Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

taky by jsem nekam vypadl a tak na rok a pul minimalne. Me ted nasrala kolegyne......

muzes mluvit o velkem stesti ze te neposrala

To je fakt.. lol lol...Kamarade,kdybych ja mel jet za kazdy nasrani kolegyni na rok a pul pryc,tak uz se nevratim vole... :help:

To je skoda co,Jirko..Nezbylo misto,nebo jak?Tak teda asi v sabato... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fakt.. lol lol...Kamarade,kdybych ja mel jet za kazdy nasrani kolegyni na rok a pul pryc,tak uz se nevratim vole... :help:

To je skoda co,Jirko..Nezbylo misto,nebo jak?Tak teda asi v sabato... ;)

Prave ze misto je ale v praci jsou dementi tak ze proto nikam nejedu

Odkaz ke komentáři

Nápodobně... :)

A to je zlo.. :(

Tak to je blby Jiriku..Leda se hodit marod... ;) Nebo proste rekni,ze jdes a di.. ;) A co tamto,jak si psal,ze by se ti to pacilo..?

Odkaz ke komentáři

A to je zlo.. :(

Tak to je blby Jiriku..Leda se hodit marod... ;) Nebo proste rekni,ze jdes a di.. ;) A co tamto,jak si psal,ze by se ti to pacilo..?

to je prave dalsi problem a to takovej ze s ni mam zitra schuzku jestli ano nebo ne...a jeslti rekne ano tak jdu hned dat vypoved ;)

Odkaz ke komentáři

to je prave dalsi problem a to takovej ze s ni mam zitra schuzku jestli ano nebo ne...a jeslti rekne ano tak jdu hned dat vypoved ;)

Jo tak takhle to mas..Tak snad Ti rekne,ze jo..To zase by bylo blby odfrcet pryc..By si sel asi na dohodu pak ne?

Odkaz ke komentáři

Jo tak takhle to mas..Tak snad Ti rekne,ze jo..To zase by bylo blby odfrcet pryc..By si sel asi na dohodu pak ne?

jj potrebuju to dohodou...to ze si hodim marod taky bylo v planu ale proste ta nova prace je pro me dulezita tak i kvuli to jsem radsi zustal doma ;)

Odkaz ke komentáři

jj potrebuju to dohodou...to ze si hodim marod taky bylo v planu ale proste ta nova prace je pro me dulezita tak i kvuli to jsem radsi zustal doma ;)

Je mi to uplne jasny...Rozumny reseni.. ;):palec2:

2kocht: tak di ne? :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...