Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Draku rádo se stalo,za rychlofku se omlouvám,ale aspon tak příště volej lepší message Snad příště bude něco lepšího na skladě, každopádně pokud pojedu Hradec, tak ten včerejšek prokapalníme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tak sem mel zapecene brambory s kurecim masem a syrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 A k tomu KOFOLU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tak sem mel zapecene brambory s kurecim masem a syrem Dobrá volba,mě obídek teprve čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 A k tomu KOFOLU Kofola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Draku rádo se stalo,za rychlofku se omlouvám,ale aspon tak příště volej lepší message Snad příště bude něco lepšího na skladě, každopádně pokud pojedu Hradec, tak ten včerejšek prokapalníme doufám že jo já jedu zcela jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ja hradec asi bohuzel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ja hradec asi bohuzel ne Tak Tobě necháme škopek zabalit a poslat počtou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ja hradec asi bohuzel ne Tak Tobě necháme škopek zabalit a poslat počtou... to bych si pro nej radsi prijel na moravu a spojil to s prijemnym posezenim treba na misti plovarne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 to bych si pro nej radsi prijel na moravu a spojil to s prijemnym posezenim treba na misti plovarne Tak to rozhodně nejsem proti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ja hradec asi bohuzel ne ty woe šáhni si na čelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 to bych si pro nej radsi prijel na moravu a spojil to s prijemnym posezenim treba na misti plovarne Tak to rozhodně nejsem proti... kua na vikend neco vymyslet...uz jsme to rikali tolikrat a nikdy jsme to nedomluvili..to same co ja s badysem a stodolni...tak letos uz to musime dat nejak dohromady hosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ja hradec asi bohuzel ne ty woe šáhni si na čelo no kua uz tam neco mam a tezko se to da zrusit...uvidim zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Ta Stodolní mě napadla, když jsem o ní viděl pořad na Nově. Teď momentálně to asi fakt nepůjde, ale jak se trošku seberu, tak něco fakt podnikneme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Ta Stodolní mě napadla, když jsem o ní viděl pořad na Nově. Teď momentálně to asi fakt nepůjde, ale jak se trošku seberu, tak něco fakt podnikneme... cervenec a srpen by byl naprosto idealni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 cervenec a srpen by byl naprosto idealni No to by šlo... Jestli zase nepříjde nějaká pohroma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 cervenec a srpen by byl naprosto idealni No to by šlo... Jestli zase nepříjde nějaká pohroma... doufejme ze uz bude klidek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 doufejme ze uz bude klidek Taky doufám, ale pro jistotu si záhy sjednám havarijní pojištění, bo už mě ten sponzoring vlastních oprav nebaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 doufejme ze uz bude klidek Taky doufám, ale pro jistotu si záhy sjednám havarijní pojištění, bo už mě ten sponzoring vlastních oprav nebaví... jestli si dobre pamatuji tak jsi havarijni mel a nic se nestalo a co jsi to zrusil tak se to zaclo srat...je to tak nebo ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Zdarec, tak koukám, že to tu trochu ožilo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 jestli si dobre pamatuji tak jsi havarijni mel a nic se nestalo a co jsi to zrusil tak se to zaclo srat...je to tak nebo ne?? Ano, přesně takhle to bylo Baui, takže zákon schválnosti funguje na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 jestli si dobre pamatuji tak jsi havarijni mel a nic se nestalo a co jsi to zrusil tak se to zaclo srat...je to tak nebo ne?? Ano, přesně takhle to bylo Baui, takže zákon schválnosti funguje na 100% tak si to pamatuji dobre...bohuzel mas pravdu funguje to dokonale tak ze asi vime co bude nasledovat kdyz to pojistis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 tak si to pamatuji dobre...bohuzel mas pravdu funguje to dokonale tak ze asi vime co bude nasledovat kdyz to pojistis V to doufám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 tak si to pamatuji dobre...bohuzel mas pravdu funguje to dokonale tak ze asi vime co bude nasledovat kdyz to pojistis V to doufám... no ja ti to preji aby to tak bylo...jestli mas nejaky fotky tak klidne muzes poslat ze bych se podival... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 no ja ti to preji aby to tak bylo...jestli mas nejaky fotky tak klidne muzes poslat ze bych se podival... Díkec Čeče, foto nemám, nějak jsem na to neměl náladu, ale jak to začnu spravovat, tak zase provedu nějakou tu fotodokumentaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky