kocht Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 kdyby to slo,tak uz jsem davno pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Je mi to uplne jasny...Rozumny reseni.. no uvidime kdyz to dopadne tak to bude fajn a v sobotu kdyz dorazim tak o tom muzeme pohovorit Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 kdyby to slo,tak uz jsem davno pryc NO jasny no..Ono to casto neni tak jednoduchy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak.. vadilo kdybych prijel nekam v case obeda a ze jsme u vas mohli pripadne skocit nekam na jidlo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 (editace) Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak.. vadilo kdybych prijel nekam v case obeda a ze jsme u vas mohli pripadne skocit nekam na jidlo?? Pokud nebude rodina moc naruziva na spolecny obedvani,tak by to problem byt nemel.. Editováno: 30. Srpen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak.. vadilo kdybych prijel nekam v case obeda a ze jsme u vas mohli pripadne skocit nekam na jidlo?? Pokud nebude rodina moc naruziva na spolecny obedvani,tak by to problem byt nemel.. ok tak ja bych se predem ozval...at vam voe nerozvracim rodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak.. vadilo kdybych prijel nekam v case obeda a ze jsme u vas mohli pripadne skocit nekam na jidlo?? Pokud nebude rodina moc naruziva na spolecny obedvani,tak by to problem byt nemel.. ok tak ja bych se predem ozval...at vam voe nerozvracim rodinu V pohode,to my si nenechame... tak si dame vedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 V pohode,to my si nenechame... tak si dame vedet.. popripade muzeme na plaz na jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 V pohode,to my si nenechame... tak si dame vedet.. popripade muzeme na plaz na jedno Taky moznost..Zalezi kolik bude a vubec na okolnostech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Taky moznost..Zalezi kolik bude a vubec na okolnostech.. tak to je jasna vec pane...hlavne zadnej stres pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Taky moznost..Zalezi kolik bude a vubec na okolnostech.. tak to je jasna vec pane...hlavne zadnej stres pane Jasnacka.. Domluveno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 ahooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 ahooooj Ajóóóóóóój... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 ahooooj Ajóóóóóóój... jak žiješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 jak žiješ? No žiju, jak se dá... A docela to jde. Je v Rajhradě nějaká schopná hospodec, nejlíp s vařbou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Jdu na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 dobrý večer Buď zdráv, dobří holubi se vracejí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 zdar chlape.já jsem tu pořád,ale většinou sám.vždy alespoň jednou za den.tak jak ti dupou králíci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 zdar chlape.já jsem tu pořád,ale většinou sám.vždy alespoň jednou za den.tak jak ti dupou králíci? Tak na pohodu, viz pár příspěvků výše. Zkrátka auta mi jezdí, holky se mi líbí a pivo mě chutná, takže na pohodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 tak vítej v klubu přátel u dobré pohody.doufám,že ti i stojí a vynechal jsi to jen omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 tak zatím.kouknu na film a jdu hajat.dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 doufám,že ti i stojí a vynechal jsi to jen omylem. Tohle sem nezatahuj, ještě se toho někdo chytne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 hoj lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky