baurak Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 Baui, máš ještě ty nárazníky? neco by se sehnat dalo
Petr s Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 tak, kdyby náhodou byl, v tý barvě, tak mi pošli SZ. Dík
baurak Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 tak, kdyby náhodou byl, v tý barvě, tak mi pošli SZ. Dík ok zkusim zjistit
baurak Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 Jo Bílej kámen,tam jsem jako doma,z tý fotky jsem to nepoznal.A nebo to bude tím,že jsem tam ještěn za střízliva nebyl.Minule jsem tam nadejchal 3,5 promile jsem te tam jeste nevidel
jirka3 Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 Jo Bílej kámen,tam jsem jako doma,z tý fotky jsem to nepoznal.A nebo to bude tím,že jsem tam ještěn za střízliva nebyl.Minule jsem tam nadejchal 3,5 promile jsem te tam jeste nevidel Je fakt,že letos jsem to docela odfláknul,páč jsem byl delší dobu mimo,takže kámen proběhnul tak 3x
baurak Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 Je fakt,že letos jsem to docela odfláknul,páč jsem byl delší dobu mimo,takže kámen proběhnul tak 3x no tak treba zase za rok...je pravda ze jsem tam potkal dost lidi odsud
jirka3 Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 Je fakt,že letos jsem to docela odfláknul,páč jsem byl delší dobu mimo,takže kámen proběhnul tak 3x no tak treba zase za rok...je pravda ze jsem tam potkal dost lidi odsud No jo,za rok na novo
baurak Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 No jo,za rok na novo tak tak pane...skoda ze to letos nevyslo
Martyp Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 Nazdarek panove... No koukam panove...Pekny fotecky..A bylo docela plno co?To v patek to bylo mrtvy..Ale zato sem tam do toho krapu nafoukal 5,58 prmomile..Akorat nevim,jak moc pravdive to ukazuje..
baurak Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 Nazdarek panove...No koukam panove...Pekny fotecky..A bylo docela plno co?To v patek to bylo mrtvy..Ale zato sem tam do toho krapu nafoukal 5,58 prmomile..Akorat nevim,jak moc pravdive to ukazuje.. podle toho jak jsi vypadal v sobotu tak bych tomu veril
jirka3 Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 Nazdarek panove...No koukam panove...Pekny fotecky..A bylo docela plno co?To v patek to bylo mrtvy..Ale zato sem tam do toho krapu nafoukal 5,58 prmomile..Akorat nevim,jak moc pravdive to ukazuje.. No to si děláš prdel.Slušná prácička
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Vloženo 4. Září 2007 Dobré ranko pařani Zdar jak sviňa.Jak je? Zdar, dobře, ale pracovně. A co ty?
Doporučené příspěvky