kocht Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 ja uz jsem OK Jak to dopadlo v Praglu,to je na me,nebo na Bauiho? Jestli je to na me,atk to bylo fajne. Hodku jsme kecali a ja byl taky jednou konecne vcas v praci . Dokonce s hodinovym predstihem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 ja uz jsem OK Jak to dopadlo v Praglu,to je na me,nebo na Bauiho? Jestli je to na me,atk to bylo fajne. Hodku jsme kecali a ja byl taky jednou konecne vcas v praci . Dokonce s hodinovym predstihem No jenom aby... No bylo to tak nejak na vas na oba.... Tak to jo..A ty delas na tom kladne,nebo tady v PH?Tak zase pujdes o hodku driv ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 a je kocht je jeste na kasi po vikendu :-) jinak ja jsem si dal v sobotu decent vylet na kole a vecer jsem byl dobre vyrizenej...ale jinak pohodicka klidecek Nj vypada to tak.. Jak to dopadlo vecer v praglu? Hlavne vyslo pocasi,z toho sem mel radost.. jj v Praze hodne dobry...byl i raut atd tak ze velka spokojenost...co kamen...uz jsem tam nebyl asi 3 tydny tak bych se tam mohl zase podivat.. jj pocasi v sobotu ideal na kolo a v nedeli na koupani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 ja jsem zase trochu driv escapenul ve stredu,takze odejdu normalne . Delam v KD. V dolech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Kurec ja bych si šel lehnout Brý dopoledne -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Hezký poledne plantážníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Kurec ja bych si šel lehnout Brý dopoledne No jo no,nemas jezdit nikde po nocich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Kurec ja bych si šel lehnout Brý dopoledne No jo no,nemas jezdit nikde po nocich náhodou uplná pohoda, dálnice uschla, volno takže se fičelo co to dalo ten vitto to je srajda co'? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 tjn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Kurec ja bych si šel lehnout Brý dopoledne No jo no,nemas jezdit nikde po nocich náhodou uplná pohoda, dálnice uschla, volno takže se fičelo co to dalo ten vitto to je srajda co'? nic novyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 zdarec je tu někdóóóóóóóóóóóóó?????????????????? asi ne, když je tu taková ozvěna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 zdarec je tu někdóóóóóóóóóóóóó?????????????????? asi ne, když je tu taková ozvěna ale jo nekdo tu obcas je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 ty jo nervi tak Honzi, čuuuuuuuus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 zdar bandasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 a najednou je tu lidí čusík....bady jak to vypadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 a najednou je tu lidí čusík....bady jak to vypadá? bady ještě čeká, řikal jsem mu at dodá ty delší tak snad to dopadne guut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Sem Bade hodil vobjenavaka na ty Aera A ne ze me ted tady verejne prasknes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Sem Bade hodil vobjenavaka na ty Aera A ne ze me ted tady verejne prasknes ty ve já se snad tak nikdy nenachechtal ve 4 hodiny ráno lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Ve mlc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 @bady OK v poho copak se dělo šukmajstře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Ty ve von to zase vybleje,to je mi jasny. Zase tady budu za vokurku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 sukmajst zase perlil jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Ty ve von to zase vybleje,to je mi jasny. Zase tady budu za vokurku to jsi porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Dobré popoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 a je kocht je jeste na kasi po vikendu :-) jinak ja jsem si dal v sobotu decent vylet na kole a vecer jsem byl dobre vyrizenej...ale jinak pohodicka klidecek Sem myslel, že jedeš do němec na rally? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky