baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Ale zve me, jen nevim co bych doma rekl pani Kolombovy nerikej ji nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdar mládežnící, sokolíci a plantážníci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdar mládežnící, sokolíci a plantážníci!!! cau...sokolik je michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Ale zve me, jen nevim co bych doma rekl pani Kolombovy nerikej ji nic Hmm to by se blbe ukecavalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdar mládežnící, sokolíci a plantážníci!!! cau...sokolik je michal Super, Michal je sokolík, my jsme pro něj všichni mládežnící, tak z koho uděláme plantážníka??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdar mládežnící, sokolíci a plantážníci!!! Ahoj mladezniku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdar mládežnící, sokolíci a plantážníci!!! cau...sokolik je michal Sam si !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdar mládežnící, sokolíci a plantážníci!!! cau...sokolik je michal Sam si !!! nedelam nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Ale zve me, jen nevim co bych doma rekl pani Kolombovy nerikej ji nic Hmm to by se blbe ukecavalo tak kdyz ji nic nereknes tak ji nemusis ukecavat to je prece jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdar mládežnící, sokolíci a plantážníci!!! cau...sokolik je michal Sam si !!! nedelam nic Mám takovej pocit, že jsem tydle vaše fráze už dnes jednou četl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Ale zve me, jen nevim co bych doma rekl pani Kolombovy nerikej ji nic Hmm to by se blbe ukecavalo A po tom tydnu co se vratim reknu co ?? tak kdyz ji nic nereknes tak ji nemusis ukecavat to je prece jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdar mládežnící, sokolíci a plantážníci!!! cau...sokolik je michal Sam si !!! nedelam nic Mám takovej pocit, že jsem tydle vaše fráze už dnes jednou četl!!! To se Ti jen zdalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Mám takovej pocit, že jsem tydle vaše fráze už dnes jednou četl!!! To se Ti jen zdalo Myslím, že nezdálo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdar mládežnící, sokolíci a plantážníci!!! cau...sokolik je michal Sam si !!! nedelam nic Mám takovej pocit, že jsem tydle vaše fráze už dnes jednou četl!!! tak jestli to je jen pocit tak je to v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Mám takovej pocit, že jsem tydle vaše fráze už dnes jednou četl!!! To se Ti jen zdalo Myslím, že nezdálo!!! Ty mas s tim pouzivanim QUOTE ... celkem problem koukam !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Mám takovej pocit, že jsem tydle vaše fráze už dnes jednou četl!!! To se Ti jen zdalo Myslím, že nezdálo!!! Ty mas s tim pouzivanim QUOTE ... celkem problem koukam !! Ani ne, ale promázávám to. Je zbytečný pro pár písmenek kopírovat několik řádků!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Musim k zakaznikoj ... budu za chvili z5 ... ale pak mam vlastne poradu takze to zas takova chvile nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Mám takovej pocit, že jsem tydle vaše fráze už dnes jednou četl!!! To se Ti jen zdalo Myslím, že nezdálo!!! Ty mas s tim pouzivanim QUOTE ... celkem problem koukam !! Ani ne, ale promázávám to. Je zbytečný pro pár písmenek kopírovat několik řádků!!! tak to spatne promazavas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Taky zdravím,venku je fakt hezky,tak doufám,že to vydrží do zítra na Doksy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Mám takovej pocit, že jsem tydle vaše fráze už dnes jednou četl!!! To se Ti jen zdalo Myslím, že nezdálo!!! Ty mas s tim pouzivanim QUOTE ... celkem problem koukam !! Ani ne, ale promázávám to. Je zbytečný pro pár písmenek kopírovat několik řádků!!! tak to spatne promazavas Označím si vždy jen pár řádků a smažu. Mám to dělat jinak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 (editace) Taky zdravím,venku je fakt hezky,tak doufám,že to vydrží do zítra na Doksy Čau!!! Počasí se konečně umoudřilo. Dnes mě to v práci celkem baví. O pár metrů dál dnes koncertujou Kabáti a právě probíhají zkoušky, tak se třepe celá budova!!! Editováno: 18. Květen 2007, autor: Matys06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Taky zdravím,venku je fakt hezky,tak doufám,že to vydrží do zítra na Doksy Čau!!! Počasí se konečně umoudřilo. Dnes mě to v práci celkem baví. O pár metrů dál dnes koncertujou Kabáti a právě probíhají zkoušky, tak se třepe celá budova!!! no musis si davat pozor jaky citace mazes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Taky zdravím,venku je fakt hezky,tak doufám,že to vydrží do zítra na Doksy Čau!!! Počasí se konečně umoudřilo. Dnes mě to v práci celkem baví. O pár metrů dál dnes koncertujou Kabáti a právě probíhají zkoušky, tak se třepe celá budova!!! Ty jo,na kabáty bych docela zašel,kde hrajou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Taky zdravím,venku je fakt hezky,tak doufám,že to vydrží do zítra na Doksy Čau!!! Počasí se konečně umoudřilo. Dnes mě to v práci celkem baví. O pár metrů dál dnes koncertujou Kabáti a právě probíhají zkoušky, tak se třepe celá budova!!! Ty jo,na kabáty bych docela zašel,kde hrajou? Dnes v Olomouci na atletickým stadioně 19:00, takže přístup do okolí bez problému, takže se dá poslouchat na placech v okolí. Slyšet to bude rozhodně po celým městě. Když tu před pár lety byli, tak jsem poslouchal doma z okna a to jsem byl kilák a půl od místa koncertu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Taky zdravím,venku je fakt hezky,tak doufám,že to vydrží do zítra na Doksy Čau!!! Počasí se konečně umoudřilo. Dnes mě to v práci celkem baví. O pár metrů dál dnes koncertujou Kabáti a právě probíhají zkoušky, tak se třepe celá budova!!! Ty jo,na kabáty bych docela zašel,kde hrajou? zdarec sokolici nebo mladeznici kabosi jsou super.Kolik platis za to ze mozes byt v pracovni dobe na koncerte :rock: :rock: :rock: :rock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky