Andílek Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 krásné dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Čau mládežníci, sokolíci a fšichni ostatní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 krásné dopoledne Ahoj Kaci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Čau mládežníci, sokolíci a fšichni ostatní!!! Nazdar mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tak jak je, v pátek před obědem??? Někde něco nového??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 nono co se tady deje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 PRO DOBRÉ RÁNO! Veverka sedí na stromě a louská oříšky. Rozlouskne první - stříbrné šaty. Rozlouskne druhý - zlaté šaty. Rozlouskne třetí - svatební šaty. Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká: "Já se kvůli tý zkurvený pohádce nikdy nenažeru ! ! ! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 PRO DOBRÉ RÁNO!Veverka sedí na stromě a louská oříšky. Rozlouskne první - stříbrné šaty. Rozlouskne druhý - zlaté šaty. Rozlouskne třetí - svatební šaty. Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká: "Já se kvůli tý zkurvený pohádce nikdy nenažeru ! ! ! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Ty ve tady muzeme zacit vymetat pavuciny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 ...vitej Kochte:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 já mám hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 já mám hlad Ja uz ne, uz sem po obede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 A já už jsem po večeři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 a já žeru celej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 a já žeru celej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Dobry večer zdravim všetkych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Dobry večer zdravim všetkych Zdravim ťa na východ. Už druhý deň som mal dovolenkovat v Terchovej pri Žilině a žial bohu - kokot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Dobry večer zdravim všetkych Zdravim ťa na východ. Už druhý deň som mal dovolenkovat v Terchovej pri Žilině a žial bohu - kokot... Čau ale ja som v Prahe tam je pekne až tam budeš tak sa pozri na Janošika bohatym bral a chudobnim daval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Čau ale ja som v Prahe tam je pekne až tam budeš tak sa pozri na Janošika bohatym bral a chudobnim daval Jj, budu ho pozdravovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 dobrý večer Ahoj Vaši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) dobré odpoledne tak jsem se vrátil z ráje teda z českého (Rovensko pod Troskama) Editováno: 3. Červen 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 dobré odpolednetak jsem se vrátil z ráje teda z českého (Rovensko pod Troskama) RE: Ste tam kopali studny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 studnu jsme tam dělali už dřív, dnes jsme tam dávali čerpadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Dobry jester Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky