Spidi Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Dobré dopoledne Čao Lorri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 tak ahoj kolegove a sokolníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Nazdárek vespolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Dobré ranko přátelé a kamarádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 tak jak to jde...?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Takže jsi ještě nic neulovil? Držim palce ať je to co nejdřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 tak jak to jde...?? pracovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Takže jsi ještě nic neulovil? Držim palce ať je to co nejdřív. zatim ne ale doufam ze to bude co nejdriv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 zatim ne ale doufam ze to bude co nejdriv taky držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 taky držím palce jj dekuji...treba uz dnes me nabidnou neco zajimavyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Zdar vespolek Ty taky Jiří, hmmm tak takových je nás vícero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 taky držím palce jj dekuji...treba uz dnes me nabidnou neco zajimavyho tak se pak koukej pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 taky preju good luck Petr,jak teda? plati ta streda (je ho tam treba ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Zdar vespolek Ty taky Jiří, hmmm tak takových je nás vícero ty taky hledas?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Letos a příští rok to ještě budu muset vydržet, ale pak mě taky čeká hledání novýho jobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Bry den ve spolek, kua to zas byl včera večírek, su pomačkané jak uzené kabanos, kua štrycla mě bolí jak howedo a musím si dat neprodleně kafisko, bo zdechnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 cau ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 cau ve spolek Zdar jak sviňa panáčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Bry den ve spolek, kua to zas byl včera večírek, su pomačkané jak uzené kabanos, kua štrycla mě bolí jak howedo a musím si dat neprodleně kafisko, bo zdechnu... Že ty jsi nechlastal s mírou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Bry den ve spolek, kua to zas byl včera večírek, su pomačkané jak uzené kabanos, kua štrycla mě bolí jak howedo a musím si dat neprodleně kafisko, bo zdechnu... ajta krajta tady se zase nekdo vylil jak váza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 cau ve spolek nazdar ridici jednotko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 no to sem cekal cau ve spolek nazdar ridici jednotko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky