BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 co čepuješ draku? vanilkovou a nugátovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 co čepuješ draku? vanilkovou a nugátovou tož tu vanilku bych si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 co čepuješ draku? vanilkovou a nugátovou tož tu vanilku bych si dal tak nastav hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 tak nastav hrnec no cece po ty vcerejsi Tour de Tullamore nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 tak nastav hrnec no cece po ty vcerejsi Tour de Tullamore nevim nevim copak je ti kvašno? smetánka ti pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 tak nastav hrnec no cece po ty vcerejsi Tour de Tullamore nevim nevim copak je ti kvašno? smetánka ti pomůže ale ne celkem pohodicka...ale bylo jich pozehnane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ale prd, o cepu vim asi tak 2 tydny maximalne. Cekam do vyplaty,nesjou lovaky. ty ve tour de tulamore to musela bejt jizda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ale prd, o cepu vim asi tak 2 tydny maximalne. Cekam do vyplaty,nesjou lovaky.ty ve tour de tulamore to musela bejt jizda tak to je snad jasny ne trocha Plzne do toho a bylo veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj kucíííííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj kucíííííí cau holko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 cau holko jak se mame Jiriku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 cau holko jak se mame Jiriku? ale tak tenhle tejden se vsechno tak nejak doufam srovnalo do normalu tak ze dobre...co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 ale tak tenhle tejden se vsechno tak nejak doufam srovnalo do normalu tak ze dobre...co ty? počkej do normálu u tebe znamená že každej den kalbičky??? Ja v pohodičce, těím se na Hradec, nakonec asi pojedu alfou aby sme s prckem meli kde spat jen mi je zle z toho horka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 počkej do normálu u tebe znamená že každej den kalbičky???Ja v pohodičce, těím se na Hradec, nakonec asi pojedu alfou aby sme s prckem meli kde spat jen mi je zle z toho horka nene ale mel jsem nejak smulu posledni mesic a na co jsem sahnul to se s prominutim posralo...ted to vypada ze uz je to snad v pohode nastesti uz takovy horko neni...vcera to bylo kruty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 včera bylo v pohodě, tady aspoň šoukal větřík Ahoj Kačko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 včera bylo v pohodě, tady aspoň šoukal větříkAhoj Kačko hele tady vubec...kdyz jsem jel za tim borcem na geometrii tak jsem stal venku ve stinu asi 10min a byl jsem total spocenej tak jsem sel radsi dovnitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 včera bylo v pohodě, tady aspoň šoukal větříkAhoj Kačko hele tady vubec...kdyz jsem jel za tim borcem na geometrii tak jsem stal venku ve stinu asi 10min a byl jsem total spocenej tak jsem sel radsi dovnitr jj dovnitř na 2kusy co lol -_- tak už mám autí hotovo, za chvili jdu vyzvednout a cena víc než směšná tak je to šupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 chčije v praglu? jestli má jít cenu umej auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 nastesti uz takovy horko neni...vcera to bylo kruty jo vceeera, to bylo fajn na vecir... kamos pil B52 a tím jak už byl mírně opilej, tak se mu zapálilo brčko a ještě si spálil ústa ten měl teprve horko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 jj dovnitř na 2kusy co lol -_- tak už mám autí hotovo, za chvili jdu vyzvednout a cena víc než směšná tak je to šupa jj dal jsem tam decentne perlivou a sel jsem tak to je supr...me vcera dostalo kdyz jsem to platil ze meli na fakture dohuštění kol za 20kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 chčije v praglu? jestli má jít cenu umej auto jj rano prselo a porad je tady tak nejak zatazno ze asi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 nastesti uz takovy horko neni...vcera to bylo kruty jo vceeera, to bylo fajn na vecir... kamos pil B52 a tím jak už byl mírně opilej, tak se mu zapálilo brčko a ještě si spálil ústa ten měl teprve horko to je vzdy potreba mit po ruce hasicak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 tak to je supr...me vcera dostalo kdyz jsem to platil ze meli na fakture dohuštění kol za 20kč to víš vzduch je drahý a asi není pro všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 chčije v praglu? jestli má jít cenu umej auto Ahoj Bade v práglu je krásně slunečno, mírně větrno a v povzdali uz vidim nějaké t oblačno nemyj to, zbytečnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 chčije v praglu? jestli má jít cenu umej auto Ahoj Bade v práglu je krásně slunečno, mírně větrno a v povzdali uz vidim nějaké t oblačno nemyj to, zbytečnost No je to potřeba, je to jak hovedo 17tky vypadaj jak v black stylu,docela zajimavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky