beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený?
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor
beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Takže jsi ještě nic neulovil? Držim palce ať je to co nejdřív.
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Takže jsi ještě nic neulovil? Držim palce ať je to co nejdřív. zatim ne ale doufam ze to bude co nejdriv
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 zatim ne ale doufam ze to bude co nejdriv taky držím palce
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 taky držím palce jj dekuji...treba uz dnes me nabidnou neco zajimavyho
Borg Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Zdar vespolek Ty taky Jiří, hmmm tak takových je nás vícero
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 taky držím palce jj dekuji...treba uz dnes me nabidnou neco zajimavyho tak se pak koukej pochlubit
kocht Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 taky preju good luck Petr,jak teda? plati ta streda (je ho tam treba )
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Zdar vespolek Ty taky Jiří, hmmm tak takových je nás vícero ty taky hledas??
beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Letos a příští rok to ještě budu muset vydržet, ale pak mě taky čeká hledání novýho jobu.
Spidi Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Bry den ve spolek, kua to zas byl včera večírek, su pomačkané jak uzené kabanos, kua štrycla mě bolí jak howedo a musím si dat neprodleně kafisko, bo zdechnu...
beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Bry den ve spolek, kua to zas byl včera večírek, su pomačkané jak uzené kabanos, kua štrycla mě bolí jak howedo a musím si dat neprodleně kafisko, bo zdechnu... Že ty jsi nechlastal s mírou?
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 Bry den ve spolek, kua to zas byl včera večírek, su pomačkané jak uzené kabanos, kua štrycla mě bolí jak howedo a musím si dat neprodleně kafisko, bo zdechnu... ajta krajta tady se zase nekdo vylil jak váza
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Vloženo 14. Srpen 2007 no to sem cekal cau ve spolek nazdar ridici jednotko
Doporučené příspěvky