Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak nastav hrnec ;)

no cece po ty vcerejsi Tour de Tullamore nevim nevim lol

copak je ti kvašno? lol smetánka ti pomůže ;)

ale ne celkem pohodicka...ale bylo jich pozehnane ;)

Vloženo
Ale prd, o cepu vim asi tak 2 tydny maximalne. Cekam do vyplaty,nesjou lovaky.

ty ve tour de tulamore to musela bejt jizda :D

tak to je snad jasny ne ;);) trocha Plzne do toho a bylo veselo

Vloženo
ale tak tenhle tejden se vsechno tak nejak doufam srovnalo do normalu tak ze dobre...co ty?

počkej lol do normálu u tebe znamená že každej den kalbičky???

Ja v pohodičce, těím se na Hradec, nakonec asi pojedu alfou aby sme s prckem meli kde spat :) jen mi je zle z toho horka :feve:

Vloženo
počkej lol do normálu u tebe znamená že každej den kalbičky???

Ja v pohodičce, těím se na Hradec, nakonec asi pojedu alfou aby sme s prckem meli kde spat :) jen mi je zle z toho horka :feve:

nene ale mel jsem nejak smulu posledni mesic a na co jsem sahnul to se s prominutim posralo...ted to vypada ze uz je to snad v pohode ;)

nastesti uz takovy horko neni...vcera to bylo kruty :)

Vloženo
včera bylo v pohodě, tady aspoň šoukal větřík

Ahoj Kačko :)

hele tady vubec...kdyz jsem jel za tim borcem na geometrii tak jsem stal venku ve stinu asi 10min a byl jsem total spocenej tak jsem sel radsi dovnitr

Vloženo
včera bylo v pohodě, tady aspoň šoukal větřík

Ahoj Kačko :)

hele tady vubec...kdyz jsem jel za tim borcem na geometrii tak jsem stal venku ve stinu asi 10min a byl jsem total spocenej tak jsem sel radsi dovnitr

jj dovnitř na 2kusy co lol lol -_- -_- -_-

tak už mám autí hotovo, za chvili jdu vyzvednout a cena víc než směšná tak je to šupa ;)

Vloženo

jo vceeera, to bylo fajn na vecir... kamos pil B52 a tím jak už byl mírně opilej, tak se mu zapálilo brčko a ještě si spálil ústa lol ten měl teprve horko

Vloženo
jj dovnitř na 2kusy co lol lol -_- -_- -_-

tak už mám autí hotovo, za chvili jdu vyzvednout a cena víc než směšná tak je to šupa ;)

jj dal jsem tam decentne perlivou a sel jsem lol

tak to je supr...me vcera dostalo kdyz jsem to platil ze meli na fakture dohuštění kol za 20kč lollol

Vloženo

jo vceeera, to bylo fajn na vecir... kamos pil B52 a tím jak už byl mírně opilej, tak se mu zapálilo brčko a ještě si spálil ústa lol ten měl teprve horko

to je vzdy potreba mit po ruce hasicak ;)

Vloženo
tak to je supr...me vcera dostalo kdyz jsem to platil ze meli na fakture dohuštění kol za 20kč lollol

:smich: to víš vzduch je drahý a asi není pro všechny :)

Vloženo
chčije v praglu? jestli má jít cenu umej auto :D

Ahoj Bade :) v práglu je krásně slunečno, mírně větrno a v povzdali uz vidim nějaké t oblačno lol nemyj to, zbytečnost :p

Vloženo
chčije v praglu? jestli má jít cenu umej auto :D

Ahoj Bade :) v práglu je krásně slunečno, mírně větrno a v povzdali uz vidim nějaké t oblačno lol nemyj to, zbytečnost :p

No je to potřeba, je to jak hovedo lol 17tky vypadaj jak v black stylu,docela zajimavé :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...