Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj kucí :-))))))) Cau Martas... Uz mas ten BOV zpatky na aute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj kucí :-))))))) Cau Martas... Uz mas ten BOV zpatky na aute? Ahoj pane :-))) člověče mám půjčený jiný teže značky a nejsou lidi kdo to namontuje :-)))))))mám toho ted víc ....:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj kucí :-))))))) Cau Martas... Uz mas ten BOV zpatky na aute? Ahoj pane :-))) člověče mám půjčený jiný teže značky a nejsou lidi kdo to namontuje :-)))))))mám toho ted víc ....:-))) To je mi jasny,ze toho mas ted asi dost... Jakou ze to mas znacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jako hele,bylo to fakt vostry..A hlavne to vypadalo jak snizeny,jak ty podbehy byly plny.. Ty woe,listy "nefoukaj" a ja porad nevim,jestli se mi to uplne libi,dyt vis.. :D No tak to sem na to zvedavej..Myslis sehnat nekoho u vas?Nebo tady v PH? jelikoz vsichni co jsem obvolal nemaj cas nebo potrebny naradi na to tak uz defakto hledam kohokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Baui mas problemy s lakovanim jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Baui mas problemy s lakovanim jo? potrebuji vymenit podvozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jako hele,bylo to fakt vostry..A hlavne to vypadalo jak snizeny,jak ty podbehy byly plny.. Ty woe,listy "nefoukaj" a ja porad nevim,jestli se mi to uplne libi,dyt vis.. :D No tak to sem na to zvedavej..Myslis sehnat nekoho u vas?Nebo tady v PH? jelikoz vsichni co jsem obvolal nemaj cas nebo potrebny naradi na to tak uz defakto hledam kohokoliv No tak to je docela prekerka.. Snad nekoho sezenes..Kochtak Ti prej leda zaridi sundani predniho narazniku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 No tak to je docela prekerka.. Snad nekoho sezenes..Kochtak Ti prej leda zaridi sundani predniho narazniku.. jj na to ma spoustu lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 No tak to je docela prekerka.. Snad nekoho sezenes..Kochtak Ti prej leda zaridi sundani predniho narazniku.. jj na to ma spoustu lidi To je mi jasny..Hlavne na Kladne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 No tak to je docela prekerka.. Snad nekoho sezenes..Kochtak Ti prej leda zaridi sundani predniho narazniku.. jj na to ma spoustu lidi To je mi jasny..Hlavne na Kladne.. Hele panove,my jsme slusny mesto..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Dobré ráno všem. Zúpráva pro ty co se chystají na Autosalon - lidi už celkem v pohodě,nejhorší byla asi ta sobota co je na fotkách a samozřejmě pozor na zmatky kolem parkování u výstaviště. Mějte se krásně a Všem pohodový den. Ahoj Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Brý den. Nejdem na Autosalon, ale pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Brý den. Nejdem na Autosalon, ale pracovat Bohuzel je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Brý den. Nejdem na Autosalon, ale pracovat Bohuzel je to tak A nenaděláš nic, kolega už od rána kňourá, že chce pomoct, tak asi budu muset opustit své milované fórum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Bré ránko všem, taky pudu workovat,ale ještě mám čas -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Brý den. Nejdem na Autosalon, ale pracovat Bohuzel je to tak A nenaděláš nic, kolega už od rána kňourá, že chce pomoct, tak asi budu muset opustit své milované fórum on to zvladne...musis mu rict ze tady mas neco neodkladnyho ahoj Borgíno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Bré ránko všem, taky pudu workovat,ale ještě mám čas -_- Já taky, 2 minuty než doprohlídnu bazar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 No jo chlapci já na Autosalonu až do včerejška pracoval,dnes už zase pracuji jinde-dnes a zítra Brněnská přehrada,pozítří hrad Veveří apod. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Ahoj kucí :-))))))) Cau Martas... Uz mas ten BOV zpatky na aute? Ahoj pane :-))) člověče mám půjčený jiný teže značky a nejsou lidi kdo to namontuje :-)))))))mám toho ted víc ....:-))) To je mi jasny,ze toho mas ted asi dost... Jakou ze to mas znacku? je to FORGE otevřenej :-))))předtím jsem měl na autě uplně nějakej neznačkovej sice chodil ale chtěl jsem vyzkoušet značku a tím to začalo.....jinak ten první je doma funkční a na prodej za srandu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Trapna otazka.....jak ten BOV vubec funguje? Ja jakozto naftar do toho vubec nevidim,to vite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Zdar Badyno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Zdar Badyno Ahoj Marcelko, jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Ti dam Marcelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Ale tak nic moc,to vis. V praci toho zase moc nemam a sere me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky