Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Vsak uz si to taky panacek zaslouzil. Tak hlavne at to Baui je tak super,jak jsi psal,ze by to ma byt..... :)

Editováno: , autor: kocht
Vloženo
jj snad to bude v pohode...teoreticky by to melo byt presne to co by me bavilo tak se uvidi ;)

A to je co?

budu delat servisniho technika ohledne IT, tak ze nebudu porad sedet na jednom miste coz me trochu vadilo ale budu jezdit po vlastech ceskych ;)

Vloženo
Nazdarek panove...

No koukam panove...Pekny fotecky..A bylo docela plno co?To v patek to bylo mrtvy..Ale zato sem tam do toho krapu nafoukal 5,58 prmomile..Akorat nevim,jak moc pravdive to ukazuje.. :kuk:

podle toho jak jsi vypadal v sobotu tak bych tomu veril lollol

To je taky fakt...

2jirka3: Hele nedelam si prdel.. :o ale nebylo mi v sobotu uplne hej..Nebyl jsem zrovna Fresh... :help:

Vloženo
budu delat servisniho technika ohledne IT, tak ze nebudu porad sedet na jednom miste coz me trochu vadilo ale budu jezdit po vlastech ceskych ;)

Tak to je fajn. To znám, taky jezdím a je to vcelku příjemné zpestření.

Vloženo
No narazniky,ale ten lakyra musi nejak trefit ten odstin ne?

Podle čísla barvy v techničáku nebo na štítku v kufru

ta růžová se trefí pěkně ;)

Zdar ve spolek bando jedna -_- -_- -_- -_-

Vloženo

Tak to je fajn. To znám, taky jezdím a je to vcelku příjemné zpestření.

to jsem chtel delat od zacatku tak ted to vyslo tak se na to tesim ;)

Vloženo
No narazniky,ale ten lakyra musi nejak trefit ten odstin ne?

Podle čísla barvy v techničáku nebo na štítku v kufru

ta růžová se trefí pěkně ;)

Zdar ve spolek bando jedna -_- -_- -_- -_-

Zdar -_--_-

Vloženo

Voe ale tak ta barva neni z fabriky nova,uz je ji 8 let a to bude pak videt na tom odstinu ne? bych mel nerad kazdej naraznik jinej a celkove aby to vypadalo stejne jako zbytek auta. kdyz jsem to daval lakovatt prve,tak chteli vicko nadrze,aby trefili ten odstin

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...