Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 cus,cus, kdy zajedem na kafo ? cau ve spolek Zdar jak sviňa panáčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 no to sem cekal a to si cekal spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 jaxe mas?chtelo by to nejakou parbu... no to sem cekal a to si cekal spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Že ty jsi nechlastal s mírou? Ne, s Petrou, Jirkou a Rudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 cus,cus, kdy zajedem na kafo ? Jóóó to je vo hviezdach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 jaxe mas?chtelo by to nejakou parbu... no mohlo by to byt lepsi...jinak parba je asi planovana az na podzim ale jinak muzes dorazit a neco vymyslime...s timhle neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ja se do tech vasich koncin bojim no mohlo by to byt lepsi...jinak parba je asi planovana az na podzim ale jinak muzes dorazit a neco vymyslime...s timhle neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 ja se do tech vasich koncin bojim neni se ceho bat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Že ty jsi nechlastal s mírou? Ne, s Petrou, Jirkou a Rudou... V tom bych viděl neuspěch celé akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Bry den ve spolek, kua to zas byl včera večírek, su pomačkané jak uzené kabanos, kua štrycla mě bolí jak howedo a musím si dat neprodleně kafisko, bo zdechnu... ajta krajta tady se zase nekdo vylil jak váza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zdravím z Brna dnes v 11 hod. na křižovatce u Ronda Octavie Městské policie na střeše v prostředku křižovatky a u kraje trefený tmavě zelený Fiat. Bohužel jsem neměl jak vyfotit takže foto nebude,ale hoši asi včera koukali na televizi,večer byla Kobra 11. Hezkej pohled Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 chudak auticko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zase tak moc rozbitý nebilo,ten fiat má nízkej předek tak se normálně přetočilo a skončilo na majácích a přední kapotě. Spíš chudák v tom Fiatu na toho se to budou snažit určitě hodit. Ahoj, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Je teprve uterý a už mě to nebaví. Už aby byla dovbolená. Jak vy ostatní, už po dovolený? jj ja uz po dovoleny tak ze zatim pohoda...navic shanim novou praci tak mam dnes dalsi pohovor Zdar vespolek Ty taky Jiří, hmmm tak takových je nás vícero Sice pozde,ale i tak zdravim.. No nejenom Jirka a ty hledate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Synci kdo dorazí 18.8 na sraz do Přerova at tam zas nejedu sám ? Spidi daj mě kdyžtak vědět ! že by ? na otočku ? no jasan pane sobota dopo co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Synci kdo dorazí 18.8 na sraz do Přerova at tam zas nejedu sám ? Spidi daj mě kdyžtak vědět ! Vyřídíme separátní poštou... tak jak??? že bych to vzal přes tu dědinu kde maju ty klikaté silnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Synci kdo dorazí 18.8 na sraz do Přerova at tam zas nejedu sám ? Spidi daj mě kdyžtak vědět ! že by ? na otočku ? no jasan pane sobota dopo co ty na to? jestli se mi tu zas nenakotí práca tak vezmu zástupce a dosvištím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 jestli se mi tu zas nenakotí práca tak vezmu zástupce a dosvištím tak to by bylo fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 bry vecer mladezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Dobré ráno hospodo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 dobre rano...i kdyz pro me dnes hodne narocne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 dobre rano...i kdyz pro me dnes hodne narocne :-) Copak? Další pohovory nebo jsi to včera přehnal s lihovinou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 dobre rano...i kdyz pro me dnes hodne narocne :-) Copak? Další pohovory nebo jsi to včera přehnal s lihovinou? no dnes nastesti pohovory ne byl jsem vcera v letnim kine a pak probehla konzumace lihoviny a bylo ji asi vic nez by ji melo byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 dobre rano...i kdyz pro me dnes hodne narocne :-) Copak? Další pohovory nebo jsi to včera přehnal s lihovinou? no dnes nastesti pohovory ne byl jsem vcera v letnim kine a pak probehla konzumace lihoviny a bylo ji asi vic nez by ji melo byt Aspoň si to budeš pro příště pamatovat. Letní kino? Co to je? To ještě u nás někde funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky