baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Aspoň si to budeš pro příště pamatovat. Letní kino? Co to je? To ještě u nás někde funguje? jj u nas to jeste funguje a fungovat bude :-) no hele takovejch akci uz bylo a vzdy si to pamatuji max tyden a pak to stejne zase dopadne tak nejak nedobre...ale vcera jsem mel i doprovod tak to nakonec nebylo uplne nejhorsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Aspoň si to budeš pro příště pamatovat. Letní kino? Co to je? To ještě u nás někde funguje? jj u nas to jeste funguje a fungovat bude :-) no hele takovejch akci uz bylo a vzdy si to pamatuji max tyden a pak to stejne zase dopadne tak nejak nedobre...ale vcera jsem mel i doprovod tak to nakonec nebylo uplne nejhorsi To je good, a doprovod tě nenadával? Kropíš to do sebe a pak tě ještě určitě podpírala cestou domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 To je good, a doprovod tě nenadával? Kropíš to do sebe a pak tě ještě určitě podpírala cestou domů. no mozny to je ze me trochu podpirala ale nejen to kazdopadne to byl zajimavej vecer a to ze jsem spal 3 hodiny radsi neresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 To je good, a doprovod tě nenadával? Kropíš to do sebe a pak tě ještě určitě podpírala cestou domů. no mozny to je ze me trochu podpirala ale nejen to kazdopadne to byl zajimavej vecer a to ze jsem spal 3 hodiny radsi neresim Když se kouknul do zrcadla tak jsi viděl vyvoranou myš ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Zdarec panove..Jak je? Tady to dneska jede koukam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Když se kouknul do zrcadla tak jsi viděl vyvoranou myš ne? zrcadlo jsem radsi ani videt nechtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Když se kouknul do zrcadla tak jsi viděl vyvoranou myš ne? zrcadlo jsem radsi ani videt nechtel Zdar agente s teplou vodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Zdar agente s teplou vodou zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Zdar agente s teplou vodou zdarec pane jak se vede mistře? co nového za horama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jak se vede mistře? co nového za horama? no tak nejak se vede ale mohlo by to byt mnohem lepsi jinak novyho cece asi nic jak u vas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jak se vede mistře? co nového za horama? no tak nejak se vede ale mohlo by to byt mnohem lepsi jinak novyho cece asi nic jak u vas? jo na pohodu, dneska sem měl fičet do plzně a tak nějak jsem to nezvládl tak tu čučím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jo na pohodu, dneska sem měl fičet do plzně a tak nějak jsem to nezvládl tak tu čučím japato ze jsi to nezvladl...taky narocnej vcerejsek?? co nejaka dovolena byla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Zdar borci...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) Zdar borci...... Koukám zas pozdní příchod. Čuss pane Editováno: 15. Srpen 2007, autor: beeson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jo na pohodu, dneska sem měl fičet do plzně a tak nějak jsem to nezvládl tak tu čučím japato ze jsi to nezvladl...taky narocnej vcerejsek?? co nejaka dovolena byla? však to znáš - decentní hele nějaké to koupáníčko v chorvatsku a jinak pohoda kraje Vysočina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 však to znáš - decentní hele nějaké to koupáníčko v chorvatsku a jinak pohoda kraje Vysočina je me to jasny tak ze pohodicka klidecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) Zdar borci...... Koukám zas pozdní příchod. Čuss pane Jak do prace,tak na forum Editováno: 15. Srpen 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 však to znáš - decentní hele nějaké to koupáníčko v chorvatsku a jinak pohoda kraje Vysočina je me to jasny tak ze pohodicka klidecek tak nějak draku, hele ještě máš narazniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 tak nějak draku, hele ještě máš narazniky? no ted ne ale moznost je stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 tak nějak draku, hele ještě máš narazniky? no ted ne ale moznost je stale oká, někdo tu zas chtěl, tak jak budu mit cestu osobakem tak to nějak spácháme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 tak nějak draku, hele ještě máš narazniky? no ted ne ale moznost je stale oká, někdo tu zas chtěl, tak jak budu mit cestu osobakem tak to nějak spácháme jasna vec pane neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Koukám po dovolený nic moc novýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tohle počasí není normální. Dusno jak prase, ani nepotřuju sprchu , mokrej sem až za ušima. Trocha chladu by bodlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Zdar borci...... Koukám zas pozdní příchod. Čuss pane Jak do prace,tak na forum Nemas predky ve spanelsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Depá,nekde v Cerny Hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky