baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 to me neco pripomelo taky se na me uz letos nekdy vysral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 taky se na me uz letos nekdy vysral To už tak bývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 taky se na me uz letos nekdy vysral To už tak bývá... poučení pro příště že!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ne Marty, ten se na mě úplně VYSRAL...!!! to me neco pripomelo Jo?A co? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Hele ten smudla uz ti pak asi nevolal ne?Sem s nim dneska mluvil a prej ma novy auto od vcerejska doma.. Ne Marty, ten se na mě úplně VYSRAL...!!! NO na druhou stranu,aspon neotravoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ne Marty, ten se na mě úplně VYSRAL...!!! to me neco pripomelo Jo?A co? lol to se ani neptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 NO na druhou stranu,aspon neotravoval.. No zas jako jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ne Marty, ten se na mě úplně VYSRAL...!!! to me neco pripomelo Jo?A co? lol to se ani neptej Proc,to je to tak vazny? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Proc,to je to tak vazny? lol tak ta Sicílie je na levačku...tak ze asi v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 taky by jsem nekam vypadl a tak na rok a pul minimalne. Me ted nasrala kolegyne...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 taky by jsem nekam vypadl a tak na rok a pul minimalne. Me ted nasrala kolegyne...... muzes mluvit o velkem stesti ze te neposrala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 taky by jsem nekam vypadl a tak na rok a pul minimalne. Me ted nasrala kolegyne...... muzes mluvit o velkem stesti ze te neposrala To je fakt.. lol...Kamarade,kdybych ja mel jet za kazdy nasrani kolegyni na rok a pul pryc,tak uz se nevratim vole... To je skoda co,Jirko..Nezbylo misto,nebo jak?Tak teda asi v sabato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 To je fakt.. lol...Kamarade,kdybych ja mel jet za kazdy nasrani kolegyni na rok a pul pryc,tak uz se nevratim vole... To je skoda co,Jirko..Nezbylo misto,nebo jak?Tak teda asi v sabato... Prave ze misto je ale v praci jsou dementi tak ze proto nikam nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Voe normalne ji mam docela rad,ale ted me fakt nasrala pica jedna..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 To je fakt.. lol...Kamarade,kdybych ja mel jet za kazdy nasrani kolegyni na rok a pul pryc,tak uz se nevratim vole... Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 To je fakt.. lol...Kamarade,kdybych ja mel jet za kazdy nasrani kolegyni na rok a pul pryc,tak uz se nevratim vole... Nápodobně... A to je zlo.. Tak to je blby Jiriku..Leda se hodit marod... Nebo proste rekni,ze jdes a di.. A co tamto,jak si psal,ze by se ti to pacilo..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 A to je zlo.. Tak to je blby Jiriku..Leda se hodit marod... Nebo proste rekni,ze jdes a di.. A co tamto,jak si psal,ze by se ti to pacilo..? to je prave dalsi problem a to takovej ze s ni mam zitra schuzku jestli ano nebo ne...a jeslti rekne ano tak jdu hned dat vypoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 to je prave dalsi problem a to takovej ze s ni mam zitra schuzku jestli ano nebo ne...a jeslti rekne ano tak jdu hned dat vypoved No ty bejku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 to je prave dalsi problem a to takovej ze s ni mam zitra schuzku jestli ano nebo ne...a jeslti rekne ano tak jdu hned dat vypoved Jo tak takhle to mas..Tak snad Ti rekne,ze jo..To zase by bylo blby odfrcet pryc..By si sel asi na dohodu pak ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 to je prave dalsi problem a to takovej ze s ni mam zitra schuzku jestli ano nebo ne...a jeslti rekne ano tak jdu hned dat vypoved Jo tak takhle to mas..Tak snad Ti rekne,ze jo..To zase by bylo blby odfrcet pryc..By si sel asi na dohodu pak ne? jj potrebuju to dohodou...to ze si hodim marod taky bylo v planu ale proste ta nova prace je pro me dulezita tak i kvuli to jsem radsi zustal doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 to je prave dalsi problem a to takovej ze s ni mam zitra schuzku jestli ano nebo ne...a jeslti rekne ano tak jdu hned dat vypoved No ty bejku je to tak pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 ja chci domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 ja chci domu tak jdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 to je prave dalsi problem a to takovej ze s ni mam zitra schuzku jestli ano nebo ne...a jeslti rekne ano tak jdu hned dat vypoved Jo tak takhle to mas..Tak snad Ti rekne,ze jo..To zase by bylo blby odfrcet pryc..By si sel asi na dohodu pak ne? jj potrebuju to dohodou...to ze si hodim marod taky bylo v planu ale proste ta nova prace je pro me dulezita tak i kvuli to jsem radsi zustal doma Je mi to uplne jasny...Rozumny reseni.. 2kocht: tak di ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Je mi to uplne jasny...Rozumny reseni.. no uvidime kdyz to dopadne tak to bude fajn a v sobotu kdyz dorazim tak o tom muzeme pohovorit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky