FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 čistá, sníh a dobytek dobytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše tymatýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru Jám mám totiž v autě boky holé Třeba se tam časem něco přidá v každej krátkej jsou holé,pokud tam nic nepřidáš Co se tam dá všechno přodávat??? Nemyslím subwoofer nebo nějaké Nitro dle fantazie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše tymatýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru Jám mám totiž v autě boky holé Třeba se tam časem něco přidá v každej krátkej jsou holé,pokud tam nic nepřidáš Co se tam dá všechno přodávat??? Nemyslím subwoofer nebo nějaké Nitro dle fantazie Tak to jsi mi moc neporadil Já raději fantazii nezapojuji nebo by to nedopadlo dobře a mohl bych z toho auta udělat něco hrozného!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jéééééé sluníčko svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 no taky tam býva changer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 no taky tam býva changer co to je ten Changer, ty dobytku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jéééééé sluníčko svítí Si děláš srandu, ne??? Tady sere a sere!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše tymatýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru Jám mám totiž v autě boky holé Třeba se tam časem něco přidá v každej krátkej jsou holé,pokud tam nic nepřidáš Co se tam dá všechno přodávat??? Nemyslím subwoofer nebo nějaké Nitro dle fantazie Tak to jsi mi moc neporadil Já raději fantazii nezapojuji nebo by to nedopadlo dobře a mohl bych z toho auta udělat něco hrozného!!! neporadil.Zapoj fantazii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 no taky tam býva changer Tak ten já nepotřebuju. Mám písničky na paměťovkách, takže to trvá, než ji celou přehraju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 no taky tam býva changer co to je ten Changer, ty dobytku?? ted si ze mě děláš srandu ne Jířo taková ta pixla dáš do ní tácky pod pivo a hraje ti to v rádiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jéééééé sluníčko svítí Si děláš srandu, ne??? Tady sere a sere!!! no fakt svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše tymatýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru Jám mám totiž v autě boky holé Třeba se tam časem něco přidá v každej krátkej jsou holé,pokud tam nic nepřidáš Co se tam dá všechno přodávat??? Nemyslím subwoofer nebo nějaké Nitro dle fantazie Tak to jsi mi moc neporadil Já raději fantazii nezapojuji nebo by to nedopadlo dobře a mohl bych z toho auta udělat něco hrozného!!! neporadil.Zapoj fantazii No teď mě napadá, že nějaké pěkné tlumené osvětlení není zas až tak marné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj super je mi to jasný použilo co zbylo co měl u sebe viki a ted to máš zase vše tymatýsku jsou , ale to o čem se tu bavíme je bočnice pro usazení zesilovače na levém boku v kufru Jám mám totiž v autě boky holé Třeba se tam časem něco přidá v každej krátkej jsou holé,pokud tam nic nepřidáš Co se tam dá všechno přodávat??? Nemyslím subwoofer nebo nějaké Nitro dle fantazie Tak to jsi mi moc neporadil Já raději fantazii nezapojuji nebo by to nedopadlo dobře a mohl bych z toho auta udělat něco hrozného!!! neporadil.Zapoj fantazii No teď mě napadá, že nějaké pěkné tlumené osvětlení není zas až tak marné!!! tak vidíš že to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 no taky tam býva changer co to je ten Changer, ty dobytku?? ted si ze mě děláš srandu ne Jířo taková ta pixla dáš do ní tácky pod pivo a hraje ti to v rádiu no samoze ze si delam rit...jak jinak...ale diky za naprosto vycerpavajici odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jéééééé sluníčko svítí Si děláš srandu, ne??? Tady sere a sere!!! no fakt svítí Třeba to brzy tady taky skončí!!! Jinak pořád padá voda. To budou mít zemědělci a myslivci radost!!! Pak si zase můžou stěžovat, až budou povodně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 hele kuci zkusten nekdy ty citace promazat jo...dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 no taky tam býva changer co to je ten Changer, ty dobytku?? ted si ze mě děláš srandu ne Jířo taková ta pixla dáš do ní tácky pod pivo a hraje ti to v rádiu no samoze ze si delam rit...jak jinak...ale diky za naprosto vycerpavajici odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 hele kuci zkusten nekdy ty citace promazat jo...dik já sem línej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 hele kuci zkusten nekdy ty citace promazat jo...dik O.K. pane vedoucí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 hele 5 ks tý šablony by mohlo stačit ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 hele 5 ks tý šablony by mohlo stačit ne ? asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 hele 5 ks tý šablony by mohlo stačit ne ? snad jo...a neslo by to okopcit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak, u nás právě přestalo pršet!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak, u nás právě přestalo pršet!!!! tady neprsi uz od rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak, u nás právě přestalo pršet!!!! tady neprsi uz od rana Ale asi pršelo večer, ne? Tak to k nám dorazilo právě ráno a teď přestalo. Hlavně ať už neprší!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky