baurak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tak prisel jsem se na chvilku podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 kochte středa kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 hovno až čtvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 zdarec bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 zdarec bade zda jiřiku, jak bylo v mimouni teda jestli jsi byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 zdarec bade zda jiřiku, jak bylo v mimouni teda jestli jsi byl? nakonec jsem nejel pane...nejak nebyl cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Nazdárek .. trocha mrtvo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Klidne . Cas misto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Nazdárek .. trocha mrtvo, ne? Úúplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Klidne . Cas misto ? kolem 11h to jsi v robotě Ahoj Loriiiiiiii -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Brý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 zdary vary :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 no ty kráso i , čusáá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 hojky badysku a baui už nemam audi jak se mate?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 hojky badysku a baui už nemam audi jak se mate?? ja pohodicka klidecek...japato ze uz neni audi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 jj japato že neni audíí? jinak pohodička a luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tak to jsme to nepsali pekne Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 hojte.. ja se všichni máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 ja pohodicka klidecek...japato ze uz neni audi?? šla do světa, nějak se tam vysralo čidlo příčného zrychlení, či co to hodilo za chybu, prestaly fungovat zrcatka a posledni den se mi nejak zaseklo stahovani okynek k memu udivu to auto bylo temer cele v kytu a nic nebylo puvodniho, takze asi i proto to frcelo z domu pryc chi a jeste se tam mel delat servis plus rozvody a do toho se mi uz nechtelo... tak sme jeste trosku pohrali si s kilometry a prodala se. chjo, uz vim ze TT nebrat, tvrde, zere to a pokud to nekoupis nove, tak buh vi co s tim bylo... ale byly to hezky casy s audi na silnicich vzprek na pneu uz temer zadny co oktule, jak jezdi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 a to me jeste nastavala mamca - jak sem ji nechala oktuli, tak chudina moje mala je ted cela podrena - mati s ni jezdi po poli a pres vetve, takze auto vypada jak nejaka stara podobana starena a nejvic me dostal Jirka kdyz oktu vzal na drahu pro crosove motorky... trpela holka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 ahoj lori, mame se fajne, vikend za nami, perny tyden pred nami neni nac si ztěžovat co ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 šla do světa, nějak se tam vysralo čidlo příčného zrychlení, či co to hodilo za chybu, prestaly fungovat zrcatka a posledni den se mi nejak zaseklo stahovani okynek k memu udivu to auto bylo temer cele v kytu a nic nebylo puvodniho, takze asi i proto to frcelo z domu pryc chi a jeste se tam mel delat servis plus rozvody a do toho se mi uz nechtelo... tak sme jeste trosku pohrali si s kilometry a prodala se. chjo, uz vim ze TT nebrat, tvrde, zere to a pokud to nekoupis nove, tak buh vi co s tim bylo... ale byly to hezky casy s audi na silnicich vzprek na pneu uz temer zadny co oktule, jak jezdi?? tak to je asi lepsi to prodat kdyz uz to bylo takhle...jj octa jezdi porad...zatim pohodicka a doufam ze jeste neco vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tak to je asi lepsi to prodat kdyz uz to bylo takhle...jj octa jezdi porad...zatim pohodicka a doufam ze jeste neco vydrzi jo to ony vydrzi, chi, to jak vidim u kamci na dilne ty rozstreleny okty a za mesic ji vidim uplne jak novou, tak je to nesmrtelny auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 kurec tak audi moc nepojezdilo, tak a co ted, zase koktu néé? lorrri nebyla si čistě náhodou týden zpět v obci Dobronín? zahlédl jsem tam aspon hooodně ti podobnou holčinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 kua to jsou veci takhle povecerech..... Bade,budes v Kladne jo? ja by jsem se kvuli tobe na chvilku ulil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky