Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Draku rádo se stalo,za rychlofku se omlouvám,ale aspon tak ;) příště volej lepší message :palec2::palec2:

Snad příště bude něco lepšího na skladě, každopádně pokud pojedu Hradec, tak ten včerejšek prokapalníme -_--_--_-

Tak sem mel zapecene brambory s kurecim masem a syrem :D

A k tomu KOFOLU :D

Tak sem mel zapecene brambory s kurecim masem a syrem :D

Dobrá volba,mě obídek teprve čeká

A k tomu KOFOLU :D

Kofola :palec2:kol5

Draku rádo se stalo,za rychlofku se omlouvám,ale aspon tak ;) příště volej lepší message :palec2::palec2:

Snad příště bude něco lepšího na skladě, každopádně pokud pojedu Hradec, tak ten včerejšek prokapalníme -_--_--_-

doufám že jo :palec2: já jedu zcela jistě ;)

ja hradec asi bohuzel ne

ja hradec asi bohuzel ne

Tak Tobě necháme škopek zabalit a poslat počtou... ;)

ja hradec asi bohuzel ne

Tak Tobě necháme škopek zabalit a poslat počtou... ;)

to bych si pro nej radsi prijel na moravu a spojil to s prijemnym posezenim treba na misti plovarne :)

to bych si pro nej radsi prijel na moravu a spojil to s prijemnym posezenim treba na misti plovarne :)

Tak to rozhodně nejsem proti... ;)

ja hradec asi bohuzel ne

ty woe šáhni si na čelo

Tak to rozhodně nejsem proti... ;)

kua na vikend neco vymyslet...uz jsme to rikali tolikrat a nikdy jsme to nedomluvili..to same co ja s badysem a stodolni...tak letos uz to musime dat nejak dohromady hosi

ja hradec asi bohuzel ne

ty woe šáhni si na čelo

no kua uz tam neco mam a tezko se to da zrusit...uvidim zkusim

Ta Stodolní mě napadla, když jsem o ní viděl pořad na Nově. Teď momentálně to asi fakt nepůjde, ale jak se trošku seberu, tak něco fakt podnikneme... ;)

Ta Stodolní mě napadla, když jsem o ní viděl pořad na Nově. Teď momentálně to asi fakt nepůjde, ale jak se trošku seberu, tak něco fakt podnikneme... ;)

cervenec a srpen by byl naprosto idealni ;)

No to by šlo... ;) Jestli zase nepříjde nějaká pohroma... :feve:

No to by šlo... ;) Jestli zase nepříjde nějaká pohroma... :feve:

doufejme ze uz bude klidek :feve:

Taky doufám, ale pro jistotu si záhy sjednám havarijní pojištění, bo už mě ten sponzoring vlastních oprav nebaví... ;)

Taky doufám, ale pro jistotu si záhy sjednám havarijní pojištění, bo už mě ten sponzoring vlastních oprav nebaví... ;)

jestli si dobre pamatuji tak jsi havarijni mel a nic se nestalo a co jsi to zrusil tak se to zaclo srat...je to tak nebo ne??

Zdarec, tak koukám, že to tu trochu ožilo!!!

jestli si dobre pamatuji tak jsi havarijni mel a nic se nestalo a co jsi to zrusil tak se to zaclo srat...je to tak nebo ne??

Ano, přesně takhle to bylo Baui, takže zákon schválnosti funguje na 100% ;)lol

Ano, přesně takhle to bylo Baui, takže zákon schválnosti funguje na 100% ;)lol

tak si to pamatuji dobre...bohuzel mas pravdu funguje to dokonale :aggressive: tak ze asi vime co bude nasledovat kdyz to pojistis ;)

tak si to pamatuji dobre...bohuzel mas pravdu funguje to dokonale :aggressive: tak ze asi vime co bude nasledovat kdyz to pojistis ;)

V to doufám... ;)

V to doufám... ;)

no ja ti to preji aby to tak bylo...jestli mas nejaky fotky tak klidne muzes poslat ze bych se podival... ;)

no ja ti to preji aby to tak bylo...jestli mas nejaky fotky tak klidne muzes poslat ze bych se podival... ;)

Díkec :palec2: Čeče, foto nemám, nějak jsem na to neměl náladu, ale jak to začnu spravovat, tak zase provedu nějakou tu fotodokumentaci... ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.