Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Jinak přeji dobré ráno pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Jinak přeji dobré ráno pánové Nazdárek všem Tady někdo nemůže dospat otvíračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Jinak přeji dobré ráno pánové Nazdárek všem Tady někdo nemůže dospat otvíračky. Ne ne ...já bych klidně spal ..jenom chodím tak brzo do práce ...abych zase mohl chodít dříve domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 bre rano sokolíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 bre rano sokolíci Hele já jsem ani pionýr nebyl ...moje kariéra skončila u jiskry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 bre rano sokolíci Hele já jsem ani pionýr nebyl ...moje kariéra skončila u jiskry tady zazijes co jsi jeste nezazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 bre rano sokolíci Hele já jsem ani pionýr nebyl ...moje kariéra skončila u jiskry Že se nestydíš Ale pokud jsi mladší ročník ,tak tě to omlouvá. Jo nebylo nad to ,ulejt se ze školy a stát u pomníku neznámého sovětského vojína s červeným šátkem na krku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 bre rano sokolíci Hele já jsem ani pionýr nebyl ...moje kariéra skončila u jiskry tady zazijes co jsi jeste nezazil Tak sokolík to ještě jde ....teď si vem že sem jednoho rána přijdem a budem se zdravit a oslovovat pane soudruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 bre rano sokolíci Hele já jsem ani pionýr nebyl ...moje kariéra skončila u jiskry Že se nestydíš Ale pokud jsi mladší ročník ,tak tě to omlouvá. Jo nebylo nad to ,ulejt se ze školy a stát u pomníku neznámého sovětského vojína s červeným šátkem na krku. Jo jo ..je to tím mladším ročníkem, já jsem byl těsně před dveřma že bych dostal modrou košili a červený šátek ...ale nějak jsem se z toho ulil a potom když jsem usoudil v pozdějším věku že by to mělo přínos do života tak už to nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 bre rano sokolíci Hele já jsem ani pionýr nebyl ...moje kariéra skončila u jiskry tady zazijes co jsi jeste nezazil Tak sokolík to ještě jde ....teď si vem že sem jednoho rána přijdem a budem se zdravit a oslovovat pane soudruhu myslim ze tohle uz tu bylo a rikali jsme si tak cely den...je pravda ze obcas to tady bylo hodne vesely a za den jsme nepsali nekolik desitek stranek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 bejvavalo......Co je vubec se Sejisem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Zdar holoto!! :D Tady to zase jede koukam... Ja taky ted jedu..Do dejvic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tak dneska jsem tu asi naposledy pánové , zítra dovolená a v uterý uráááá do Turecka a po návratu pár dní doma a uráá na Dukovany na měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tak dneska jsem tu asi naposledy pánové , zítra dovolená a v uterý uráááá do Turecka a po návratu pár dní doma a uráá na Dukovany na měsíc. tak to by sis to mel uzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Privez nejakej vyhorelej clanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 nazdar hygieniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 hele penize za airbagovku dosly na ucet,takze diky za predavku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Dobré dopoledne zdary vary kolego...co sobota mimon?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 hele penize za airbagovku dosly na ucet,takze diky za predavku čus legáčku, není zač, rád jsem tě viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Dobré dopoledne zdary vary kolego...co sobota mimon?? Vary jsou daleko Jsou Mimoňské války? Jsem nějak nepostřehl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Dobré dopoledne zdary vary kolego...co sobota mimon?? Vary jsou daleko Jsou Mimoňské války? Jsem nějak nepostřehl jj jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Jsou Mimoňské války? Jsem nějak nepostřehl jj jsou A známe účast? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 A známe účast? bohuzel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky