kocht Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 TY !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 dobrý předobědový čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 ty ve hale ho.....SEMI je tu taky jo? No ne....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 dobrý předobědový čas Ar vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 kua tak se shanim nekoho na obed v Praze a nikomu se nechce kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 bzch sel,ale mam to trochu y ruky......Ale ty se se mnou stejne nebavis,takze by jsem nesel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Čau kluci...tak jaké je dneska téma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) kua tak se shanim nekoho na obed v Praze a nikomu se nechce kua Bauraku, já s tebou pujdu ...za 2 hodiny jsem tam a jdem :-))) Editováno: 28. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 dobrý předobědový čas Ar vole Ar krávo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 kua tak se shanim nekoho na obed v Praze a nikomu se nechce kua Jsi mi nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a koukam ze tady by se hnedka nekdo nasel...ja muzu tak za hodinku vyrazit na obidek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a koukam ze tady by se hnedka nekdo nasel...ja muzu tak za hodinku vyrazit na obidek:-) tak na mě počkej 4 hodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Voe se nalítáš.Do Prahy na oběd,do štrambu na veču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a koukam ze tady by se hnedka nekdo nasel...ja muzu tak za hodinku vyrazit na obidek:-) To by byl asi můj nejdražší oběd co jsem kdy měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 hosi kdybych vedel ze je takovej zajem tak jsem to sem napsal uz tak v 8 rano a na 12 by jsme to mozna dali dohromady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 hosi kdybych vedel ze je takovej zajem tak jsem to sem napsal uz tak v 8 rano a na 12 by jsme to mozna dali dohromady :-) Je vidět že oběd s tebou rozpoutává veliký zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Voe se nalítáš.Do Prahy na oběd,do štrambu na veču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 hosi kdybych vedel ze je takovej zajem tak jsem to sem napsal uz tak v 8 rano a na 12 by jsme to mozna dali dohromady :-) Je vidět že oběd s tebou rozpoutává veliký zájem jsem z toho trosku zaskocen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 hosi kdybych vedel ze je takovej zajem tak jsem to sem napsal uz tak v 8 rano a na 12 by jsme to mozna dali dohromady :-) Je vidět že oběd s tebou rozpoutává veliký zájem jsem z toho trosku zaskocen Hvězda no ...co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 No to si prave nemyslim.. No tak to je blby..me se ta patecni akce prave presunula na sobotu.. tak to Martínku znamená jen jediné a sice to že se opet nepotkame No to me ale pekne sere Jiricku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a koukam ze tady by se hnedka nekdo nasel...ja muzu tak za hodinku vyrazit na obidek:-) Ja bych sel,ale nez se utrhnes,tak ja chcipnu hlady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a koukam ze tady by se hnedka nekdo nasel...ja muzu tak za hodinku vyrazit na obidek:-) Ja bych sel,ale nez se utrhnes,tak ja chcipnu hlady.. jsem v Holesovicich a muzu hned!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 No to me ale pekne sere Jiricku.. no ale vypada to ze to tak bohuzel dopadne:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Hvězda no ...co dodat zas tak obliben v kolektivu nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 hosi kdybych vedel ze je takovej zajem tak jsem to sem napsal uz tak v 8 rano a na 12 by jsme to mozna dali dohromady :-) Je vidět že oběd s tebou rozpoutává veliký zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky