Dimi-Dimi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Nzadar ... co se vubec stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 no ja ti to preji aby to tak bylo...jestli mas nejaky fotky tak klidne muzes poslat ze bych se podival... Díkec Čeče, foto nemám, nějak jsem na to neměl náladu, ale jak to začnu spravovat, tak zase provedu nějakou tu fotodokumentaci... v poho...pockam si az to zacnes davat dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 v poho...pockam si az to zacnes davat dohromady Po neděli začnu, nejdůležitější díl už mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Nzadar ... co se vubec stalo? No opět nám trošku odřenej předek na oktě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 v poho...pockam si az to zacnes davat dohromady Po neděli začnu, nejdůležitější díl už mám... a bude stara kombinace stara tvar a facelift?? nebo uz to bude novy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Nzadar ... co se vubec stalo? No opět nám trošku odřenej předek na oktě... Jak hodne "odrenej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 a bude stara kombinace stara tvar a facelift?? nebo uz to bude novy? Bude facelift, asi to dotáhnu do podoby čistokrevné RS a bude po srandě, sice je mi trochu líto, že už nebude ten front tak zajímavej, ale už se mi s tím nechce moc laborovat a navíc to řezání, lepení a kitování je moc starostí navíc a taky ty Laurinky stojí o 2 tácky víc než facelifty, který sou i líp k sehnání. Konečně tedy nebudu vyčnívat z řady faceliftů ve zdravém jádru OC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 a bude stara kombinace stara tvar a facelift?? nebo uz to bude novy? Bude facelift, asi to dotáhnu do podoby čistokrevné RS a bude po srandě, sice je mi trochu líto, že už nebude ten front tak zajímavej, ale už se mi s tím nechce moc laborovat a navíc to řezání, lepení a kitování je moc starostí navíc a taky ty Laurinky stojí o 2 tácky víc než facelifty, který sou i líp k sehnání. Konečně tedy nebudu vyčnívat z řady faceliftů ve zdravém jádru OC... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jak hodne "odrenej" Tak cca za 80.000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 a bude stara kombinace stara tvar a facelift?? nebo uz to bude novy? Bude facelift, asi to dotáhnu do podoby čistokrevné RS a bude po srandě, sice je mi trochu líto, že už nebude ten front tak zajímavej, ale už se mi s tím nechce moc laborovat a navíc to řezání, lepení a kitování je moc starostí navíc a taky ty Laurinky stojí o 2 tácky víc než facelifty, který sou i líp k sehnání. Konečně tedy nebudu vyčnívat z řady faceliftů ve zdravém jádru OC... tak kdyby bylo jeste neco potreba tak dej vedet treba dokazu sehnat ale urco to bude krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 tak kdyby bylo jeste neco potreba tak dej vedet treba dokazu sehnat ale urco to bude krasavice No zbytek už je v pohodě, je ten nárazník je takovej zvláštní aktikl, 5.177,- Kč se mi za něj vysolit nechtělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 tak kdyby bylo jeste neco potreba tak dej vedet treba dokazu sehnat ale urco to bude krasavice No zbytek už je v pohodě, je ten nárazník je takovej zvláštní aktikl, 5.177,- Kč se mi za něj vysolit nechtělo... jj to je problem...ty penize bych za to taky nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jak hodne "odrenej" Tak cca za 80.000,- Kč Au tak to boli ... pojistka byla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jak hodne "odrenej" Tak cca za 80.000,- Kč Au tak to boli ... pojistka byla ? vzdyt pise ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Au tak to boli ... pojistka byla ? Bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Au tak to boli ... pojistka byla ? Bohužel... :-( Tak to boli dvojnasob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Au tak to boli ... pojistka byla ? Bohužel... a to neni rec o jinem vozidle ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 a to neni rec o jinem vozidle ze Tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Spidi nemáš zkušenost jak dobře drží komaxit na bloku motoru, nebo čím jej nastříkat? musím něco dělat s tím novým motorem at to trochu vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 a jeje jak koukám opět neštěstí nechodí po horách,ale po lidech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Spidi nemáš zkušenost jak dobře drží komaxit na bloku motoru, nebo čím jej nastříkat? musím něco dělat s tím novým motorem at to trochu vypadá Čéče s tím zkušenost fakt nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Spidi nemáš zkušenost jak dobře drží komaxit na bloku motoru, nebo čím jej nastříkat? musím něco dělat s tím novým motorem at to trochu vypadá Bady a co takhle zlusit nějakou práškovou barvu, by celkem držet mohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Kurnik, tak jsem měl jet teď do práce, ale zjistil jsem, že fakt není čím, takže prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Dobry den všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Dobry den všem. Brý den pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky