Matys06 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 zdarec,u nás od rána svítí sluníčko Ty si v Jersey ? Blbost, tam je určitě ještě tma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 zdarec,u nás od rána svítí sluníčko Ty si v Jersey ? Blbost, tam je určitě ještě tma To kazdopadne .... -7hrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 zdarec,u nás od rána svítí sluníčko Ty si v Jersey ? Blbost, tam je určitě ještě tma To kazdopadne .... -7hrs Jsou tam spíš o 7 hodin pozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Vsak to povidam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Vsak to povidam Jo, ve stejným smyslu jo, ale já to nemyslel, že je tam o 7 hodin míň, ale že jsou o 7 hodin pomalejší!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tady je nějak mrtvo. U nás právě začalo mrholit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tady je nějak mrtvo. U nás právě začalo mrholit!!! U nas chcalo rano ukrutne, ted pohoda ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tady je nějak mrtvo. U nás právě začalo mrholit!!! U nas chcalo rano ukrutne, ted pohoda ! U nás právě bylo zase ráno moc pěkně a bez mráčků. Pak se najednou zatáhlo a teď to padá!!! Je tu nějak mrtvo, nemyslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tady je nějak mrtvo. U nás právě začalo mrholit!!! U nas chcalo rano ukrutne, ted pohoda ! U nás právě bylo zase ráno moc pěkně a bez mráčků. Pak se najednou zatáhlo a teď to padá!!! Je tu nějak mrtvo, nemyslíš? Jojo ... makame ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tady je nějak mrtvo. U nás právě začalo mrholit!!! U nas chcalo rano ukrutne, ted pohoda ! U nás právě bylo zase ráno moc pěkně a bez mráčků. Pak se najednou zatáhlo a teď to padá!!! Je tu nějak mrtvo, nemyslíš? Jojo ... makame ... No to já makám taky, ale dřív se taky makalo a nestíhalo se číst!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 No nekdy to de a nekdy asi ne ... to vis sou to flakaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Zdravím všechny, posílám megahektar škopků pro Baiuho a speciálně pro BadySka, moc děkuji za včerejšek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Zdravím všechny, posílám megahektar škopků pro Baiuho a speciálně pro BadySka, moc děkuji za včerejšek !!! Ja chci taky skopek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Zdravím všechny, posílám megahektar škopků pro Baiuho a speciálně pro BadySka, moc děkuji za včerejšek !!! Draku rádo se stalo,za rychlofku se omlouvám,ale aspon tak příště volej lepší message Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 mimoto Praha-Ostrava za 3h15min a to prosím se zastávkou v tišnově, nějak jsem si na to tempo v neměcku rychle zvykl lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 mimoto Praha-Ostrava za 3h15min a to prosím se zastávkou v tišnově, nějak jsem si na to tempo v neměcku rychle zvykl lol Jezdis jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Zdravím všechny, posílám megahektar škopků pro Baiuho a speciálně pro BadySka, moc děkuji za včerejšek !!! neni zac pane...a super ze se to vse tak rychle domluvilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Mam HLAD !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Mam HLAD !!! to ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 to já taky, zajel bych do Boru, tam je luxusní papání ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 to já taky, zajel bych do Boru, tam je luxusní papání ! tak me vem sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 to já taky, zajel bych do Boru, tam je luxusní papání ! tak me vem sebou že bych se jel zase projet? je to 30km od rozvadova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 to já taky, zajel bych do Boru, tam je luxusní papání ! tak me vem sebou že bych se jel zase projet? je to 30km od rozvadova to mas po ceste draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 neni zac pane...a super ze se to vse tak rychle domluvilo Jj, perfektní, pět hodin po telefonátu byl doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky