jirka3 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Dobré ranko pařani Zdar jak sviňa.Jak je? Zdar, dobře, ale pracovně. A co ty? dobře,celkem to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 čau Jiřino tak uz jsem dal vypoved pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 čau Jiřino tak uz jsem dal vypoved pane A co bude dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 čau Jiřino tak uz jsem dal vypoved pane A co bude dál? nova prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cau Peto . Hele jak jsme se bavili. Potreboval by jsi k tomu i vicko nadrze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 nova prace člověče, to mě napadlo . Ale jestli už máš něco vybranýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cau Peto . Hele jak jsme se bavili. Potreboval by jsi k tomu i vicko nadrze? čau, teď trošku nevím o co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 nova prace člověče, to mě napadlo . Ale jestli už máš něco vybranýho jj uz je to domluveny pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cau Peto . Hele jak jsme se bavili. Potreboval by jsi k tomu i vicko nadrze? čau, teď trošku nevím o co jde O to lakovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jj uz je to domluveny pane Tak to gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 (editace) Vsak uz si to taky panacek zaslouzil. Tak hlavne at to Baui je tak super,jak jsi psal,ze by to ma byt..... Editováno: 4. Září 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 O to lakovani [/quote Si chtěl nárazníky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jj uz je to domluveny pane Tak to gratuluju jj snad to bude v pohode...teoreticky by to melo byt presne to co by me bavilo tak se uvidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Vsak uz si to taky panacek zaslouzil. Tak hlavne at to Baui je tak super,jak jsi psal,ze by to ma byt..... diky...snad to tak bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jj snad to bude v pohode...teoreticky by to melo byt presne to co by me bavilo tak se uvidi A to je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No narazniky,ale ten lakyra musi nejak trefit ten odstin ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No narazniky,ale ten lakyra musi nejak trefit ten odstin ne? Podle čísla barvy v techničáku nebo na štítku v kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jj snad to bude v pohode...teoreticky by to melo byt presne to co by me bavilo tak se uvidi A to je co? budu delat servisniho technika ohledne IT, tak ze nebudu porad sedet na jednom miste coz me trochu vadilo ale budu jezdit po vlastech ceskych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nazdarek panove...No koukam panove...Pekny fotecky..A bylo docela plno co?To v patek to bylo mrtvy..Ale zato sem tam do toho krapu nafoukal 5,58 prmomile..Akorat nevim,jak moc pravdive to ukazuje.. podle toho jak jsi vypadal v sobotu tak bych tomu veril To je taky fakt... 2jirka3: Hele nedelam si prdel.. ale nebylo mi v sobotu uplne hej..Nebyl jsem zrovna Fresh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 budu delat servisniho technika ohledne IT, tak ze nebudu porad sedet na jednom miste coz me trochu vadilo ale budu jezdit po vlastech ceskych Tak to je fajn. To znám, taky jezdím a je to vcelku příjemné zpestření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No narazniky,ale ten lakyra musi nejak trefit ten odstin ne? Podle čísla barvy v techničáku nebo na štítku v kufru ta růžová se trefí pěkně Zdar ve spolek bando jedna -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 budu delat servisniho technika ohledne IT, tak ze nebudu porad sedet na jednom miste coz me trochu vadilo ale budu jezdit po vlastech ceskych Tak to je fajn. To znám, taky jezdím a je to vcelku příjemné zpestření. to jsem chtel delat od zacatku tak ted to vyslo tak se na to tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 ta růžová se trefí pěkně Zdar ve spolek bando jedna -_- -_- cau panacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No narazniky,ale ten lakyra musi nejak trefit ten odstin ne? Podle čísla barvy v techničáku nebo na štítku v kufru ta růžová se trefí pěkně Zdar ve spolek bando jedna -_- -_- Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Voe ale tak ta barva neni z fabriky nova,uz je ji 8 let a to bude pak videt na tom odstinu ne? bych mel nerad kazdej naraznik jinej a celkove aby to vypadalo stejne jako zbytek auta. kdyz jsem to daval lakovatt prve,tak chteli vicko nadrze,aby trefili ten odstin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky