kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Oni ostatni uz jsou treba taky vzhuru,ale spousta jich je treba na ceste do prace . ja to mam 3 km a dneska jsem vyjimecne nezaspal,takze proto jsem tu tak brzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 zdary vary sokolíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdary Jirko. To kocht ,to známe, to je to samej inženýr, IT atd. makat si to chodí od 8-9 ráno, a dělnická třída tady hnije už od sedmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak ja jsem taky nedelnicka trida ,jindy chodim taky tak na 8, pul 9. ,ale dneska jsem spal u kamarada a to je nekompromisni nezamacknutelnej budik. Aspon zase pujdu driv domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 zdary vary sokolíci Cau sefe,kdy se dozvis jak jsi dopadl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 zdary vary sokolíci Cau sefe,kdy se dozvis jak jsi dopadl? rekl ze do konce srpna...ale doufam ze by to mohlo byt koncem tohoto tydne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdary Jirko.To kocht ,to známe, to je to samej inženýr, IT atd. makat si to chodí od 8-9 ráno, a dělnická třída tady hnije už od sedmi. hele ja muzu chodit na 9 a chodim na pul 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 A ja to mam zase obracene,mame dohodu na 7,ale chodim na 8,pul 9. Podle toho,kdy vstanu. Ale treba sef je tu skoro porad uz od 6-ti. Az nebudu moc rano spat,jako on,tak tu budu taky klidne v6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdary Jirko.To kocht ,to známe, to je to samej inženýr, IT atd. makat si to chodí od 8-9 ráno, a dělnická třída tady hnije už od sedmi. taky ale ta delnicka trida chodi domu ve 3,ja kolikrat i v 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 A ja to mam zase obracene,mame dohodu na 7,ale chodim na 8,pul 9. Podle toho,kdy vstanu. Ale treba sef je tu skoro porad uz od 6-ti. Az nebudu moc rano spat,jako on,tak tu budu taky klidne v6 tak to ja chodim driv jak sef ale jestli zmenim praci tak to budu mit uplne na pohodicku protoze to nebudu skoro vubec chodit do sidla firmy ale budu rovnou jezdit z baraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 (editace) Editováno: 22. Srpen 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdary Jirko.To kocht ,to známe, to je to samej inženýr, IT atd. makat si to chodí od 8-9 ráno, a dělnická třída tady hnije už od sedmi. taky ale ta delnicka trida chodi domu ve 3,ja kolikrat i v 6 To máš sice pravdu, ale pak je smutný divadlo na výplatnici. Už to chce u mě taky změnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 U me taky zadna hitparada na ziveni 2 Octavek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 U me taky zadna hitparada na ziveni 2 Octavek ty kravo tak to se mas mit 2 auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 U me taky zadna hitparada na ziveni 2 Octavek Nemáš v rodině nějakýho bankéře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 http://ocko.idnes.cz/ukazse.asp?klip=4&q=H#hitparada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 http://ocko.idnes.cz/ukazse.asp?klip=4&q=H#hitparada Nazdárek. Hele to se zase někomu něco povedlo :-) Už jsem to viděl na očku ale ne celé ...je to fakt sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 http://ocko.idnes.cz/ukazse.asp?klip=4&q=H#hitparada Nazdárek. Hele to se zase někomu něco povedlo :-) Už jsem to viděl na očku ale ne celé ...je to fakt sranda no ja jsem to videl dnes poprve a docela me to pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 http://ocko.idnes.cz/ukazse.asp?klip=4&q=H#hitparada Nazdárek. Hele to se zase někomu něco povedlo :-) Už jsem to viděl na očku ale ne celé ...je to fakt sranda no ja jsem to videl dnes poprve a docela me to pobavilo Jsme na to koukali při oslavě narozenin kamarádky na Slovensku a pod dávkou je to ještě zajímavější :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Jsme na to koukali při oslavě narozenin kamarádky na Slovensku a pod dávkou je to ještě zajímavější :smich: tak tomu verim ze pri jiste mire opilosti je to zazivnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Jsme na to koukali při oslavě narozenin kamarádky na Slovensku a pod dávkou je to ještě zajímavější :smich: tak tomu verim ze pri jiste mire opilosti je to zazivnejsi Nevím jestli jsi se koukal na celou tu hitparádu ale jsou tak dobré blbosti ...docela nadřené je ale taky to jak tam ty kluci skáčou ...na to, kolik jim je tak jsou dobří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Hoši hoši hovno v koši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Nevím jestli jsi se koukal na celou tu hitparádu ale jsou tak dobré blbosti ...docela nadřené je ale taky to jak tam ty kluci skáčou ...na to, kolik jim je tak jsou dobří. jj videl jsem tak pulku...ale ty kluci co jsou hned na zacatku jsou fakt dobry docela jsem cumel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Hoši hoši hovno v koši nemééél béku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 nemééél béku O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky