MichalF Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 Čau mládežníci, sokolíci a fšichni ostatní!!! Nazdar mladezniku !
Matys06 Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 Tak jak je, v pátek před obědem??? Někde něco nového???
baurak Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 PRO DOBRÉ RÁNO! Veverka sedí na stromě a louská oříšky. Rozlouskne první - stříbrné šaty. Rozlouskne druhý - zlaté šaty. Rozlouskne třetí - svatební šaty. Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká: "Já se kvůli tý zkurvený pohádce nikdy nenažeru ! ! ! "
Matys06 Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 PRO DOBRÉ RÁNO!Veverka sedí na stromě a louská oříšky. Rozlouskne první - stříbrné šaty. Rozlouskne druhý - zlaté šaty. Rozlouskne třetí - svatební šaty. Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká: "Já se kvůli tý zkurvený pohádce nikdy nenažeru ! ! ! "
Spidi Vloženo 2. Červen 2007 Vloženo 2. Červen 2007 Dobry večer zdravim všetkych Zdravim ťa na východ. Už druhý deň som mal dovolenkovat v Terchovej pri Žilině a žial bohu - kokot...
Šakal Vloženo 2. Červen 2007 Vloženo 2. Červen 2007 Dobry večer zdravim všetkych Zdravim ťa na východ. Už druhý deň som mal dovolenkovat v Terchovej pri Žilině a žial bohu - kokot... Čau ale ja som v Prahe tam je pekne až tam budeš tak sa pozri na Janošika bohatym bral a chudobnim daval
Spidi Vloženo 2. Červen 2007 Vloženo 2. Červen 2007 Čau ale ja som v Prahe tam je pekne až tam budeš tak sa pozri na Janošika bohatym bral a chudobnim daval Jj, budu ho pozdravovat...
Vaša Vloženo 3. Červen 2007 Vloženo 3. Červen 2007 (editace) dobré odpoledne tak jsem se vrátil z ráje teda z českého (Rovensko pod Troskama) Editováno: 3. Červen 2007, autor: Vaša
JasteR Vloženo 3. Červen 2007 Vloženo 3. Červen 2007 dobré odpolednetak jsem se vrátil z ráje teda z českého (Rovensko pod Troskama) RE: Ste tam kopali studny ?
Vaša Vloženo 3. Červen 2007 Vloženo 3. Červen 2007 studnu jsme tam dělali už dřív, dnes jsme tam dávali čerpadlo
Doporučené příspěvky