Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 dneska byl....šnicl... U nás taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 ja tu mám litra citrusa a nikoho do party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 dneska byl....šnicl... U nás taky.... koukám neděla všude stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 koukám neděla všude stejně No zajisté, konkrétně kuřecí, bramborová kaša a červená řepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 koukám neděla všude stejně No zajisté, konkrétně kuřecí, bramborová kaša a červená řepa tož peří bylo minulé vikend tak ted byl vepřoň, ale jako taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 tož peří bylo minulé vikend tak ted byl vepřoň, ale jako taky dobrý No jistěéééé, šnicl v jakémkoliv provedení vždy potěší... Jinak nám dnes skončilo Woetherseečko, ani nemusím psát, ja su nasranéééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Jinak nám dnes skončilo Woetherseečko, ani nemusím psát, ja su nasranéééé... no vida, tak to abych se pak pokouknul po fotkách co zas letí za hranicema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 koukám neděla všude stejně No zajisté, konkrétně kuřecí, bramborová kaša a červená řepa tož peří bylo minulé vikend tak ted byl vepřoň, ale jako taky dobrý :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no vida, tak to abych se pak pokouknul po fotkách co zas letí za hranicema čím dál větší ouchylárny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Nějak nám vázne nett,tak se svámi loučím a přeji vám všem dobrou noc papa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 čím dál větší ouchylárny... no někdy by to chtělo "všeho s mírou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Nějak nám vázne nett,tak se svámi loučím a přeji vám všem dobrou noc papa zase přeseknutej kablík ? Ajooojda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Nějak nám vázne nett,tak se svámi loučím a přeji vám všem dobrou noc papa Tak dobrou Ivi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Nějak nám vázne nett,tak se svámi loučím a přeji vám všem dobrou noc papa zase přeseknutej kablík ? Ajooojda lol i kdeže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no někdy by to chtělo "všeho s mírou" Jj, dneska jsme se o to s otcem bavili, že ty největší békárny jsou už v útlumu a začíná se dodržovat pravidlo 3, čili kola, podvozek a lak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Nějak nám vázne nett,tak se svámi loučím a přeji vám všem dobrou noc papa Tak dobrou Ivi... Dobrou Spiďulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no někdy by to chtělo "všeho s mírou" Jj, dneska jsme se o to s otcem bavili, že ty největší békárny jsou už v útlumu a začíná se dodržovat pravidlo 3, čili kola, podvozek a lak. tak tak klasika a že když jedeš po nemecku takto upravených potkáš hodně, a naprostá špička, ale ty jejich céééééésty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 tak tak klasika a že když jedeš po nemecku takto upravených potkáš hodně, a naprostá špička, ale ty jejich céééééésty Jj, souhlas... mrkni na tohle, tohle mě dostává do kolen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Jj, souhlas... mrkni na tohle, tohle mě dostává do kolen... já potkal ted v němec nového Caddy černé barvy, složené k zemi a na chrom ASA co měl tady na té černé A4 z Hranic, nevim ted to označení a naprosto mě to dostalo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 já potkal ted v němec nového Caddy černé barvy, složené k zemi a na chrom ASA co měl tady na té černé A4 z Hranic, nevim ted to označení a naprosto mě to dostalo ! Jj, tuším ASA AR1 Mimochodem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 já potkal ted v němec nového Caddy černé barvy, složené k zemi a na chrom ASA co měl tady na té černé A4 z Hranic, nevim ted to označení a naprosto mě to dostalo ! Jj, tuším ASA AR1 Mimochodem... ááá koukám opět se účastnili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 ááá koukám opět se účastnili Jj, jak jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Breden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ahoj - kluci poraďte mi, jak se jmenuje ten vypinovák na dráty ze svorkovnice. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky