Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Oni ostatni uz jsou treba taky vzhuru,ale spousta jich je treba na ceste do prace :). ja to mam 3 km a dneska jsem vyjimecne nezaspal,takze proto jsem tu tak brzo :)

zdary vary sokolíci

Zdary Jirko.

To kocht ,to známe, to je to samej inženýr, IT atd. makat si to chodí od 8-9 ráno, a dělnická třída tady hnije už od sedmi. :p

Tak ja jsem taky nedelnicka trida :) ,jindy chodim taky tak na 8, pul 9. :) ,ale dneska jsem spal u kamarada a to je nekompromisni nezamacknutelnej budik. Aspon zase pujdu driv domu :)

zdary vary sokolíci

Cau sefe,kdy se dozvis jak jsi dopadl?

zdary vary sokolíci

Cau sefe,kdy se dozvis jak jsi dopadl?

rekl ze do konce srpna...ale doufam ze by to mohlo byt koncem tohoto tydne

Zdary Jirko.

To kocht ,to známe, to je to samej inženýr, IT atd. makat si to chodí od 8-9 ráno, a dělnická třída tady hnije už od sedmi. :p

hele ja muzu chodit na 9 a chodim na pul 8 ;)

A ja to mam zase obracene,mame dohodu na 7,ale chodim na 8,pul 9. Podle toho,kdy vstanu. Ale treba sef je tu skoro porad uz od 6-ti. Az nebudu moc rano spat,jako on,tak tu budu taky klidne v6 :D

Zdary Jirko.

taky ale ta delnicka trida chodi domu ve 3,ja kolikrat i v 6 :)

A ja to mam zase obracene,mame dohodu na 7,ale chodim na 8,pul 9. Podle toho,kdy vstanu. Ale treba sef je tu skoro porad uz od 6-ti. Az nebudu moc rano spat,jako on,tak tu budu taky klidne v6 :D

tak to ja chodim driv jak sef ;) ale jestli zmenim praci tak to budu mit uplne na pohodicku protoze to nebudu skoro vubec chodit do sidla firmy ale budu rovnou jezdit z baraku lol

lol

Upraveno od kocht

Zdary Jirko.

taky ale ta delnicka trida chodi domu ve 3,ja kolikrat i v 6 :)

To máš sice pravdu, ale pak je smutný divadlo na výplatnici. :feve: Už to chce u mě taky změnu.

U me taky zadna hitparada na ziveni 2 Octavek :D

ty kravo tak to se mas mit 2 auta

Nemáš v rodině nějakýho bankéře? lol

Nazdárek.

Hele to se zase někomu něco povedlo :-) Už jsem to viděl na očku ale ne celé ...je to fakt sranda :smich:

no ja jsem to videl dnes poprve a docela me to pobavilo ;)

Jsme na to koukali při oslavě narozenin kamarádky na Slovensku a pod dávkou je to ještě zajímavější :smich: :smich:

Jsme na to koukali při oslavě narozenin kamarádky na Slovensku a pod dávkou je to ještě zajímavější :smich: :smich:

tak tomu verim ze pri jiste mire opilosti je to zazivnejsi lol

tak tomu verim ze pri jiste mire opilosti je to zazivnejsi lol

Nevím jestli jsi se koukal na celou tu hitparádu ale jsou tak dobré blbosti ...docela nadřené je ale taky to jak tam ty kluci skáčou ...na to, kolik jim je tak jsou dobří. :palec2:

Hoši hoši hovno v koši

Nevím jestli jsi se koukal na celou tu hitparádu ale jsou tak dobré blbosti ...docela nadřené je ale taky to jak tam ty kluci skáčou ...na to, kolik jim je tak jsou dobří. :palec2:

jj videl jsem tak pulku...ale ty kluci co jsou hned na zacatku jsou fakt dobry docela jsem cumel :palec2:

Hoši hoši hovno v koši

nemééél béku kol5

nemééél béku kol5

O.K.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.