BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ted na to koukam Bade,ty jsi presedlal do 1,8my? bejku já měl vždy 1,8 akorát ted i s tou vrtulou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ted na to koukam Bade,ty jsi presedlal do 1,8my? bejku já měl vždy 1,8 akorát ted i s tou vrtulou Aha..Nevim proc ziju v domneni,ze jsi mel 1,6ku... A uz ses s tou "vrtulkou" ofiko nekde pradstavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ted na to koukam Bade,ty jsi presedlal do 1,8my? bejku já měl vždy 1,8 akorát ted i s tou vrtulou Aha..Nevim proc ziju v domneni,ze jsi mel 1,6ku... A uz ses s tou "vrtulkou" ofiko nekde pradstavil? no tu má tatík 1,6 ale ja nee představení tak asi na besídce, pokud se to stihne, trošku se předělává čumák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 synci máte někdo origo ostřiky na narazníku? potřebuju něco poměřit :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 baba leti kominem .....zdar Baui co to stoji takovy Wokna dneska? Zalezi jestli plastaky,nebo dreveny.. :smich: presne tak...tak se cena hodne lisi...a zalezi jestli to budou nejaky normal okna nebo jestli to bude zakazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 No tak to jsme na tom s tema fakturama docela obdobne koukam.. Je to vopruz nejvetsi..Ale ja mam zase dneska posledni den v tyhle funkci.. To je pekny,udelat takovej kseftik.. tak trosku jsme ti firemni penize roztocil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 synci máte někdo origo ostřiky na narazníku? potřebuju něco poměřit :o Máme je tam z fabriky,ale nevím,kdy se dostanu k autu.Co potřebuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ted na to koukam Bade,ty jsi presedlal do 1,8my? bejku já měl vždy 1,8 akorát ted i s tou vrtulou Aha..Nevim proc ziju v domneni,ze jsi mel 1,6ku... A uz ses s tou "vrtulkou" ofiko nekde pradstavil? no tu má tatík 1,6 ale ja nee představení tak asi na besídce, pokud se to stihne, trošku se předělává čumák Jo taaaaaak,tak to joooo.. Potrebuje malicko narovnat vrasky na predku holka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 synci máte někdo origo ostřiky na narazníku? potřebuju něco poměřit :o Máme je tam z fabriky,ale nevím,kdy se dostanu k autu.Co potřebuješ? potřeboval bych oměřit umístění, tedy vzdálenost od např levé spodní mřížky nárazníku (strana blíže ke středu auta) do přibližného středu ostřiku jestli to je 10cm nebo kolik díkes blbouni to zespod nárazníku nemaji nijak naznačeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Potrebuje malicko narovnat vrasky na predku holka? jojo přesně tak, dostane nové modré kukadla apod. nejhorší je, že už tu zas do mě šije člověk jestli mu jí neprodám ale doufám že jak okusím pořádně vrtuli, bude jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Potrebuje malicko narovnat vrasky na predku holka? jojo přesně tak, dostane nové modré kukadla apod. nejhorší je, že už tu zas do mě šije člověk jestli mu jí neprodám ale doufám že jak okusím pořádně vrtuli, bude jasno tak ze xeny jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tak ze xeny jo?? no něco mě řikalo schovej si je a neprodavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tak ze xeny jo?? no něco mě řikalo schovej si je a neprodavej chytrej panacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 hezky pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Šoféruješ auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvý pravý straně je sráz, nalevo od tebe je obrovské hasičské auto a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá kůň, který je evidentně větší než tvoje auto, s kovbojem na zádech a tak ho nemůžeš předjet. Za tebou tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Kůň a vrtulník mají přesně tvojí rychlost. Co uděláš, aby ses bez nebezpečí dostal z této situace? Dobře si to promysli! Odpoved je dole Sesedneš kurva z kolotoče a půjdeš dělat něco užitečnějšího!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 to je blbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Jede blondýna autem po dálnici a bouchne do kamionu předním nárazníkem. Nasupenej řidič vystoupí, vytáhne ji ven, nakreslí na zem čtverec a řekne jí: "Stoupni si do toho čtverce a běda ti, jestli z něj vylezeš!" Blondýna si tedy do něj stoupne a čeká co bude. Kamioňák vytáhne tyč a rozmlátí jí nárazník. Podívá se na ni, ale ona se jen blbě hihňá. "Ty se budeš ještě smát jo?" Tak jí vymlátí přední sklo. A ona zase: Hihihihi. Tak se nasere a rozmlátí jí auto úplně na sračky. Okna, kastli,prostě všechno. A ona záchvat smíchu.Kamioňák křičí: "CO SE FURT SMĚJEŠ TY KRÁVO JEDNA?! TO NENÍ TVOJE AUTO NEBO CO? " A ona na to: "Ale jo je, ale pokaždý když jste se nedíval, tak jsem z toho čtverce vystoupila :-))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Potrebuje malicko narovnat vrasky na predku holka? jojo přesně tak, dostane nové modré kukadla apod. nejhorší je, že už tu zas do mě šije člověk jestli mu jí neprodám ale doufám že jak okusím pořádně vrtuli, bude jasno Jo taaaaak...A jaka je to farba? Ti taky poradim... Schovej si ji a neprodavej.. A jak pises..Az ji poradne okusis,uvidis sam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A jaka je to farba? no je to číbrný, asi jediná zavada, že to není čebrený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 to je blbec ty umis cloveka potesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 jj ten s blondynkou je vybornej :-ä Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ten s blondynou je ultracool . Celej kancl to u nas dostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A jaka je to farba? no je to číbrný, asi jediná zavada, že to není čebrený No tak ale to se da vydrzet ta barva ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Nevim jak vy,ale ja jdu jeast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Nevim jak vy,ale ja jdu jeast Ja to jeste chvili vydrzim..Pred hodinou sem sezral tvaroh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky