Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Draku rádo se stalo,za rychlofku se omlouvám,ale aspon tak ;) příště volej lepší message :palec2::palec2:

Snad příště bude něco lepšího na skladě, každopádně pokud pojedu Hradec, tak ten včerejšek prokapalníme -_--_--_-

Tak sem mel zapecene brambory s kurecim masem a syrem :D

A k tomu KOFOLU :D

Tak sem mel zapecene brambory s kurecim masem a syrem :D

Dobrá volba,mě obídek teprve čeká

A k tomu KOFOLU :D

Kofola :palec2:kol5

Draku rádo se stalo,za rychlofku se omlouvám,ale aspon tak ;) příště volej lepší message :palec2::palec2:

Snad příště bude něco lepšího na skladě, každopádně pokud pojedu Hradec, tak ten včerejšek prokapalníme -_--_--_-

doufám že jo :palec2: já jedu zcela jistě ;)

ja hradec asi bohuzel ne

ja hradec asi bohuzel ne

Tak Tobě necháme škopek zabalit a poslat počtou... ;)

ja hradec asi bohuzel ne

Tak Tobě necháme škopek zabalit a poslat počtou... ;)

to bych si pro nej radsi prijel na moravu a spojil to s prijemnym posezenim treba na misti plovarne :)

to bych si pro nej radsi prijel na moravu a spojil to s prijemnym posezenim treba na misti plovarne :)

Tak to rozhodně nejsem proti... ;)

ja hradec asi bohuzel ne

ty woe šáhni si na čelo

Tak to rozhodně nejsem proti... ;)

kua na vikend neco vymyslet...uz jsme to rikali tolikrat a nikdy jsme to nedomluvili..to same co ja s badysem a stodolni...tak letos uz to musime dat nejak dohromady hosi

ja hradec asi bohuzel ne

ty woe šáhni si na čelo

no kua uz tam neco mam a tezko se to da zrusit...uvidim zkusim

Ta Stodolní mě napadla, když jsem o ní viděl pořad na Nově. Teď momentálně to asi fakt nepůjde, ale jak se trošku seberu, tak něco fakt podnikneme... ;)

Ta Stodolní mě napadla, když jsem o ní viděl pořad na Nově. Teď momentálně to asi fakt nepůjde, ale jak se trošku seberu, tak něco fakt podnikneme... ;)

cervenec a srpen by byl naprosto idealni ;)

No to by šlo... ;) Jestli zase nepříjde nějaká pohroma... :feve:

No to by šlo... ;) Jestli zase nepříjde nějaká pohroma... :feve:

doufejme ze uz bude klidek :feve:

Taky doufám, ale pro jistotu si záhy sjednám havarijní pojištění, bo už mě ten sponzoring vlastních oprav nebaví... ;)

Taky doufám, ale pro jistotu si záhy sjednám havarijní pojištění, bo už mě ten sponzoring vlastních oprav nebaví... ;)

jestli si dobre pamatuji tak jsi havarijni mel a nic se nestalo a co jsi to zrusil tak se to zaclo srat...je to tak nebo ne??

Zdarec, tak koukám, že to tu trochu ožilo!!!

jestli si dobre pamatuji tak jsi havarijni mel a nic se nestalo a co jsi to zrusil tak se to zaclo srat...je to tak nebo ne??

Ano, přesně takhle to bylo Baui, takže zákon schválnosti funguje na 100% ;)lol

Ano, přesně takhle to bylo Baui, takže zákon schválnosti funguje na 100% ;)lol

tak si to pamatuji dobre...bohuzel mas pravdu funguje to dokonale :aggressive: tak ze asi vime co bude nasledovat kdyz to pojistis ;)

tak si to pamatuji dobre...bohuzel mas pravdu funguje to dokonale :aggressive: tak ze asi vime co bude nasledovat kdyz to pojistis ;)

V to doufám... ;)

V to doufám... ;)

no ja ti to preji aby to tak bylo...jestli mas nejaky fotky tak klidne muzes poslat ze bych se podival... ;)

no ja ti to preji aby to tak bylo...jestli mas nejaky fotky tak klidne muzes poslat ze bych se podival... ;)

Díkec :palec2: Čeče, foto nemám, nějak jsem na to neměl náladu, ale jak to začnu spravovat, tak zase provedu nějakou tu fotodokumentaci... ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.