baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 bre rano sokolíci!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Dobré dobré, tak já vezu autí dnes na první výměnu rozvodů do škocny, jsem zvědav jak dlouho jim to bude trvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Dobré dobré, tak já vezu autí dnes na první výměnu rozvodů do škocny, jsem zvědav jak dlouho jim to bude trvat odpolko by to melo byt ne ja jedu zase dnes na geometrii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Ahoj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Dobré dobré, tak já vezu autí dnes na první výměnu rozvodů do škocny, jsem zvědav jak dlouho jim to bude trvat odpolko by to melo byt ne ja jedu zase dnes na geometrii uvidim, je toho trochu vice co chci udělat, vyměnit brzdovku, naplnit klimu, někde cosik klepe takže tak ale pry do patku to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 uvidim, je toho trochu vice co chci udělat, vyměnit brzdovku, naplnit klimu, někde cosik klepe takže tak ale pry do patku to bude to ale nesmej porad na kafe, cigarko atd...musej makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 uvidim, je toho trochu vice co chci udělat, vyměnit brzdovku, naplnit klimu, někde cosik klepe takže tak ale pry do patku to bude to ale nesmej porad na kafe, cigarko atd...musej makat já mu dám chodit na kouřovou, tady se bude makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 já mu dám chodit na kouřovou, tady se bude makat tak je to spravny jsem zvedavej kolik bude stat ta geometrie...vubec netusim co to stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 já mu dám chodit na kouřovou, tady se bude makat tak je to spravny jsem zvedavej kolik bude stat ta geometrie...vubec netusim co to stoji Čus Koukám tu kolik stála geometrie co mi posledně dělali na služebním - geometrie laser bosch 660,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 já mu dám chodit na kouřovou, tady se bude makat tak je to spravny jsem zvedavej kolik bude stat ta geometrie...vubec netusim co to stoji Čus Koukám tu kolik stála geometrie co mi posledně dělali na služebním - geometrie laser bosch 660,- tak to je rozumny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 jojo geometrie zas není taková palba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 já mu dám chodit na kouřovou, tady se bude makat tak je to spravny jsem zvedavej kolik bude stat ta geometrie...vubec netusim co to stoji Čus Koukám tu kolik stála geometrie co mi posledně dělali na služebním - geometrie laser bosch 660,- tak to je rozumny To s tím jdeš do škodovky nebo do nějakýho pneuservisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 To s tím jdeš do škodovky nebo do nějakýho pneuservisu? jedu do servisu http://www.kafkaservice.cz/Geometrie.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Čau sokolíci, mládežníci a plantážníci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jsem ráno předjížděl na dálnici do Prahy Petra 81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jsem ráno předjížděl na dálnici do Prahy Petra 81 to se mas cim chlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jsem ráno předjížděl na dálnici do Prahy Petra 81 Takže další čárka na seznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jsem ráno předjížděl na dálnici do Prahy Petra 81 to se mas cim chlubit Já ho potkávám docela často a dneska mě konečně poznal, ale musel jsem si na něj počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jsem ráno předjížděl na dálnici do Prahy Petra 81 to se mas cim chlubit Já ho potkávám docela často a dneska mě konečně poznal, ale musel jsem si na něj počkat on jak nosí ty brejle tak spatne vidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 odevzdáno a zitra by mělo být hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 odevzdáno a zitra by mělo být hotovo no tak vidis draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 udelam cep a taky bych to mohl nechat preliznout tim laserem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Nejak nabito....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 udelam cep a taky bych to mohl nechat preliznout tim laserem Ty ten čep děláš už 2 měsice ne? nebo zase odešel jinej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 co čepuješ draku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky