nespěchá. Stačí jedna i ta z toho avatárku akorát ve větším. Jen mrkny, jaký tam máš ty nabarvený věci. Vypadá to fakt dobře koukni do Vaše octavia-tam jsou větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše tymatýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru Jám mám totiž v autě boky holé Třeba se tam časem něco přidá v každej krátkej jsou holé,pokud tam nic nepřidáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše tymatýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru Jám mám totiž v autě boky holé Třeba se tam časem něco přidá v každej krátkej jsou holé,pokud tam nic nepřidáš Co se tam dá všechno přodávat??? Nemyslím subwoofer nebo nějaké Nitro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 je to presne jak rikas Honzo...jinak z toho co jsi me dal jsem zachoval pouze tu cast co se zveda...zbytek je novy a vsechnu latku jsem ztrhal desku ocitistil od lepidla a vse se bude delat nove :-) Baui, nemáš nějakou větší fotku toho tvého motoru? Chtěl bych se mrknout, jaké ty části máš všechny přestíkané!!! Sice nemám motor tak obsáhlý jako ty, ale jen tam abych viděl, co se dá nabarvit Můžeš poslat na matysanek@seznam.cz, ale jen pokud to není tajné tak jsem koukal a bohuzel v praci nemam fotky v plnem rozliseni...spis z domova ti muzu poslat tam jich mam mraky Jo v pohodě, to nespěchá. Stačí jedna i ta z toho avatárku akorát ve větším. Jen mrkny, jaký tam máš ty nabarvený věci. Vypadá to fakt dobře koukni do Vaše octavia-tam jsou větší Mrknu, díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Jo v pohodě, to nespěchá. Stačí jedna i ta z toho avatárku akorát ve větším. Jen mrkny, jaký tam máš ty nabarvený věci. Vypadá to fakt dobře díky díky...podívam se doma a neco poslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 zduř Sejdoslave přesně jak píše Fox sedan boky jsou holé jen koberec a bočnice je jen pro lepší usazení zesu, aby jsi ho nemusel dávat na sedačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 zduř Sejdoslavepřesně jak píše Fox sedan boky jsou holé jen koberec a bočnice je jen pro lepší usazení zesu, aby jsi ho nemusel dávat na sedačku Tak to jsem rád. Myslel jsem, že mi tam něco chybí!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Najdete 3 rozdily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 čistá, sníh a dobytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Najdete 3 rozdily Já bych řekl, že je to foceno ze 3 úhlů!!! A našel jsem i otevřené dveře!!! Vyhrál jsem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 sem vam to udelal moc jednoduchy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 sem vam to udelal moc jednoduchy :-) Tak dej větší obtížnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky