baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 NO jako igelitka z Lidlu... Hele ja si taky myslel,ze to zvladnu,ale pak sem se rozvalil u bedny na zem,prehoupla se desata a padlo to na me vole... A pak sem byl tuhej ve vterine..Spachame neco jinyho.. 2ovidius: Zase,chybama se clovek uci vid.. lol to je sama vymluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 no vecer prihodim foto at je cemu se chechtat jo a Baui, co jsi to tam mel za kamaradky? si mi je ani nechtel ukazat co? jj kamaradky v pohode obvzlast ta jedna co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ja pam,voe co tam delas? ále byl jsem se podívat na baráček za 50 milionku, a to prosím pouze stavba pro 2 lidi ty ve o ten by jsem se chtel teda starat. Vyhozeny penize pan majitel se jistě o to starat nebude, 4 patra, cely barak je litý beton a to včetně šikmé střechy,lahudka, něco jak atomovej kryt, okna velikost plochy 3,5 x 2,65 metru prostě maras, golfové hřiště uvnitř, a to chudák v te ceně nemá ani garaž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 no vecer prihodim foto at je cemu se chechtat jo a Baui, co jsi to tam mel za kamaradky? si mi je ani nechtel ukazat co? jj kamaradky v pohode obvzlast ta jedna co nemyslis tu brunetecku....... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 no vecer prihodim foto at je cemu se chechtat jo a Baui, co jsi to tam mel za kamaradky? si mi je ani nechtel ukazat co? jj kamaradky v pohode obvzlast ta jedna co nemyslis tu brunetecku....... lol asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Takze Baui tady par slibovanych fotecek-na nekterych foto je jednoznacne prokazatelne, ze ja jsem byl jak delo - teda maly delo protoze jako velky delo jsem byl az dyl taky je videt jak jsme schopny tanecnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 jo nahodny setkani jsou nejhorsi - potkal jsem se s Baurakem 3x a vzdy to skoncilo tak jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Teda Bauí,pěkná kámoška .Klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 V jakym klubu je to focený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 hlavne ted jak koukam na ty fotky-ale nejaka ta pani tam byla........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Teda Bauí,pěkná kámoška .Klobouk dolů ne to je omyl-to je moje kamoska :) tu Bauraka je tahle(brunetka) a ani mi nechtel rict podrobnosti..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 V jakym klubu je to focený? Bilej kamen-Doksy-posledni letosni akce tak jsme si to nemohli nechat ujit..... a poradne to zapit na tyhle fotce je dobre videt jak jsem se vyhezcil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jo Bílej kámen,tam jsem jako doma,z tý fotky jsem to nepoznal.A nebo to bude tím,že jsem tam ještěn za střízliva nebyl.Minule jsem tam nadejchal 3,5 promile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Teda Bauí,pěkná kámoška .Klobouk dolů ne to je omyl-to je moje kamoska :) tu Bauraka je tahle(brunetka) a ani mi nechtel rict podrobnosti..... Tak to teda ještě větší klobouk dolů ,pěkná paní.Volná,volná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jo Bílej kámen,tam jsem jako doma,z tý fotky jsem to nepoznal.A nebo to bude tím,že jsem tam ještěn za střízliva nebyl.Minule jsem tam nadejchal 3,5 promile no bohuzel nevim kolik bych nafunel ja ale neco urcite.... jinak kterou pani myslis - ta moje, jak pisu "kamoska", volna neni protoze ted pecuje o me a na tu brunetku se musis optat Bauiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jo Bílej kámen,tam jsem jako doma,z tý fotky jsem to nepoznal.A nebo to bude tím,že jsem tam ještěn za střízliva nebyl.Minule jsem tam nadejchal 3,5 promile no bohuzel nevim kolik bych nafunel ja ale neco urcite.... jinak kterou pani myslis - ta moje, jak pisu "kamoska", volna neni protoze ted pecuje o me a na tu brunetku se musis optat Bauiho Já si dělal srandu,ale pěkný jsou obě,to je pravda.Tak já se ještě zeptám Bauího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Zdar vespolek hospodo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak to teda ještě větší klobouk dolů ,pěkná paní.Volná,volná? jojo pani je volna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jinak fooootky moooc pekny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cus draci po ranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak to teda ještě větší klobouk dolů ,pěkná paní.Volná,volná? jojo pani je volna no hele a od kud je? ty jsi teda vyrecnej...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Slecna pekna,to se musi nechat. A Baurak tam vypada,ze je nejakej naslaplej . Ze by nejaky fitecko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak to teda ještě větší klobouk dolů ,pěkná paní.Volná,volná? jojo pani je volna no hele a od kud je? ty jsi teda vyrecnej...... no bydli nedaleko me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Slecna pekna,to se musi nechat. A Baurak tam vypada,ze je nejakej naslaplej . Ze by nejaky fitecko? ja myslim ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky