baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 a kdyz bude dobrej tak asi Macháček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Když to spadne do pátku tak je to OK, na víkend už ale ne, máme pouť a večer zábavu pod širákem, tak by nemuselo chcát. vikend by mel by v pohode Jako kdyby jsi neznal předpovědi našich rosniček, dá se tomu věřit tak na pár hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Když to spadne do pátku tak je to OK, na víkend už ale ne, máme pouť a večer zábavu pod širákem, tak by nemuselo chcát. Jo tak chlastat se Vam zachtelo.. To zase bude v álejích .... Snad tam bude nějaká dobrá duše která mě dotáhne domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 To zase bude v álejích .... Snad tam bude nějaká dobrá duše která mě dotáhne domů. domu se vzdycky nejak dostanes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 To zase bude v álejích .... Snad tam bude nějaká dobrá duše která mě dotáhne domů. domu se vzdycky nejak dostanes dejte mě na čtyři, já už se nějak doplazím co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 dejte mě na čtyři, já už se nějak doplazím co? presne tak...jen bacha na kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 a kdyz bude dobrej tak asi Macháček :-) Sakra,na Mácháč bych taky vyrazil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miras RS Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Zdravím nějaká kalbička či co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Ja jsem byl ted v Ceskym raji a paradicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 a kdyz bude dobrej tak asi Macháček :-) Sakra,na Mácháč bych taky vyrazil.... no ja dam asi sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 a kdyz bude dobrej tak asi Macháček :-) Jo tak ty takhle..A to jako sebou flaknout na plaz,nebo zase jen vecer na kamen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 a kdyz bude dobrej tak asi Macháček :-) Jo tak ty takhle..A to jako sebou flaknout na plaz,nebo zase jen vecer na kamen? kdyz bude pocasi tak klide oboji...i ted v sobotu jsem byl na plazi se projit a dat si neco dobryho... jinak co delas v patek potazmo i Eva treba?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 zdar ahoj Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 zdar ahoj Jirko po delší době tě zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 (editace) a kdyz bude dobrej tak asi Macháček :-) Jo tak ty takhle..A to jako sebou flaknout na plaz,nebo zase jen vecer na kamen? kdyz bude pocasi tak klide oboji...i ted v sobotu jsem byl na plazi se projit a dat si neco dobryho... jinak co delas v patek potazmo i Eva treba?? Jo tak ty takhle.. Ja na plazi nebyl tak mesic.. Hele v patek jeste nevim,nejak k veceru dorazime a pak se uvidi..Proc,mas nakej plan? Cus Sejdo... Editováno: 7. Srpen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jo tak ty takhle.. Ja na plazi nebyl tak mesic.. Hele v patek jeste nevim,nejak k veceru dorazime a pak se uvidi..Proc,mas nakej plan? Cus Sejdo... no neco se chysta a nejen ja...tak jeste napisu co a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 čus Márty P... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jo tak ty takhle.. Ja na plazi nebyl tak mesic.. Hele v patek jeste nevim,nejak k veceru dorazime a pak se uvidi..Proc,mas nakej plan? Cus Sejdo... no neco se chysta a nejen ja...tak jeste napisu co a jak Jo taaaaaak.... tak dej zavcasu vedet at se kdyztak nejak dohodnem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jo taaaaaak.... tak dej zavcasu vedet at se kdyztak nejak dohodnem.. nebud narocnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 čus Márty P... i ty spioooone.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 (editace) Jo taaaaaak.... tak dej zavcasu vedet at se kdyztak nejak dohodnem.. nebud narocnej ja?Nikdy! Editováno: 7. Srpen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jo taaaaaak.... tak dej zavcasu vedet at se kdyztak nejak dohodnem.. nebud narocnej ja?Nikdy! se me prave zda ze porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jo taaaaaak.... tak dej zavcasu vedet at se kdyztak nejak dohodnem.. nebud narocnej ja?Nikdy! se me prave zda ze porad Jen jestli ty nebudes citlivka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jen jestli ty nebudes citlivka.. a to ja nebudu toho bych se nebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky