Matys06 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Taky zdravím,venku je fakt hezky,tak doufám,že to vydrží do zítra na Doksy Čau!!! Počasí se konečně umoudřilo. Dnes mě to v práci celkem baví. O pár metrů dál dnes koncertujou Kabáti a právě probíhají zkoušky, tak se třepe celá budova!!! no musis si davat pozor jaky citace mazes O.K. ještě pár takových smáznutí a budu profík!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 dobré ráno a vše nejlepší k svátku dnešnímu a že nás slaví hodně dnes taky hezke rano a vse nej pane...co ten zitrek ma bejt hezky tak ze by jsme se zajeli podivat taky vše nej do Doks nejedu,mám čas,ale chci si odpočinout,zatím to vypadá na jeden z posledních víkendů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 taky vše nej do Doks nejedu,mám čas,ale chci si odpočinout,zatím to vypadá na jeden z posledních víkendů tak to je skoda...je to beru jako relax tak nekdy jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 taky vše nej do Doks nejedu,mám čas,ale chci si odpočinout,zatím to vypadá na jeden z posledních víkendů tak to je skoda...je to beru jako relax tak nekdy jindy Plasy zcela určitě chci si si užít vnučku,neviděl jsem jí více jak týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 taky vše nej do Doks nejedu,mám čas,ale chci si odpočinout,zatím to vypadá na jeden z posledních víkendů tak to je skoda...je to beru jako relax tak nekdy jindy Plasy zcela určitě chci si si užít vnučku,neviděl jsem jí více jak týden jj jasna vec jen si ji uzij ja bohuzel Plasy asi nezvladnu ale jeste uvidim jak to vse dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 taky vše nej do Doks nejedu,mám čas,ale chci si odpočinout,zatím to vypadá na jeden z posledních víkendů tak to je skoda...je to beru jako relax tak nekdy jindy Plasy zcela určitě chci si si užít vnučku,neviděl jsem jí více jak týden jj jasna vec jen si ji uzij ja bohuzel Plasy asi nezvladnu ale jeste uvidim jak to vse dopadne tak plasy to by byla veliká škoda,myslím,že budou jaksi hlavní naší sezoní záležitostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 tak plasy to by byla veliká škoda,myslím,že budou jaksi hlavní naší sezoní záležitostí ja to vim moc dobre a taky me to neskutecne stve a vis ze jezdim skoro vsude kde muzu a kdyz nekdo jede...jak rikam jeste to nevzdavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 salam alejkum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Ma´salamm no hele já se divim že se tahle putika dvůbec uživí... kdykoliv sem vlezu, tak je prázdná.... a ti tu nejni ani vrchní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 a jejda výjámečně tu nejsem sám dneska... zdarec Sejis!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Protoze kdyz uz se tu chlasta tak poradne, proto putika jeste nezkrachala !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 A kdyz uz to krachne, tak se otevre nova vsak tahle uz ma take poradove cislo 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 ja tu jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 sam Nejsi !!! ... Jeedes zitra do Doks ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 nejedes . neni vata. mam 50h do konce mesice a nemam ani naftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 nejedes . neni vata. mam 50h do konce mesice a nemam ani naftu Sme na tom podobne, nastesti mam plnou nadrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Dobrýýý večéééééér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no ajóóój Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no ajóóój No ahóóój do Strambecu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no ajóóój Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no ajóóój No ahóóój do Strambecu Ajój do Tišnova? Jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Brej vecir mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ajój do Tišnova?Jak se vede? No jde to, ale jsem nějaký malátný jako frontman kapely Chinaski, asi to chce paňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Brej vecir mladeznici !!! Dobrej večír mladý pane, tak co to bude ? Desítečka, dvanáctečka nebo jste zde vozem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky